101

Анонимен

преди 6 години

Защо не пише нищо за режима на оръжието.Как може да има ограничителна заповед за лице с евентуално право да носи оръжие.Би трябвало да се отнема.

100

Анонимен

преди 6 години

Децата на чие име са писани,ако са на нея.Те не са с българско гражданство. Не могат да учат и работят тук.

99

една майка.

преди 6 години

До Един таткоВъзпитал си дъщеря си, така, че да се влюби в описания от теб плазмодий. Доминирал и манипулирал си я. Научил си я, да се подчинява, да бъде мачкана. Сега пак е в твоята пещера, за да я тъпчеш ти, а не друг. Вероятно и осигуряваш и интимните потребности. Извратеняк ! Не си поплювал...комплескар селски.

98

Анонимен

преди 6 години

Тормоз срещу личността и неговото имущество.

97

Един татко

преди 6 години

До Анонимен 85:Абсолютно сте права!Преди малко повече от година,дъщерята се раздели с един такъва подобен,какъвто описвате в коментара си!Като го чета,все едно виждам него?!Вечно комплексиран,депресиран,стресиран,алкохолизиран?!На всичкото отгоре и ревнив,който и до ден днешен дави мъката в алкохол?!Сега,тя е при нас с детето,спокойна и доволна?!И понеже не вярвам на полиция,съд,прокоратура,"ограничителната заповед" съм му я казал устно, и той я спазва безусловно,защото знае,че не си поплювам?!

96

рускиня до 61

преди 6 години

""някои хора просто не харесват рускини, и може би има защо"--------------------------Ами така е всеки с вкусовете си. Ти например имаш за съпруга подобие на Мара Отварачката - върхът на морала, майчини грижи и почтено поведение,която няма нищо общо със златотърсачество. Обичаш я - да те честито.

95

asen

преди 6 години

До АнонименNe e skitala iskala e da se razdeliat, kato sa razvedeni tya moje da hodin kadeto si iska, Vcera shtyahte da utrepeto edno momce koeto ubilo momice,kakvi bili tezi hora ne cenili jivota. dnes tazi jena e vzaslujava da umre, zashto neinia jivot ne e li cenen. Plashite me ce e pylno s hora kojto sa gotovi da hvyrliat kamyni po vseki , jertva ili napadatel. vajnoto e da se opliuva. I tova za umreli hora..ujast

94

дядо мераклия

преди 6 години

До PDИ как се реагира срещу пистолет? Щеше ли ти да застанеш като един Морозов на амбразурата? Макар че и мен ме смущава снимането по време на кавгата. Но вероятно никой не е очаквал, че ще се стреля! А и как да го допусне? Кавги, разправии, ок, но чак и патлаци- то и в Дивия запад не е било така, посред бял ден, на оживено място, дебнене по храстите...егати й жалката ***, дърт и страхлив комплексар. Представям си едно смешно и злобно дяде, мастурбиращо по храстите, явно и не му е ставало..

93

nastica

преди 6 години

Почти всеки такъв случай включва жена използвачка била с някого само заради облагите. От време на време попадат на някой психопат и номерът им не минава. Рискове на професията.

92

Анонимен

преди 6 години

До 85Малко преди това.Тя какво ми е направила,казала? Преди да отиде на кафе с приятелки?Само нейната страна.А неговата!?

91

болни мозъци

преди 6 години

До Анонимен 16. Да го *** дъртака с дъртак, прищяло му се младо пиле. Ама много я обичал?! Неразделни и в смъртта? Ама била бедна рускиня, пък му взела апартамента- тинтири-минтири, откъде го знаете всичко това? Жената не му е висяла на шията, работила е, даже с 2 малки деца. И защо да стои с този психопат- дърт, психар, посяга й, публично я унизява- щото е българин? Май никак не е бил розов живота й с него. А за децата си ще остане завинаги УБИЕЦА на тяхната майка! Не таткото.

90

Анонимен

преди 6 години

Този е някакъв ***

89

рускиня

преди 6 години

направих статистика на постовете и установих, че мъже в този форум смятат саморазправа(включително и убийство) с жена за нещо нормално. Нищо изненадващо, при условие че практически всеки пътен инцидент се завършва с размахване на юмруци, при условие ,че всека трета българка се оплаква за домашно насилие. Жалка работа

88

Анонимен

преди 6 години

До 85 Напротив имал е морал и чест и точно затова я е застрелял! Нямало да се случи ако оная не е започнала да скита, и по този начин се е почувствал предаден! Такива неща се случват и в САЩ и в Германия и в Турция на цялото земно кълбо! Тя също има вина донякъде.

87

Анонимен

преди 6 години

Красавица е.

86

Анонимен

преди 6 години

То дим без огън няма, но те си знаят, не съм им светил.

85

до 81 от рускиня

преди 6 години

"рускинята е била на 30 години и се е омъжила за 52 годишен! Защо ли!" - и аз така смятам особенно се чудя, защо Макрон се оженил за мумията и защо Тръмп се ожени на мадама с 30 години по-млада.

84

Коко

преди 6 години

До ПлавникНо със сигурност в САЩ дори при 1 път нарушаване на ограничителна заповед си прибран на топло! А после търси адвокати, харчи безумни пари, за да можеш да намалиш присъдата. Бая бъркане в джоба има, което действа доста отрезвяващо. Нашите бабаити тук си стрелят по хора, като по мишена в ловен сезон, колко му е - една глоба ще се плати. Толкоз е принизена стойността на човешкия живот! А от МВР ще се скрият, щото това било семейна разправия, а те като толерантни хора не се бъркат в "инти

83

Анонимен

преди 6 години

Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и му е съсипала живота и просто започна да стреля.--------Хайде сега помислете върху тези думи.Вижте докъде води връзката с полуазиатка.

82

Анонимен

преди 6 години

Това комплексиран изоставен мъж е нещо страшно.За него няма правила,няма деца,няма ангажименти и задължения,няма морал,няма чест.Вгледан е само в разкатаното си самочувствийце,с всички сили и средства се стреми да си събере разпиляната нещастна гордост!За да бъде мъж в собствените си очи,за да се почувства велик,контролиращ,значим!Имах работа с подобен и за съжаление най-големямата сметка я "плащат" дечицата от такива връзки!Жалко за дечицата,жалко за майка им,жалко за всички жени в това положен