141

рускиня до SILANCE

преди 6 години

Предположим,че си прав,като съдиш по рускини по няколко бройки,които познавал.Хайде сега да обобщим-в Германия и Франция пропищяха от български жени-*** и крадли.По твоя логика-твоя майка и твоя жена е също като тях?Как гледам,как се чекне Сузанита-обобщаваме,че и твоя дъщеря е същата?И ако си имал премеждия с некоректни рускини,ще те посъветвам да спреш с безразборен секс и да се заемеш със семейството.Твоя опит с 10 рускини не се разпространява на 80 милиона руски жени.

140

Анонимен

преди 6 години

И когато една жена не ви ще вече разбирайте, че не ви иска повече!!!!Не натискайте! Не настоявате!!!! Края е край!!! Не иска да ви вижда и чува,под никакъв предлог и повод.

139

Анонимен

преди 6 години

Да много жени изпитват жестока омраза към мъжа който ги заплашва че са в състояние да изпразнят цяла карабина в тях.

138

Анонимен

преди 6 години

така е, полицията си преизпълнява плана с пушещи, а убийците, изнасилвачите, крадците... по улиците, присъдите им условни или по 1-2 годинки ако ги хванат... политиците си мислят, че не виждаме как кокаина и хероина дори не се споменава, да се тества по пътищата и училищата, а от тях се умира...

137

Анонимен

преди 6 години

Драмите стават за части от секундата. Въпроса е този който ги търси докъде ще стигне.Да спре когато усети че този който предизвикваш,обиждаш,унижаваш,заплашваш му е "горещ фитила "че ще стане напечено.Липсата на мярка в хората е проблем.Хората имат граница на търпение и когато границата бъде нарушена настъпва драмата.

136

Анонимен

преди 6 години

Уфф начетах се на коментари. В крайна сметка нещата се връщат в закона на джунглата... Нито той е прав нито тя, но в случая, който е по див оцелява. Жалко!

135

Анонимен

преди 6 години

Това,като онази.Приятеля и се заканва" ще те метна през прозореца ".Тя спокойно става отстъпва наззад засилва се и така го изблъсква,че двамата летят.Но...Изненада!!! Тя се оказва каскадьор. А той в количка,п,икае през катетър и ближе рани.От тогава забрави да и се заканва. Сам ,като куче! Напусна го!!!Вече няма кой да го ще.

134

Анонимен

преди 6 години

Що казвам аз че много жени спят с в рага си. Без да подозират това.

133

Анонимен

преди 6 години

До135Тоя е бил някакъв каскадьор.Скача и как е оцелял!? Ясно е че е направил застраховка Живот на жената и ако тя умре той взима всичко в евро.

132

Анонимен

преди 6 години

Много мъже са женени за по- големи от тях.Но мъжете се амортизират по-бързо от жените.И физически и сексуално. Този дядо с неговите 22 години повече как си е мислил въобще.

131

Анонимен

преди 6 години

"Тя ме разсипа"! Нали по-страшно от това да си разсипан и стар няма.И сам! Но когато се докараш сам до тук никой не ти е виновен освен да се обявиш за Ид*иот на годината.

130

Анонимен

преди 6 години

Когато човек не го слуша главата така се получава. Този сигурно си е зарязал семейството заради нея. Какво ли си е мислел че ще спи до млада невеста докато стана на 80 ли? Когата се е оженил за нея тя е била на 32 години а той на 54 с тази голяма разлика във възраста къде е тръгнал? Агнешко ли му се е прияло!? Да ама агнешкото излиза скъпо бе байо! По добре да си беше ял телешкото за да ти е мирна главата. Пустата лакомия му изяде главата!

129

Анонимен

преди 6 години

Глупави мъже! Гони питомното за да хване дивото.Скъпи на турците ефтини на брашното.Какво ви е на БГ жените!? Прекрасни са.Но,нямате очи да виждате и уши да чувате.Всичко за вас е "*** шаран". Но понякога живота е сурав и к урав и за най-добрите.Уроци на живота!

128

Анонимен

преди 6 години

То имаааа...ама много оглопеха. До 127.

127

Анонимен

преди 6 години

Сега вече е разведен.

126

Анонимен

преди 6 години

До 127 подвеждате се защото мислите с онази работа. Не харесвате свестни жени, искате извънбрачни връзки, любовници. В България свестни мъже вече няма.

125

Анонимен

преди 6 години

Да не би той да и иска развод,А тя да не му е дала!?

124

Анонимен

преди 6 години

До 124Там е работата че е бил подведен,явно.

123

Анонимен

преди 6 години

Фективен ли е брака? Ако е така. Тя си заминава.Защо ще му иска развод!?

122

Анонимен

преди 6 години

И така драги зрители вие гледате епизод пореден на:"Американските сълзи на руските жени" Каква драма драги зрители каква футболна драма....