42

Анонимен

преди 6 години

Ами нали вече напливът на бежанците от Т-я за Б-я вече намале. Чат пат некой полицай за прекара нещо . Защо сега войската по границата? Не е ли твърде късно и когато нема наплив? Пазете силите на войската.

41

Един от Северозапада

преди 6 години

Късно е.

40

прав е

преди 6 години

Прав е! Трябва да спрем да бъдем роби на ционистите, иначе този път и след 5 века няма да се освободим...

39

Паракачанов

преди 6 години

Нека дойдат, може още парички да падат.Иначе има време, нека още малко трафикантите да печелят. Така или иначе желаещи да останат в Б-я няма - нека министърат да не се притеснява.

38

Анонимен

преди 6 години

фантазьор! меркел ги покани, а нато не гори от желание да ги гони.кой ще ти прати войски тук, ти нормален ли си ?

37

Zele

преди 6 години

Tova e problem na Shengen, a rebege ne e v Shengen. Shengen da si se pazi sam s sobstveni shengenski voiski.

36

Далавери Каналджиев

преди 6 години

"Ние не сме решили проблемът с нелегалната миграция. Големи и добре организирани мрежи за трафик на хора все още се опитват да вкарват хора в страната ни", коментира той.....Шкемби, за мен ли намекваш?

35

пари няма!-действай!

преди 6 години

До ДО КАРАКАЧАНОВКой ще им плаща заплатите? Няма вече безплатна наборна служба!

34

ДО КАРАКАЧАНОВ

преди 6 години

Баце , що не изпратиш Сина си Там ?А си го пратил в Англия на Държавна Издръжка да Учи в Най-реномирания .

33

гого

преди 6 години

те сега бягат от войската, пък ако ги натириш в мизерията на границата си представям кой ще остане. Възстановете си списобностите на Гранични войски сега полиция и не барайте редовната войска. Да тя трябва ББ да защитава границите ,но не в такива случаи, а в състояние на агресия от др държава.Независимост, суверенитет и териториална цялост, кое от трите нарушавст мигрантити :)

32

запасняк

преди 6 години

МО Каракачанов е член на правителството и сам може да взема решение как най целесеобразно да се използват военните подразделения и от различните гарнизони .Сградите ги няма както и граничните застави но районите им все още не са преватизирани и могат да се използват .Навярно че дойде момента за отчитане за грешка закриване на някой военни формирования в близост до границата .

31

Анонимен

преди 6 години

Поискайте техника от немците!Те знаят как да ви оборудват.

30

Анонимен

преди 6 години

Нали поляци,унгарци,австрийци са ви предложили помощ?Защо не взехте унгарци,те вече имат опит?Докато не построите здрава стена,като тази на Ердоган,пак ще преминават.Съществува и техника,която може да ги спре без стрелба,ама вие толкова сте "напреднали" в науката,че е жалко да ви гледа човек.

29

Тато из Правец

преди 6 години

При мене на 10 километра имаше застави с по 100 човека...

28

Анонимен

преди 6 години

Трябва възстановяване на заставите и няколко хиляди войника поне на първа линия.

27

Без коментар...

преди 6 години

Щефка на патриотите- бос за канал за бежанци.Камиони на фирма строяща оградата с двойно дъно превозва бежанци ,добре че единия се запали та изкочиха *** от каросерията.После Радетеля за Тих Слънчак устрои кеч с 70 годишни бабета на границата за шоу мъст го-он....

26

Анонимен

преди 6 години

Робите сами идват от Африка при империалистите и робовладелците. Нашите дребни бизнестъргаши искат да ни докарат виетнамц като евтина работна ръка. Готвят ни същото.

25

Анонимен

преди 6 години

Не вика патроита Ви "Разполагам", а да "Разположим"... Нали знаете директно да се разполагате предизборно на границата...сега от кой искаш разрешение или па да ви помогне, че и границата си не можете да ремонтирате вий със собствени възможности...Виж кво правят съседите ви..."Влизам в Сирия"...а великите бг патриоти в собствената си държава не може без разрешение или помощ да охрани границата си...Е за това подкрепям Турция за независимата си от някой политика!

24

кольо

преди 6 години

Добре де как някога в 70 - 80 години на миналия век 17 човека успявахме да охраняваме два фланга със по 15 участъка на разстояние поне 10 км в пресечена местност без телефони без радиостанции само със телефонни слушалки за връзка с така наречения кльон и завали пред прикриващ път и единствено контролно следова полоса за някакъв белег с един джип и една виетнамка а и две кучета - това е

23

Анонимен

преди 6 години

"Не искам да мисля този какви решения ще вземе, ако страната ни влезе във война."Е как бе обидинените ви патриотчета ще побутнат душманите:-) :-) :-) :-)