50

До българска империя

преди 6 години

От ника ти мисля че според теб и *** ще поведе парада на света.

49

Българска Империя

преди 6 години

Вижда се края на западната цивилизация. Центъра на света ПАК ще бъде на Балканите.

48

Недоволен

преди 6 години

Абе хора. Някой може ли да ми обясни тия некъпаните с брадите и зелените дрешки за какво дерзаят.Каква е идеята на цялото това нещо?Също как не се намери някой да заколи пред камера детето на някой от тези да види какво е.

47

Анонимен

преди 6 години

Яяяяя,някой е въвел система,наречена токсична/отровна в която засичат писаниците в цял свят,Как Google постави кръст на свободата на словото (ВИДЕО)- bultimes/%d0%9a%d0%b0%d0%ba-google-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d1%8a%d1%81%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d0%be/

46

Анонимен

преди 6 години

Този псиxoпaт и хахо хахахаха е неоосманист и ви пързаля тъничко. А вие му се кефите. Гледам, че двама-трима са се освестили да му насвяткат минуси, но другите още не се усещат...

45

Анонимен

преди 6 години

Тоя дето не се плаши е с въоръжена охрана вие му мислете.

44

Анонимен

преди 6 години

дано следващия атентат да е в европейския парламент

43

Анонимен

преди 6 години

NE.ZNAM KOLKO.SA BILI EVREITE V EVROPA 1941g. NE ZNAM KOLKO.SA.GADNITE MIRIZLIVI KAMILARI SEGA V EVROPA ! NO ZNAM CHE NA VSICHKI NORMALNI HORA IM PISNA , I ZNAM CHE EVROPA IMA KRAINA NUJDA OT EDIN NOV ADOLF ***.

42

Анонимен

преди 6 години

ИД са банда овчари и камилари с калашници, които могат да бъдат смазани за 12 часа, но никой не иска, защото продажбата на оръжие трябва да върви. Те са директно финансирани на правителствено ниво, с идеята да върви продажба на петрол на черно, което само по себе си смазва руската икономика. Кой ги спонсорира си помислете.А истинският виновник за кризата е същата държава, заради която за пореден път Европа е потънала в кръв.

41

Анонимен

преди 6 години

Обърнете внимание пряко и коствено за мястото на САЩ в това пъклено деяние. ЦРУ знаело преди 2 месеца! Предупреждавали, но испанците нечували. Защо атентатите са в Европа и се редуват? Защо се избягва повтаряемостта и се цели да се обхванат повече държави? Който създаде И.Д и не определи недвусмислено кой е умерена опозиция в Сирия и кой терорист и ги снабдява с химическо и други оръжия, той стои и зад това зверство!

40

Рок енд рол

преди 6 години

"Пиле шарено,кой купуваше нефта на ИД?"....Руските пилоти казваха, че виждат колони с камиони, превозващи петрол "от хоризонт до хоризонт".

39

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да не стигаме и ние до " Няма да ни сплашат".

38

Анонимен

преди 6 години

Няма да ни сплашат да означава ли, че ще продължите да пускате милиони престъпници, както до сега ?

37

Анонимен

преди 6 години

Меркелизация.

36

Западноевропеец

преди 6 години

Папата няма ли да измие краката на терориста и да изпие водата? Не е християнско и толерантно някакси ако не го направи. Да живее Сорроз, да живее Шмеркел!

35

Анонимен

преди 6 години

Светият отец "се моли за жертвите на този атентат и държи да изрази своята близост---------------------Защо се моли, нали им ми краката на тези, които мачкат хора?

34

Макрон

преди 6 години

Нека не се поддаваме на емоциите. Трябва да проявим толерантност и смирение. Това са нашите европейски ценности. Аз в момента ви пише от двореца си във Франция, мен не могат да ме барнат.

33

Анонимен

преди 6 години

Статиите във всрички медии са толкова хаотични този път за разлика от другите атентати. Човек трудно може да си сглоби картинката

32

Solar Power

преди 6 години

До ФактА има още по *** начин без да умира никой.Просто религиите е време да бъдат забранени със закон и преследвани.Говоря за всички религии.

31

Меркел Акбар

преди 6 години

Прегазените също не са позволили да бъдат сплашени, излезли са спокойно на оживената улица и са умрели достойно в името на европейските ценности! Очите ми се насълзиха от гордост!