110

extremist

преди 6 години

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЕВРОПА (ЕС) ФАКТИЧЕСКИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРПИ САЩ В НАТО, И ТАКА ДАВА ПОВОД АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕННО - ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС ДА "ПРОЦЪВТЯВА И ДА ВРЪЗВА", СЛЕДВА ДА ЖЪНЕМ АМЕРИКАНСКИТЕ ПЛОДОВЕ НА ТАМОШНОТО БЛАГОДЕНСТВИЕ - АТЕНТАТИ.....АКО ЕС ИЗХВЪРЛИ САЩ ОТ НАТО, И ПРЕДЛОЖИ НОВА ОРЪЖЕЙНА СДЕЛКА НА САУДИТСКА АРАБИЯ, СЪС САЩ ЩЕ БЪДЕ ИКОНОМИЧЕСКИ СВЪРШЕНО ЗА 10min ! ДО ТОГАВА СЛЕДВА ДА СИ НОСИМ КАСКИ, БРОНЕЖИЛЕТКИ, ПРОТИВОГАЗ...:-)))))

109

Позор

преди 6 години

Испания е била около 770 г. под арабско владичество.770 !!!. Вярно е, че не са били толкова бесни, колкото нашите поробители, но очевидно не са си взели никава поука. Предците им 7 столетия са се мъчили да ги изгонят, те сега правят шествия в подкрепа на същите тези ***. Явно добре са ги промили.

108

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ са креатура на САЩ. Европейците да се сърдят на САЩ, не на простите араби с промитите мозъци.И те са жертви. Кой им разтури и бомбардира страните, кой ги покани в Европа.

107

до МЕН

преди 6 години

Кои бяга от зверства и мизерия?Приказката в която болния носи на гърба си здравия минава само на българите.Арабския свят е 500 милиона ,предлагаш да приемем всички ,да си ги храним и дондуркаме?Точно такива книжни толераси като теб са най-вредните.

106

Tron

преди 6 години

Ако сега лидери на големите европейски държави бяха Кол, Шрьодер, Митеран, ДеГол и други работили преди 20 г. сега в Европа щеше да е тихо и спокойно както преди ... но сега Европа е управлявана от вашингтонски подчинени политици, които не се интересуват от последствията на водената от тях АНТИ-европейска политика. А за жалост потърпевши са европейските "сварени" граждани с техните толерантни ценности ... Европа си заминава ... бавно но СИГУРНО!

105

Анонимен

преди 6 години

Миленко от Македония отглежда идил.

104

kukoto

преди 6 години

До СпоМного грамотен изказ!!!!!!

103

Анонимен

преди 6 години

До MenTи си изключително пррост, ама наистина !!! Да се извиниш на майка си...Нормална жена на нейното место ще потъва в земята от срам с такъв наследник....

102

Анонимен

преди 6 години

Няма да ви сплашат?! Никой не ви плаши ве, те направо ви трепят. И това е прелюдията - скоро ще излезнат на тъпли с автоматите в ръце и тогава не забравяйте плюшените мечета,ЛГБТ-знамената и да викате "Йо сой...."Жалка,дрогирана,оглупяла Европа...Зомбирана,изпростяла тълпа.Правилно е написал преди почти 200 години Пушкин" Паситесь,мирные народы,вас не разбудит чести клич к чему стадам дары свободы, их должно резать или стричь Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич"

101

БАЙ ТОШО

преди 6 години

С ТИЯ ГОЛИ ЛОЗУНГИ -ФАЙДА! РЕШЕНИЕТО Е : ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ! КОЙ ОТКЪДЕ Е!

100

Анонимен

преди 6 години

След като муслимите не си тръгват да си тръгнат ристиените от юропата.

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 124Е, добре, дай да станем фашистка диктатура като в Птоссията.Кой предлагаш да бъде европейският Путин?Ама защо ли питам, веднага ще ми предложиш да станем всички накуп руски губернии.

98

Анонимен

преди 6 години

До СпоНе е ясно дали си зяеършил 3 клас, но ако си - да си вземеш парите от учителките, къде са ти писали 3...Ти и 1-ца не заслужаваш,..сигОрно, правЕлно, стимОлирате, спЪт, наЩе...Ебббаси неграмотника....Поне си на правилното мнение за мигрантите, все пак....Това е успокоително

97

Неа

преди 6 години

А кога ще депортират всички мигранти?

96

Shark

преди 6 години

Нали искахте толерантност, нали искахте бежанци, на ви сега една толерантност. Какво още трябва да стане, за да разберете че мслуманското извратено племе няма работа в Европа. И че всички мислински навлеци трябва незабавно да бъдат депортирани

95

Спо

преди 6 години

Меркел какво каза по въпроса.Хванете се за раце и пак повтаряите като папагали.. Не на страха.......Като сте на Анфети как ще мислите правелно.Скоро ще има още атентати сигорно ..като ги стимолирате терористите да идват тук да живеят и да спът с наще жени.Побъркани феодал и старчета от ЕС ЕК и Брюксел

94

Верно ли бе

преди 6 години

Аз пък си помислих,че е заради РЕФЕРЕНДУМА за отцепване на Каталуня и е терор на правителствено ниво под чужд флаг.

93

За затвора сте

преди 6 години

Всичкии пострадали да заведът иск срещо полетиката на Европа за задължително приемане на Бежанци.Или ще започнем наказателна процедура срещо ЕС Делигати да влязат в затвора и техните правителства на съответните държави които поткрепят Меркел.А Бруксел да се закрие и да се премести в някое УНГАРСКИ ГРАД.защото Столицата на ЕС вече не прилича на европеиска.Вече може и ОРБАН и Путин председатели на Европа.само те ще спасят Европа

92

Анонимен

преди 6 години

Кой ги отглежда ли?? Ами същите тия дето след всеки атентат викат "няма да ни сплашаат","не на страха", "няма да си сломят" и т.н. и т.н и т.н. Същите тия една извънредна среща на високо равнище не са свикали досега, на която да кажат ясно и точно как смятат да се справят с тия ***! Същите тия се занимават с формата и размерите на доматите и краставиците, докато децата навън ги бомбят и газят на всеки ъгъл, докато си *** сладоледа!!! Жалка, жалка европейска картинка...!!!

91

Анонимен

преди 6 години

Кой отглежда ИД?