62

КУРОПАТКИН

преди 6 години

ИД ли стои зад нападенията? Нека посмилим. Ако ИД, т.е. държава води асиметрична война използвайки тероризма - то тогава терористичните актове щяха да приличат на подривна дейност. Толкова ли ИД няма 1 гранатомет (справка - в София мафията гърмя с гранатомет Трактора) или ТНТ да взриви яз стена, влак, АЕЦ? С което да нанесе тежки материални и човешки щети на "врага". Вместо това елементарни номера за сплашване на стадото - бусче тук там, или най-много ножче. Нещо не се връзва.

61

Анонимен

преди 6 години

В еврокатуна на Брюксел, Меркел, Макрон и Юнкер, това е нормално ежедневие. Утре западните овце пак да излязат с мечета да подсмърчат, а вдругиден пак да направят протест за повече камилари. Брюксел да не забрави да ни припомни, че не сме си изпълнили квотата с бежанци.

60

Анонимен

преди 6 години

Бях в Барселона преди две години. Ужас. Града буквално е превзет от африканска плява. Улица Рамбла е олоцетворение на "мулти културния" свят в който искат да ни наложат западните господари. Да им е честит атентата. Ужассс....

59

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО ТЪЖНО!!!ЕВРОПА СЕ ПРЕВРЪЩА В АФРИКАНО-ИСЛЯМИЗИРАНА ТЕРИТОРИЯ!!!СКОРО ФРАНЦУЗИТЕ ИСПАНЦИТЕ И ИТАЛЯНЦИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЯ И РАБОТЯТ ЩОТО ЩЕ ГИ Е СТРАХ ДА ЖИВЕЯТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ :D

58

Анонимен

преди 6 години

Това се казва резултат! Браво на наказателя! Га клахте индианците и га им окрадохте златото не ривахте, ваш'та мaмka мpъcна!!! Ривети сига да ви дойте акъла в пpaзните тиkви!Ама Владимир Владимирович хубавичко ви каза преди 2 години от трибуната на ООН: "Осъзнавате ли какво направихте?!?"ОСЪЗНАХТЕ ЛИ СЕГА???ЕВАЛЛА, ХУБАВ ЗАВЪРШЕК НА ДЕНЯ!

57

КУРОЕДОВ

преди 6 години

Ислямът е мирна религия. Проста математика. През последните 20г са убити 100к деца в близ изток. Значи има 200-300к хора с мотив да си отмъстят на запада за това което им причини. Но не го правят. Уповават се на вярата че така било писано, Аллах така е решил. 200к терориста значи всеки ден 55 атентата в продължение на 10г. Вместо това последните години виждаме 15-20 терористчета и атентата при това от хора израснали в Европа!? Ако бяха злобни - Европа щеше да е ад. Но винаги се намират 1-2 хахо.

56

ЛЕКА ИМ ПРЪСТ

преди 6 години

Бог да прости Жертвите на Аллах .Това вече не се търпи в ЕС - Даваме им Приют , Образование и Хляб - а те ни избиват .

55

от Брюксел

преди 6 години

Един съвсем нормален ден в Близкия Изток, пардон, в Европейския съюз.

54

barselonci

преди 6 години

Kolko mecheta i kukli da donesem za jertvite utre?

53

АЛОООО!

преди 6 години

Не се ли престарахте с манипулациите? Навсякъде се съобщава за 3 убити, ВИЕ ГИ НАПРАВИХТЕ 13 УБИТИ!

52

Анонимен

преди 6 години

Барселонци нали протестираха за повече бежанци? Защо бягат и крещят на видеоклиповете?

51

ТРЯБВА

преди 6 години

Там трябва да се прати Валери , ще ги накара да си лягат с Кокошките .Как може да има Хора по улиците по това време ?

50

Анонимен

преди 6 години

Светла памет на загиналите! Да се помолим за близките им и за ранените!

49

T

преди 6 години

Нацистката идеология е забранена, защото била незнам си каква... А тази идеология, наречена ислям, кога ще я забранят. Не виждам разлика между двете. И едната, и другата, призовават към терор и физическо отстраняване на тези, които не са от тях. Айде пълна забрана на тази "религия" веднага и който си я иска да се изгони от Европа. Да си търси място извън континента. Мчи аз утре може да имам религия, която ме призовава да изнасилвам и ям малки деца. Какво?! Ще ми бъде ли позволено?!

48

Анонимен

преди 6 години

Отново за фалшиво знаме ли става на въпрос или за нещо сериозно?

47

Анонимен

преди 6 години

Виновен за това поредно мазало е ЕС и само ЕС. Води политика на геноцид срещу традиционното европейско население.

46

донали туск

преди 6 години

Ние сме съпричастни със жертвите

45

Анонимен

преди 6 години

Важното е да има втора джамия в София

44

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите...

43

Анонимен

преди 6 години

Жалко Милано и Барселона ще паднат скоро.