122

Димитър

преди 6 години

Не не на терора и фанатизма , от която религия да е . Истинският религиозен човек той прави добро, а не терор ! Според мен терористите са мафиоти и работят за пари и са дрогирани хора и убиват невинни хора в джамии, черкви, улици и т. н. Терористите няма истинска религия и използват терора за да насаждат омраза между религиите и воини. Също могат да сторят и нашите фанатици от една политическа партия ако им се дава възможност.

121

Един от Северозапада

преди 6 години

Стига се вайкахте, а бегом да купите още плюшени мечета, знаменца, и да не забравите да направите плакати с "Добре дошли!". Такива са евродирективите.

120

Анонимен

преди 6 години

Шайка брадясали бабаити* разиграват цяла Европа и си правят с нея какво си поискат!?! Същата тая Европа дето преживя две световни войни?!? Гледам и невяяярвам на ушите си!!!

119

от Уикипедиа

преди 6 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3-*** депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .# от Уикипедия.

118

анонимен

преди 6 години

До сър ПичукНе е виновна религията ислям, а една глобалистка световна мафия, която си е въобразила, че ще командва целия свят.

117

Трак

преди 6 години

Колкото и да не ви се вярва-жертвите от тероризъм за десета година подред намаляват.

116

Фронто

преди 6 години

До сър ПичукАтатюрк го е казал-без султанат няма халифат. Абсолютно недопустимо е да се подкрепят режими-султанати. Това че терористите на терен били бедни и подведени сигурно е вярно,но кой ги държи бедни и ги подвежда?

115

До сър пичук

преди 6 години

Ти наистина ли си толкова *** или само се правиш.Чудно ми е как можеш да пишеш , след като не можеш да четеш.Магия по врачански.....

114

До Анонимен 131

преди 6 години

Щирлиц ви го каза, но може да се продължи до безконечност. Бих го направил при време. Сега ще спомена бегло, знаейки добре, че между "арабите" може да има и бербери, и кюрди, и перси, и узбеки, и таджики. Велики произведения на строителството има в Маракеш, Севиля, Толедо, Ронда, Кайро, Самарканд, Бухара, в Индия. Ал джебра - алгебра, Улуг-бек - астрономия, Авицена, Авероес. Поетите на Персия, арийци - Саади, Рудаки, Хафиз, Омар Хаям. А кюрдът Саладин е учил кръстоносците на рицарство!

113

Щирлиц

преди 6 години

До Учени арабиДжамията на Омаядите в Дамаск,дворецът Алхамбра в Гранада.Много от знанието на античността,е достигнало до нас благодарение на арабите.Не че ги харесвам много,но истината си е истина.

112

Щирлиц

преди 6 години

Какво значи "поне 13"!?Малко ли ви се виждат,още ли очаквате,не дай Боже нова касапница ли?А спрете се малко,хора са загинали.То бива,ама вашето чудо никъде го няма..

111

Фронто

преди 6 години

До Анонимен А не! Стига с тоя номер за`общия знаменател` Ако тези са изключения, неприемливи за другите, в разрез с морал и религия останалите -тези 250 млн.за които пишеш щяхя да ги отхвърлят Зящо не излязят религиозните им водачи и от позиция на религията да заклеимят- който бомби слага -в ада отива! Нещо имамите мълчат в съгласие! Авторитетите щяха да заклеимят-вие сте врагове на разбиранията ни.Мълчат в съгласие!Хората(250млн) щяха да се отрекът от тези и да ги изолират-мълчат в съгласие!

110

Анонимен

преди 6 години

Поредната добре проведена акция на ЦРУ.Оттук нататък ролята е на медиите.

109

Перо Келеша

преди 6 години

ИД пое ли отговорност?

108

Учени араби

преди 6 години

Ти учен арабин видял ли си? Арабите са рушители на култури, а не съзидатели. Кажи нещо красиво, което е построено от арабин и кажи колко неща са унищожили...

107

Анонимен

преди 6 години

131,Не разбирам защо поставяш 250 000 000 хора от арабски произход под общ знаменател. И за да те светна - една огромна част от сегашните ни познания, са благодарение на арабите - астрология, химия, физика, математика. Да не говорим, че не всички араби са мюсюлмани.

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 124 :DТОВА ВЪПРОС УЛОВКА ЛИ Е!!!ОБАМА БЕШЕ СЛАБ ПРЕЗИДЕНТ НО СЕГАШНИЯ Е ПЪЛНО КУКУ :DТЪЙ, ЧЕ ОЧАКВАМ ДА СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ И ТО СКОРО!!!ТРЪМП СЕ КЛАНЯ НА ДЯВОЛА ТОЙ Е ПО-ОПАСЕН И ОТ *** КОЙТО Е САМО АНТИХРИСТ И БЕЗБОЖНИК!!!ТРЪМП Е ДЯВОЛОПОКЛОННИК И КАТО ТАКЪВ НЯМА КАК ДА НЕ НАПРАВИ ВОЙНАТА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ! :D

105

1

преди 6 години

Отново представители на най - мирната религия на света убиха хора в името на мира !

104

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Ислямът е ретроградно и античовешко политическо учение.Сега, в отговор на подлото нападение на мирни хора извършено от гнyсен ислямец, кое ислямско сборище ще бъде разтурено и превърнато в градинка с фонтанчета, мол, музей на ислямския тероризъм, или поне публичен дом? Колко ислямеца ще бъдат изловени и вкарани в пандиза до живот?Кога започва масовата деислямизация на европа?Кога ще бъдат съдени продажните политици допуснали ислямската инвазия?

103

men

преди 6 години

сфинята кашински да райкаже ефрейската *** полша като е имала бели роби в солните мини дето не с виждали слънце по цел живот....