28

Анонимен

преди 6 години

Нула инфлация, .......................Всеки икономист ще ви каже:Нула инфлация означава пълен застой в икономиката, никакъв растеж, рецесия.

27

ЯЛ Е СУДЖУЦИ

преди 6 години

КАТО ГО ГЛЕДАМ КОЛКО Е ТЛЪСТ, СЪС СИГУРНОСТ Е ЯЛ ОТ СУДЖУЦИТЕ.ТЕЗИ СЛАНИНИ ОТ МАРУЛИ И МОРКОВИ НЕ СТАВАТ.

26

Анонимен

преди 6 години

БЪРЗАЙ, ЧЕ И ТУРСКИ ПОТОК ТОГАВА ЩЕ Е ГОТОВ И ОТТУК ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ РУСКИ ГАЗ НА ТУРСКИ ЦЕНИ.

25

Анонимен

преди 6 години

Всичко при ГЕРБ е кражби, лъжи и медийни манипулации.Те държат всички медии в Българи, включително и претендиращите да са национални телевизии, чрез които манипулират хората в провинцията.

24

Анонимен

преди 6 години

Че кой те клати па тебе бе, Борисов? Държавата сама се клати, ама не, виновни трябва да има, и това не сме ние! Преди беше "световния империализъм", "империалистическите кръгове на НАТО" и Пентагона. А сега кой ти е виновен бе, Борисов? Четирите годишни времена, може би?Слушах го. Мнението на Бойко Борисов за опозицията е, че тя е вредна, и макар и да не го каза, намекна, че тя трябва да се унищожи и забрани. Да има само една Партия - ГЕРБ, да има диктатура, тоталитаризъм с други думи.

23

Анонимен

преди 6 години

Как можеш да разклатиш нещо, което ББ вече е срутил?

22

Анонимен

преди 6 години

Борисов: "Ако давам на съд Корнелия, съдът ще работи постоянно"Я, ето защо съдът не работил и делата докато стигнат края си, я някоя страна по дело фалирала, или умряла. Всички си мислехме, че било дефект който не поправят умишлено, пък то било от недаването на съд на Корни

21

бий комунягите

преди 6 години

Бойко народа е с тебе, който пречи го арестувайте и по бърза процедура в затвора или директно куршума. Поне лидерите на бсп като се отстрелят и другите ще кротнат!

20

ОТ СКАНДАЛ В СКАНДАЛ

преди 6 години

ТО ОТ ТОЯ АМБИЦИОЗЕН НЕКАДЪРНИК, ОПОЗИЦИЯТА НЯМА КАК ДА Я РАЗКЛАТИ ПОВЕЧЕ. БОКО ТАКА ЗДРАВО КЛАТИ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ, ЧЕ САМО ИВАН КОСТОВ МОЖЕ ДА МУ СЪПЕРНИЧИ. ТАК ЧЕ, ДА СПРЕ С ЛЪЖИТЕ И КЛЕВЕТИТЕ. В "КЛАТЕНЕТО"НА ДЪРЖАВАТА Е НЕНАДМИНАТ - ПОМНИМ 2009 И 2013 ГОДИНА, СУДЖУЦИ, ЦЕЦОВИ ГЕЙТОВЕ, КОТАРАЦИ И ПР. СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ

19

Надето

преди 6 години

До 16Не се занимавай с хора,които се пукат от яд само при мисълта,че не могат да намерят реализация в чужбина,за разлика от други.Такива хора-некадърни и мрънкащи никой не иска и те остават тук за да търкат дъното.Има и свестни хора тук,но тази мишчица определено не е от тях.

18

Анонимен

преди 6 години

То след 3 -те му мандата па една държава,мани,мани...турците и комунизма не ни затриха,ама Боц упорито се опитва!

17

беснейте тролове

преди 6 години

бесней и ти БСП :D Вижда се кой какво прави ;) Много ми е чудно тоя, който плюе по България какво прави тука изобщо! Да си ходи в Турция... ама през голямата екскурзия един комшия така се големеше - тръгвам с москвич и ще се върна с танк! Върна се с две изнасилени дъщери от Турция... айде марш при Ердоган!!!

16

Ей плъх такъв

преди 6 години

До 8 Ей,мишленце.Тук остават само некадърните и тези,които не могат да намерят реализация в чужбина.Щото пич там се иска яко бачкане и някакви качества,за разлика от шуробаджанащината тук,мишко.Зеленей от яд докато този човек се скъсва от работа,но има обезпечен живот и нормално ежедневие,докато ти си броиш стотинките.Чу ли п.лъх такъв?

15

Анонимен

преди 6 години

Каквото сам си направиш, друг не може .

14

Анонимен

преди 6 години

До 8 Bye мишка. Смелите Българи са тук и се борят. Ти бягай ...бягай...някой ден пак тук, ще се върнеш посраанн :))

13

Анонимен

преди 6 години

Всеки който разбира от икономика, ще се хване за главата, като чуе за нулева инфлация. Това означава бедност, свито потребление, замразени заплати. Все неща свързани с марката герб.

12

Надето

преди 6 години

Не пишете лоши неща за папа Борисов,че туко виж ФБР,ЦРУ и Интерпол почукали на вратите ви! ;-)Крайно време е този да получи лечение,защото шизофренията му се задълбочава!

11

ХМ

преди 6 години

Правилно!Човек каквото сам си надроби никои не може да му го направи.След гражданската воина в ГЕРБ за НДК и други прояви има ли нужда от опозиция.

10

Анонимен

преди 6 години

Утре ще има статия и снимка на Борисов на марсохода Кюриосити Ха на бас!

9

Анонимен

преди 6 години

Този лъже и най-интетесното е, че сам си вярва.