48

Анонимен

преди 6 години

МУТРАТА ще ни затрие.

47

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново,Бойко!Само простотии от тебе и политическата ***, управляваща БГ вече 28 г ...Хайде да ти припомним и започнем репетициите за демонстрациите пред НДК за откриването на данданията на ЕС през 2018г в София:през гугъла: " ЗАМУНДА БАНАНА БЕНД Съм много убав"

46

аз

преди 6 години

На хората не им дреме колко данъци са събрани и колко е нарастнал БВП. На хората ги интересува какви са средностатистическите доходи в държавата, а те са най-ниски в Европа и около 5-6 по-ниски от средноевропейските. Или оправай доходите или оставаш в държава от пенсионери и ромеи.

45

некой

преди 6 години

май борисов клати 'журналистки' - да му пишат такива статии... А за 'газовия хъб' ако нещо се закучи (че до сега не съм видял някой да обещава да достави газ до него, камо ли на каква цена!) - правоверните гербери ще трябва под строй да ходят да пръцкат там - все пак газ да има!

44

Клати Султана

преди 6 години

Теменужке,Султана само за ходенето си до някой град за рязане на лентички харчи не по-малко от 80хил.лева!! А за това,че поданиците клатили държавата,то султана да се радва,че не клатят него!!

43

Анонимен

преди 6 години

То няма държава бе суджук, малкото което остана ти го ограби и разби.

42

bOeko

преди 6 години

Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене,не.Между впрочем!Станишев само искаше да плюя в едната дупка за да влезе по-лесно ама нали се беше натаковал,та взе да ми люти на очите,та затова него най го мразим.Затова от мене зпомнете!МНОГО ТЕЖКО СЕ ЛИЖЕ ТАМ,КЪДЕТО СЕ ПЛЮЕ.Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика, мога да асфалтирам тротоар без лопата,маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен.ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ,ЦЪФНАА...Опаа,натаковах се...

41

bOeko

преди 6 години

Я съм накоръжен гламавец,а вие сте бунаци!.Миналата седмица бех на инструктаж при Костов,ама той ме прати при Доган,подари ми и една ча.лма та зимата да не ми мръзне кратуната.

40

Джо Бръзия

преди 6 години

До MakedonЕй Макарон,и ти не знаеш на кой свет си и къде живееш,ама коментираш.

39

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Борисов не дава на опозицията да "разклати държавата",тъй като той отдавна я КЛАТИ мощно и нападателно!

38

Анонимен

преди 6 години

Суджукът лъже! Като коалиционен партньор на интернационалната клика "комарджи Мони,партизан Тошко,ур.успи Анасти ,педи Г.ей и с-ие клатят и грабят народа и държавата още от 1956 г като вагон на глух коловоз!Но-каквото повикало,такова се обадило!За 28 г да унищожиш икономиката на 1350 г държава и преполовиш 9 млн й население без война е мегасветовно "постижения"! Но- както китайците казват- БОГ си знае работата! Много скоро реката на живота ще отнесе техните- и на децата им- трупове !

37

Makedon

преди 6 години

Bravo Bojko - nov Viktor Orban na Balkanot..... taka treba udri po dusmanite ...

36

Burzum

преди 6 години

Тоя хептен са разпаса!

35

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ ГОВОРИ ИСТИНАТА, ЗАТОВА БЕСНЕЯТ КОМУНЯРИТЕ

34

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Спокойно другари, социализма се лекува с клизма! Питайте бумби от новите ***

33

Анонимен

преди 6 години

ЕГАТИ, ЕГАТИ, ЕГАТ КАК СОЦИАЛИСТИ КЛАТИ

32

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

я да видим, ауууууу истерясали социалисти се напъват като *** хаха

31

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ КЛАТИ ОПОЗИЦИЯТА ЗА ДА НЕ КЛАТЯТ ДЪРЖАВАТА

30

Оооох

преди 6 години

Тоя пък,все някой го клати. Клатят му се краката от страх да не си изгуби трона. Пфууу..

29

Анонимен

преди 6 години

Да напомним какво извърши герб :Приватизира Виваком за без пари на братя Велчеви , Пеевски и русия с подставено лице Спас Русев.Приватизира Булгартабак за без пари на ПЕввски , като му подари и дипломатическия клуб.Плати 8млд лева кражби за КТБ,Белене и Цанков камък пари взети от бедния български данъкоплатец без да се търси виновник. Герб са върха на мафията и ревностно я пазят.