39

Анонимен

преди 6 години

Цял ден ни занимават с въпросния Васил Коцев, а някъде по социалните мрежи четох, че бил освидетелстван и взимал пенсия за това.Пак ще се случи нещо, което ще бъде "заметено" под заплахи от психично болни и "скандали" с диджеи...

38

Герберско верую

преди 6 години

Суджук си давам, глава не давам!

37

Анонимен

преди 6 години

Ох майко, изтърканият номер заБорисов- момчето, излязло то народа, говорещ с хората от народа- Васил от Фейса. И лошите ГДБОП, които БОРИСОВ озаптява като палета по улицате.Не ви ли писна? Баси плиткия сценарий...

36

:))

преди 6 години

Няма да си дам така лесно главата...--------------------------Тя /главата на Борисов/е накрая и освен за равновесие за друго неможе да ти/му/ послужи! :)) Д.у.п.е.т.о си дава лесно/Ердоган, Меркел, .. /, така че онова над раменете не му е необходимо! :)

35

Анонимен

преди 6 години

Още ли и а наивници, които да се връзват на постановките на тоя треторазряден селски тарикат

34

Лъсна истината!!!

преди 6 години

Самият факт, че арестуват хора за пиянски писания във Фейсбук е достатъчен, за да разбере какво се случва в тази скапана държава. 1. Ясно е, че този няма да режа на никой главата. Не съм професионалист, но ми трябваше 1 поглед и ми стана ясен - мамимо синче, футболно фенче... трагедия. 2. Ясно е, че който иска да убива премиер, няма да тръби в Интернет за намеренията си.3. Явно е, че след 5 МЕСЕЦА е напълно безсмислено да се задържа този човек. Ако е искал да "реже глави" да го е направил.

33

Анонимен

преди 6 години

Балкански лев със сърДце на полска мишка.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Мутрата отново се изметна."---Тактиката на "лошите ченгета (ГДБОП) и доброто ченге (Боко Тиквин)".

31

Честен

преди 6 години

Нов борд на директорите има ВиК Добрич АД. В него влизат Мария Тодорова от МРРБ, Саркис Караджиян от ВиК Бургас, които са част от борда от миналата година. Новите имена са бившият кмет на Добрич Детелина Николова и Тодор Гикински, който доскоро е управлявал ВиК Сандански. Очаква се на първото си заседание бордът да определи директор. По всяка вероятност това ще е Тодор Гикински, но не е изключено постът да заеме Детелина Николова. Самият инж. Тодор Гикински е бил отстранен от длъжността шеф на ВиК Сандански през април с решение на общинския съвет, по предложение на кмета Кирил Котев. Мотиви

30

Анонимен

преди 6 години

Ама вие продължавате с тоя нелеп сюжет.Пубриката, заслужавате си Го.

29

Анонимен

преди 6 години

Лошото било, че четели деца и внуциБРЕЕЕЕ ВНУКА му четял фейсбука ,тва е феномен на 1 годинка бебе и чете и пише сигурно .

28

Burzum

преди 6 години

Само така Баце не им се давай на душманите...вчера рейтинга беше 42, днес след тоя героизъм сигурно е над петдесет...абе ще трябва някой да си сложи главата в торбата иначе .........

27

9689

преди 6 години

Мутра,кога ще връщаш грешните пари които смучеш от всички нас за да те охраняват?Поне да беше малко по красив.

26

Анонимен

преди 6 години

Ле-ле, гле'й с к'ви неща се занимава правителството ... начело с премиер-тиквистъра.Жална й майка на Майка България!

25

Анонимен

преди 6 години

До кога ще търпим този ***??

24

Питащ

преди 6 години

Ха сега отговорете / или заложете /:Ще опази ли главата си?

23

Бокооо...

преди 6 години

Това е демокрацията-за едни може,за други-не.Социалният се иходи по въпроса,че пенсионерите до 2019 г остават с таван.За новите-не.Значи един дупетат с 6 бона минимум заплата ше взиме 2400 лв.пенция.Минимум.По-логично е или да има таван или да няма.Иначе става ощетяване н едни,за сметка на други.

22

Анонимен

преди 6 години

Лелееее Баце, защо си се толкова шубелисал бе човек? Този няма вид на бандюга и едва ли ще ти посегне. Мисля, че е един от милионите тотално разочаровани от лъжите и цирковете които разиграваш. Не само той, още няколко милиона не искат да се срамуват от теб, защото си ни натрапен ни премиер. Който те харесва е зависим от теб, с власт или пари. Нормалните у нас се срамуват от тази палячовщина която разиграваш всеки ден. Толкова е унизително за теб, както и за българите! Нямаш ли срам???

21

Анонимен

преди 6 години

Мутрата отново се изметна.Лично той е наредил на ГДБОП да притискат човече а, но като се разчу пак се направи на девица от Банкянския манастир.

20

Ал Тиквоне

преди 6 години

Не им се давай Баце.Притежаваш прекрасна глава, а ако имаше нещо в нея, цена немаше да имаш