10

Анонимен

преди 6 години

До Зъбарче Зъбарче, аз съм завършил медицина. Не се сърди,не искам да те обидя. Но вашето си е занаятчийска работа в което няма нищо лошо. Трябва да си сръчен,да си добър в ръцете. Четенето не толкова важно. Другото идва с времето и опита.

9

Thedentist

преди 6 години

Принципно здравната каса за възрастни дава 85,20 стотинки.Всеки сам определя цената си-пазарна икономика.Проблема е че,пациентите гледат цената,защото може би не виждат разлика между различните зъболекари

8

Зъбарче 3

преди 6 години

.. и после с черната тога си хвърляше капелата ..горд че станал големия зъбар...то хипократови клетви,то интервюта, то гръмки фейсбук статуси....завършил магнаурската школа....4)За съжаление като колега на горепосочения мога с ръка на сърце да кажа и с чиста съвет твърдя ,че образованието е като цените от точка 1) ....на африканско ниво...само да не обида африканските зъболекари ..може и да са по-добри повечето от бг въздухарите..завършил съм факултета по дентална медицина 2012 с ...

7

Анонимен

преди 6 години

С Германия или Великобритания не е коректно да се сравнява кое е евтино и кое е скъпо. Там е по-скъпо и повече се чака и затова нашенци идват в България за дентални услуги. На факт е, че масово хората в нашата страна са с много лошо състояние на захапката, защото не могат да си позволят зъболекар. Факт е и че модата на брекетите пълни джобовете на лекарите и разваля зъбите на децата. Лекарите са наясно, че зъбите се местят цял живот и брекетите на са трайно решение.

6

зъбарче 1

преди 6 години

1)Зъболечениетов България въобще не е скъпо....на африканско ниво е , елате да видите в Германия или Беликобритания за какво става на въпрос ,но иначе се използват същите материали и техника!2)Факт е ,че много зъболекари са търгаши и некадърни и че успяватда лъжат наивнички хора с мили думи...правят някоя друга пачка пари и после вместо да реинвестират в техника и курсове си купуват БМВ на изплащане на уж 120 000 км.(над 50 % oт зъболеларите например нямат рентген!!!!...недопустимо

5

Анонимен

преди 6 години

Проблемите със зъбите са симптом. Проблемът е на друго място. При лошо кръвооросяване на главата например има и проблеми с венците, може да си изгубите всички зъби, ако не предприемете мерки за оросяване на МОЗЪКА. Миенето на зъбите няма нищо общо с кариеса.

4

Анонимен

преди 6 години

До ейТака е докторите са големи ***. Аз съм майстор фаяснаджия. Ще ти взема 2 000 лева за 2 дни да ти налепя плочките и няма да ги декларирам. Ама тяхното е друго.Те са длъжни да ме лекуват без пари, аз и затова не се осигурявам.

3

ей

преди 6 години

Нищо не е написано за космическите цени въпреки че зъболекарите не издават касови бележки и укриват данъци!

2

Не е вярно!

преди 6 години

Всичките ми познати, ходят поне два пъти в годината на зъболекар за махане на зъбен камък и профилактика. Някои хора не ходят на зъболекар, защото куцо, кьораво и сакато отвори кабинет - повечето зъболекари са некадърни.Попаднал съм на добър зъболекар, не ме боли, които винаги се стреми да лекува зъба, а не да го вади.Всички българи ползват конец за зъби, паста, медицинска вода, а също и душове за уста.Не знам, кой и защо се опитва да изкара, че българите нямат здравна култура - но е тъпо!

1

Анонимен

преди 6 години

Аз познавам млади хора без зъби,обаче смартфона е от 1 500 лв и ходи за цигари с колата. Манталитет !