91

Генади

преди 6 години

Бойко Борисов е най-големия държавник след Стамболов, затова рейтингът му растеСега трябва да окошари онези разбойници Доган и крадеца Жан Виденов и Цветан Василев.... и рейтинга му ще хвръкне на 90%

90

Анонимен

преди 6 години

Пълна ЛЪЖА. Огледайте се!

89

Анонимен

преди 6 години

Бе не знам какво одобрение са получили тия мошеници от ГЕРб, ама аз всеки път когато Байчето дойде на власт и рЕзко обеднявам....пък и от всичките ми познати, с които сме си говорили-един не знам да е гласувал за тея, камо ли да им симпатизира, доверява или каквото и да е ! Па тая стъкмистика идва и след вчерАшната статия как средната заплата в страната е 1300 лв и че след всичкото харчене ни оставали по 160 лв кеш на калпак....

88

Четете в Афера

преди 6 години

ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА!!! АЗ СЪМ В.К, КОГОТО РЕСПЕКТИРАХА В ГДБОП! ТЕ МИ ВИКАТ: ВИЕ ПРИЗОВАВАТЕ НА БУНТ! ТОВА Е ЗАПЛАХА ЗА ПРЕМИЕРА! ПИСАХ ПОД ДИКТОВКА НА ГДБОП, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ДА УБИВАМ ПРЕМИЕРА И ДА ГО НАПИША ТАКА, ЧЕ СЕ РАЗКАЙВАМ! КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ ГО НАПИША, НО НЕ СЕ РАЗКАЙВАМ!

87

Пешо арматориста

преди 6 години

Бащицата е лапнал вода и се чуди как да скрие окраденото ,вие анкети му правите!

86

До др. Цветановас

преди 6 години

Колко Ви плащат за да пишете такава информация, че за първи път има одобрение? Кой одобрява, Меркел или Макрон, на които не им пука за българите, щом се прегръщат с Бандюгата от СИК. За 100 дни нищо съществено за икономиката, износа, борбата с мафията която определено си има държава. Проверките на Винкела показаха точно това, тотална корупция протектурана от най-високо място, ББ. Несправедливостта е ужасяваща, с бедността и отчаянието убиват всякакви надежди за нормален живот. Разчитаме на Тръмп

85

Анонимен

преди 6 години

Евреите са истинската заплаха за нас,а не мюсюлманите.Така е било от времето на Иван Александър до днес.Те владеят банките и медиите и правят на джам чепика.Сара невеста,Лазар Коен,Сюлейман паша,Дизраели....та днес Ран-Ът.Цяло чудо е,че сме оцелели.

84

Анонимен

преди 6 години

Безработица няма, защото и хора няма. Селата са пусти (само индийци) , малките градове също. Всеки трезво мислещ човек се е изнесъл на някъде. Митът за 6 милиона е само за да крепи 240 в НС, щ'ото иначе и 100 са много.

83

kolio99

преди 6 години

До Киро кофражистаправ си за едно със сигурност има.... ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!:-))))

82

бЪз

преди 6 години

Дочувам жалък вой на гладни комунизиПравителството се справя отлично, доверието расте, на ***-20 са в траур, другарката Нинова вдигнала кръвноТова е чудесно !

81

Анонимен

преди 6 години

До UnufriТези хора са заети да си гледат живота и да са щастливи, вместо да се оплавкат в интернет, че Бойко Борисов им е виновен за всичко=========Прав сте, доволните от ГЕРБ не четат и не пишат. Те са щастливи като кокошки, отгледани хуманно.Тук вече нямам възражение спрямо Вас.

80

Сандокан

преди 6 години

Хора, за охраната на Доган питайте любимия ви Тавариш Радев. Той е отговорен за НСО.Но мисля, че ще оцапа гащите още преди да е хванал химикалката да подпише премахването на охраната на Доган и Пеевски. Инак много ербап го дава ***.ко.е.бача, ама до тук.

79

хахаха

преди 6 години

анкетата сигурно е правена сред парламентарната група на герП.

78

Сандокан

преди 6 години

Ку.***.ни.зи.те да почват да цвилят и вият на умряло СЕГА !!!

77

Тинтири Минтири

преди 6 години

Навсякъде чета, че рейтинга на Борисов и ГЕРБ пада, сега изведнъж поръчково и витринно процентите скочили от 35% на 42%. Вярно, калпав ни е мат'ряла, ама чак пък толкоз...Толкова хвалби и лъжи нито Тато, нито Ким Чен Ун не е ръсил.

76

шматка

преди 6 години

До 70Правилно си го разбрал но правителството не може да направи кой знае какво там .Причината е че Партията се погрижи още в 90г да напише такава Конституция която да защитава миналите и бъдещи престъпления.С.система е независима и никое правителство не може да я промени защото влиза в противоречие с Конституцията

75

Анонимен

преди 6 години

Стига общи приказки и театър, бе! Кой отговаря за службите в момента? Кой храни Пееф с обществени поръчки за милиарди? Кой гласува закона за НСО и им даде нови правомощия, да пазят шиши и Доган? Защо Доган е с охрана от НСО? Я кажи колко пари наливате в общините на ДПС?

74

Киро кофражиста

преди 6 години

Естествено че доверието ще расте, хората виждат как ГЕРБ работят за държаватаимаме видими резултати, безработицата падна под 6%, има инвестиции, инфраструктура, повишени доходи, повишена минимална пенсия, ремонт на пътищаНяма като при БСП и Жан Виденов, кражби на милиарди и фалити на банки

73

Unufri

преди 6 години

До 65: Борисов е виновен за всички неща, които изброи само в болната ти глава.Значи, ако беше успял в живота, беше направил някой лев, тогава щеше всичко да се дължи на теб и на това, че си най-добрия и се справяш. Обаче, сега, когато си пълен пропадняк, някой друг ти е виновен!? Както в университета - като имаш двойка, професорът е заядлив ***, като има 6-ца обаче - ти си най-умния.За това има описано тежко психологическо състояние. Никой друг освен ти не е виновен за каквото и да е

72

Анонимен

преди 6 години

В "Белене" са вложени два милиарда. Получената енергия е нула, обвинените и разследваните също. Поръчката е направена без договор, със 12 споразумения. Девет от тях са подписани в мандата ГЕРБ.