131

Анонимен

преди 6 години

Проверих датите, мислех че е ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА. Нека следващия път пиара на ГЕРБ да пусне нещо по-достоверно, а може да са забравили да сложат минусите пред процентите.

130

Прос Селендур

преди 6 години

На това му викат Опашата Лъжа!!!

129

Анонимен

преди 6 години

след още 100 дни ще получи рейтинг 90%.Бой по чалгаджиите, да спазват обществения ред и да не правят още опити да се качват на главата на правителството.

128

Анонимен

преди 6 години

най-гол.тъпотия която причетох днес

127

Главния

преди 6 години

Баааси. ....и аз искам да съм премиер, ми то лесно - плащаш на джанго-бананите и администрацията в Бг по изборите,след това и на журналята да пишат благини за теб и си номер 1 ...... кви са тия простотии,откъде му скочи рейтинга, кой нормален го харесва тоя Муню. ..... *** сме си такива кротки и не му набиваме шута към зандана и на другите ,който всеки мн.добре знае

126

Клоун

преди 6 години

Добър виц ,само дето несхванах къде да се смея.Може би е последица от10 годишното затъпя.

125

Анонимен

преди 6 години

Е-е-е-е-е, *** прекалиха вече! Кого анкетираха - служителите в Министерски съвет ли?

124

Петър

преди 6 години

Държавата е тотално окупирана от мафията !!!! Общини, администрация, служби, социологически агенцнии ... медии ! Всичко е в служба на политическата мафия, която граби все по-нагло и безнаказано народа !Никой не отива да види какви са опашките по аптеките и какви баснословни цени имат лекарствата. Каква допотопна обработка на рецепти и книжки; трудно се намират индига за копие на подписа. Какво недоверие и гаврене със здравето на хората, предимно с възрастните.

123

за какво говорим

преди 6 години

'Барометър България' преди време е била рекламна агенция на ПП ГЕРБ,та те дори нямат сайт каква е тази организация,законна ли е,това кризисен PR ли е!?

122

Анонимен

преди 6 години

Стига поръчкови статии.

121

ХМ

преди 6 години

Хахахах то Аятолаха на ИРАН и НСДП на Хитлер са имали висок процент само в първите години и едва ли повече от 40%.Секуела винаги е по-слаб ,а това е трета серия на една спорна класика.Нарциса си плаща да го лъжат или ни лъжат да го вярваме.Една фалшива новина ,чиста пропаганда.

120

до 127

преди 6 години

Всички "хранително" вкусови предприятия и заводи са повишили цените с 10-15 ст.Щом онази мъжкополово-органа субстанция пълна с всичко познато от менделеевата таблица достигна цената на килограм месо("кренвирши").Я ми кажи какво стана с картела на горива?Може ли да има разлики от 50 ст в цената на дизела.

119

ХМ

преди 6 години

От някое министерство ли са ги анкетирали?Всяка власт с времето и спада одобрението.ГЕРБ са 10 години на пазара и ако българина се е почуствал по-богат или щастлив явно живеем в различни държави.Мога да ви гарантирам ,че имаме ситуация на голия цар.Аз ви казвам ,че Царя е Гол!

118

Анонимен

преди 6 години

г.рберастки долни лъжи

117

Анонимен

преди 6 години

По тоя начин броите и бюлетините от изборите.

116

С.

преди 6 години

Аман от платени проучвания, тези май не живеят в България и не се движат сред обикновенните хора. Разходете се по улиците и намерете 1, който да го харесва и да е гласувал за ГЕРБ....

115

M.

преди 6 години

420 навсякъде; само така не се занимаваш да мислиш к'ви *** управляват тук...

114

:))

преди 6 години

Доверие? Ха-ха-ха! Българина да не е оглупял, ослепял, оглушал, ... още повече през тези 100 на дни, м? Претърпял пълен крах, разпад, а?

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125кои цени се вдигат бе каскет? На еспресото по гръцките плажове ли?Аре бегай да пикaеш на Бузлуджа

112

Анонимен

преди 6 години

Ревете каскети :)