52

Анонимен

преди 6 години

Всичко хубаво, красиво и добро се намира далеч от Русия.Затова руснаците напускат и бягат от Русия, не е заради парите... заради лошия живот, заради робството.

51

Нафарфорий

преди 6 години

И аз искам да се намеся в работите на Захарова - три-четири пъти в предната работа идва-три пъти в задната. С голямата кожена бъркалка. Оралното не го броим, то е нейно задължение.

50

Калина

преди 6 години

До не запомних кой по-долу нещо изплю за Белград.Белград съществува. Но има сгради, които са оставени така, както са били разрушени от бомбардировките. За да ПОМНЯТ! хората.А битката тук между фили и фоби не води до нищо съграждащо! Само до разделение. И май никой не се сеща, че точно това целят тези, които, например написаха и настояха да се подпише договорът между България и Македония.И с Русия и с НАТО-все сме с верига на врата. Руската, обаче беше по-перфидна. Тази сега много стяга!

49

Не сме братя, изобщо

преди 6 години

До преди 2 години руснаците се пишеха славяни, говореха за славянско братство...Направиха мащабно ДНК изследване и установиха, че ... всъщност са със скандинавски произход, нищо славянско няма в русите. Те са угро-фини.Тогава почнаха да ни наричат православни братя, забравиха за славянство.Гледайте руския филм "Викинг" от 2016г.Цялата им история досега е една огромна лъжа!

48

Анонимен

преди 6 години

Русия направи скоро опит за държавен преврат в Черна гора, с помощ от Сърбия, помните ли ?Не вярвайте на Русия, нали точно тя откъсна и създаде Македонска държава и нация!

47

Анонимен

преди 6 години

До Калина - Горял Белград ? Глаголът " горял" е в " минало несвършено време ",което не ме удовлетворява .Друго си е ако беше " изгорял" , което показва 4е е свършено ,градът го няма .Ок Калинке ?

46

Поручика Балканец

преди 6 години

До Василев 59,Ти не е лошо да се прегледаш.

45

Поручика Балканец

преди 6 години

До Василев 55,Създаването от Сталин и Коминтерна на "македонска" нация е само една - Солун и излаз за Русия на топло пристанище. За целта Сталин предизвиква гражданската война в Гърция 1946 - 1949. И я губи. А след това влиза в конфликт с Тито, след като става ясно, че той нема да му играе по свирката като Георги Димитров.

44

редник

преди 6 години

Между Руската империя и Англосаксонската такава , избирам Руската ! Защото сме роднини ! Защото те ни въоръжаваха и направиха силни! А Англосаксонците ни закриха армията и ни унищожиха оръжието , това се прави когато си завоевател а не съюзник ! Още произвеждаме руско оръжие нали? Къде са наглосаксонските оръжейни заводи в България ?

43

Поручика Балканец

преди 6 години

До редник 54,Глупости! Русия и тогава и сега иска само надежден излаз на Средиземно море чрез марионетни държави. Русите никога не са целяли свободата на България. А след Съединението Русия откровено застава срещу нас, заедно със Сърбия. И това е ФАКТ! Не само че заедно с Австро-Унгария застават зад гърба на Сърбия за агресия срещу нас. Те дори се опитват да въздействат на Турция да ни ударят. А през 1916 направо нападат България. А целта е била заличаване на България. ФАКТОЛОГИЯ!

42

редник

преди 6 години

Платени или не , това не са българи ! Българи русофоби няма! Единствената причина да съществуваме е Русия ! И тя е недосегаема , но ние не сме ! Русофобските коментари са изстрели по България , това е целта им !

41

Анонимен

преди 6 години

Руската империя, както всяка империя си вре носа навсякъде и се опитва да прокара своите интереси!

40

Поручика Балканец

преди 6 години

До Калина, 49Аз сложих минус! И абсолютно основателно! За отношението на Русия към България и българските интереси мога да говоря с часове абсолютно аргументирано. Особено след като самите руснаци разсекретиха кореспонденцията на Императорската Канцелария. Но на тесногръди маргинали, които оперират вместо с факти с пропагандни шаблони нема да си губя времето да давам обяснения!

39

анонимен

преди 6 години

Русия е суперсила,Крим е руски, свикнахте ли?Няма да им база на НАТО в Крим.Няма да крадете ресурси от Русия.Путин не е като предателя Горбачов или алкохолика Елцин.

38

Карлсон от Покрива

преди 6 години

Дали някой още си прави илюзии за отношението на Русия към България и българските интереси?! Едва ли! Има само една маргинализирана групичка с промити мозъци, която изпитва носталгия по времето, когато руснаците ни ги натрапваше за господари.

37

Калина

преди 6 години

На 37 някакви хорица са наслагвали минуси. Ако ги питате защо? - няма да ви отговорят. Такива са и част от коментиращите тук - истината няма значение, важното е да се плюе Русия. Аз дори съм почти убедена, че минусите не са били родени, когато Белград гореше, но заплащането на плюнките ще да е добро.Та, заради такъв тип хорица загиват корените ни.А как да им обясним, че лапат само трохи. Никога няма да ги допуснат на господарската трапеза. Само като ги употребят, ще ги захвърлят. Горките!

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен47Руските алкаши винаги са фалшифицирали историята в своя полза и са промивали малкото мозък на слугите си. Сигурно си чел руската версия йа историята на ВСВ, в която същесъвуват 28 панфиловци и Зоя Космодемянская е героиня?

35

анонимен

преди 6 години

Трябва да има международен съд за престъпниците Сорос, Барак Обама и дъртата вещица Килъри Клинтън за престъпленията им в Либия, Сирия и Украйна.

34

анонимен

преди 6 години

Украйна е буферна държава, която се използва от Запада (Англия, Франция и САЩ) за да водят хибридна война с/у Русия.

33

анонимен

преди 6 години

Фашистката хунта в Киев(бандеровци и десен сектор)скоро ще бъдат наказани за пресъпленията им, за това, че убиват руски деца и жени.Тия *** бяха финансирани с мръсните пари на международния престъпник Сорос.Тия *** и гадини изгориха бременни жени в Одеса.