72

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха! То има видеозаписи: "Ще ви купим.", заплашителни официални писма. Путин ходи да се извинява в Полша за комунизма и в същото време руското посолство подритва българската полиция да пази паметника на червената окупаторска армия, на 12-часови смени, защото ще валят шамари. И после ни лук яли, ни лук мирисали! Пълни лицемери и лъжци са!И искам да попитам какво да направим сега?! Да им се извиним, че "отнемаме" изконно българската Македония от... Русия?!

71

редник

преди 6 години

Русия отново ще победи ! Недосегаема е ! Факт ! За любителите на Холивуд трагедията ще е срамна , но така е с жертвите на американската мечта !

70

Анонимен

преди 6 години

"Не сме братя, изобщо"- ти и твоето семейство не сте.За другите българи не се изказвай.Ти си просто едно чуждо тяло вБългария.

69

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 72 Без гнусната империя САЩ няма да има развитие на човечеството.Всичко което ползваме в ежедневието си е дошло от Запада и най вече от "гнусната империя".Ако я нямаше щяхме да си ходим на село с каруци.Хайде опровергай ме.

68

Анонимен

преди 6 години

Намесва се , намесва се и то как. Ама както загуби Черна Гора, както се провали проекта "Тръмп" така ще загуби и Македония.Всичко при джуджето е пълен провал.

67

Тъпак

преди 6 години

ссдд, ти си кон с капаци и чул на главата. На врата си имаш торба зоб от американска царевица. Гледай ю туб отворко как горят американски танкове и как пада по ученията американска техника без парашути. И други работи гледай и не пиши глупости. Подвел си се от рекламата на американско оръжие.

66

Анонимен

преди 6 години

ссдд - това му е ид номера,въз основа на който ще муплатят за троленето от америгуанското посолство.

65

Анонимен

преди 6 години

Кой ще вярва на полуграмотнинаркоманчета? Само същотакива неграмотни и склонникъм наркозависимости.

64

ссдд

преди 6 години

До анонимен 75 Русия никога не е била супер сила,олиго*френ.Единствената супер сила в Света е САЩ.Набий си го в малоумната руска глава.Военния арсенал на Русия е от времето на СССР,а в днешно време руските алкохолици ,нямат ресурси и възможности дори да си модернизират армията ,а какво да говорим ,ако тръгнат да водят война ? И кой подяволите го интерсува ,дали Крим принадлежи на икономическото джудже Русия или не ? Разбери ,че Русия не е никакъв фактор никъде ,никой не се съобразява с тях !

63

Анонимен

преди 6 години

Все едни и същи фалшиви аргументиот едни и същи скудоумни русофоби.

62

БРаво на ПУТИН

преди 6 години

НАгли престъпници менкани на власт в СОфия от турско говорящи хомосексуалисти Ликвидират показно БЪлгарите в Дунавска БЪлгария/задунайска Болгария/.Благодарение на ВОВАТА/ВВПутин се разбра че Охридкса БЪлгария/МАкедония /огрбавана през Скопие е ВАЖНА

61

Анонимен

преди 6 години

Ние не сме съседи на Русия.Когато станем тогава ще разберем дали е вярно.

60

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да се допускат русофобина държавни длъжности. Те не саза неграмотни хора, които не са наяснонакъде върви светът.

59

анонимен

преди 6 години

Русия е велика суперсила, Крим е руски.Ясно ли е, русофоби долни?България е член на НАТО незаконно, без референдум, вкарана там от един предател и *** Соломон Паси.

58

Анонимен

преди 6 години

Защо Русия винаги напада съседите си, поробва ги, а ... винаги реве, че САЩ искали да завладеят Русия ?!На Кремъл все други са му виновни че е са неккадърни и крадливи ...

57

Анонимен

преди 6 години

Русия ще оцелее.И ще живее както винаги досега - бедна, гладна, робска и мъррлява.Света се развива, а Русия само оцелява.

56

Анонимен

преди 6 години

САЩ са една гнусна империя която е крайно време да престане да съществува.

55

Е, и?

преди 6 години

По-страшното е друго. САЩ се възмущават, че когато изнасяли производството си в Китай, те били задължени да работят с китайски фирми. Естествено, Китай създава работа на населението си. Виждате ли колко са цинични в поведението си САЩ. С. Корея е в първата десетка по износ на плодове. САЩ ги удрят икономически със санкции - сериозно, и си мислят, че азиатеца ще ги търпи. САЩ изкуствено търсят и конфликт с Иран - въвеждат санции, отговор - Иран подновява ядрената си програма.Няма мисъл в САЩ!

54

Е, и?

преди 6 години

Всичко е борба за влияние. Какво прави американска база в Очаков - Украйна, и бъдеща в Грузия? Китай беше заплашен със санкции, заради интелектуална собственост, което значи оскъпяване на стоките. САЩ щяли да преценят дали да ги въведат, след позицията на Китай относто С. Корея в ООН. Ако това не е инструмент, финансов за пол. натиск? В случая С. Корея реагира словесно, заради санкциите на САЩ. Иран се готви да анулира договора за ядрена програма, заради сонкциите на САЩ.Търсете прината - САЩ!

53

Анонимен

преди 6 години

По вероятно е ти да излезеш неговите и на гладните руснаци също