27

Край

преди 6 години

45г. социализъм - стотици язовири построени 30г. демокрация - един направен и той се спука. Да не говорим че ония с каква техника са правени - сега каква има. Демократите ако могат - да кажат нещо. еднин сугарев, михаил неделчев, сашо йорданов /малките букви са нарочно/ могат да си вържат по един камък на краците и да рипат в язовира.

26

ттт

преди 6 години

Строителният надзор на Цанков Камък се осъществява от фирмата на г. Прегьов, който след това става зам.министър на регионалното развитие при Плевнелиев. Малко по-късно се аха от МРРБ и взема надзор на ключови водни цикли и пътища.Така, че хайде да не се правят на много чистички тия, дето седем години след това подават сигнали...

25

Анонимен

преди 6 години

За БСП и неговите симпатизнти - единствено въжето и да гният на слънце до разлагане това е единственото спасение за България...

24

ТАКА Е ....

преди 6 години

ТАКАЕ Е ЗАЩОТО ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА СЕ ИЗКАЗВАТ ПО ВЪПРОСА ЗА ЦАНКОВ КАМЪК - КАКВО РАЗБИРА ДЕСИСЛАВА И ДРУГИТЕ ОТ ГЕРБ ЧЕ СИ ДАВАТ МНЕНИЕТО ЗА ВСИЧКО - ЗАТОВА НЯМА ДА СТИГНЕМ ДО НИКЪДЕ ВСЕ СЛУЧАЙНИ УПРАВЛЯВАТ, ХОРА ДЕТО НЯМАТ ПРЕДСТАВА ОТ НИЩО ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ???????????

23

Анонимен

преди 6 години

Нищо му няма, но гледат как да гепят пари уж за ремонт. Герб са си крадци това е

22

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Тия неграмотни ГЕРБерасти сега ще разрушат язовира, а след НДК ще дойде ред и на АЕЦ "Козлодуй"....Продажниците от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 ще доразсипят Родината, като само до сега са откраднали 5 милиарда лева от "санирането" - това са първите блокове в България, които вече протекоха и ще се самосрутят!!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

21

Гого

преди 6 години

След паметника пред НДК , сега щели да бутат "Цанков камък" ... откачена работа са тези от ГЕРБ. Народееее!!!

20

Бах

преди 6 години

Кеф ми е комунисти да се дърлят с комунисти.

19

Байфидан

преди 6 години

До Стан. Не знам на колко години си, може би не си ял попарата на ***, за да коментираш така. Щото такива като мен не са забравили.

18

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 12 червендалест анонимник. Големи глу.пости си написал. Всъщност типично за гаден ***, който кипи от завист и злоба.

17

Анонимен

преди 6 години

Корнелчето , Соколчето , Путинчо ... ам-ам.бг

16

Анонимен

преди 6 години

Слабо другарю Кутев, слабо :) Ше се уволняваме!

15

Анонимен

преди 6 години

Румен Овчаров е бил министър, когато е стартиран проектът, а Корнелия Нинова - зам.-министър. Да каже тями кво да каже oвцата - откраднала каквото може :)

14

Анонимен

преди 6 години

Деса от Дулово и тя стана хидроексперт,какъв хидровъзел има тя в главата-мани,мани

13

Анонимен

преди 6 години

Като знам какъв съм инженер, страх ме е да ида на лекар! :)

12

Анонимен

преди 6 години

А вие колко откраднахте от санирането и калпавите магистрали?-Май не са милиони,а милиарди.Но важното е да се полюе по другите за отвличане на вниманието.

11

Stan

преди 6 години

Претопляне на стари манджи с цел некадърното управление да бъде извинено в стил " За всичко са виновни комунистите". Стават смешни вече!

10

Стефанов

преди 6 години

Хидровъзелът е собственост на Националната електрическа компания и се финансира от банков консорциум от Австрия и други европейски страни. Той е субсидиран от правителството на Австрия, което трябва да изкупува спестените чрез водноелектрическата централа емисии на въглероден диоксид, съгласно Протокола от Киото.

9

сминдух енд чесън

преди 6 години

Кое колко струва,кой друг ако не Кирчо Добрев може да каже особено ако става дума за кражби и злоупотреби.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе,Боко,нали ти преряза лентичката на Цанков камък.Какво рИвеш сега?