47

info.

преди 6 години

Поредната скалъпена приватизацийка се готви!Дали няма да е шиши?

46

Armagedon

преди 6 години

Тази година,като че ли, рано ще дойде есента на нар....недоволство.Този път ГЕРБ настъпиха търмъка.Дали от скука или пък от неведение,хвърлиха камък,там където се стъпва на пръсти.Не знам какъв ще е отговора,но най-напред ще изгърми някой от коалиционният им партньор.После ще има лек политически трус за загрявка и напролет нови избори.Дано съм лош пророк и да греша,но щом на г-жа Атанасова звездите са им заговорили,може и да се окажа прав.А щом две жени се хванат за косите,обратът е неминуем.

45

Анонимен

преди 6 години

Управлението на БКП:Американските централи - 1,5 млрд. евро.АЕЦ Белене - 1,5 млрд. евро.Яз. "Цанков камък" - около 1 млрд. евро.На третата седмица от управлението на Орешарски - върнати 600 млн. евро ДДС.Също кабинета "Орешарски" - взети и изчезнали 1 млрд. евро кредит.И накрая - КТБ - над 6 млрд. евро.ПП. Има още, но на първо време за това се сещам.

44

MERY

преди 6 години

Ей за туй са Цанковите каманье ........ Американски губернатор: Обвинението срещу Цветан Василев е изфабрикувано....https://mobile.frognews.bg/article/140179/

43

ЛЮБОВНИЦАТА

преди 6 години

ДЕСИСЛАВА Е РАБОТИЛА КАТО ЮРИСКОНСУЛТ В Русенската психиатрия, значи ги разбира тези неща.Освен това е била и Дуловската кралица на красотата. Може само да завиждате.

42

Само питам

преди 6 години

А Боко като насипа 1 милиард за този реактор, сега къде ще си го пъха.

41

1

преди 6 години

До Червените милионери тиквата от бедните червени ли е

40

А БОКО Е МИЛИАРДЕР

преди 6 години

ДОЧервените милионери.........Ти да не си им броил милионите,

39

1

преди 6 години

До Комунистите ограбиха любимата ти тиква сред грабители те ли е защото и той е комунист

38

ЗАПОЧНАХТЕ С ЛЪЖИТЕ

преди 6 години

НЕ СЕ Е СПУКАЛ . Дори Доктор Борисов призна, че ще изкара 3000 години.

37

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

36

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

Сега в Добрич гербарите са погнали яко производителя на суджуци. НАП, ДАНС, Агенция по храните и незнам кой още му правят страхотни проверки за отмъщение.ХЕМ МУ ИЗЯДОХА СУДЖУЦИТЕ, ХЕМ МУ СЪСИПВАТ СЕГА БИЗНЕСА.

35

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

34

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

33

Анонимен

преди 6 години

А Борисов, след като довърши Цанков камък и открадна каквото е останало, прави един път около язовира за някакво селце от 20 къщи. Този път излезе колкото една магистрала. После ходи и него да открива и се прегръща там с някакви старици.

32

ТУК Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТ

преди 6 години

Доган сигурно е взел този хонорар. Но са му го платили австрийците. А големите разбирачи от ГЕРБ сигурно се ЯДОСВАТ, че не са прибрали те милиона. Тук е заровено кучето.

31

Станишев

преди 6 години

Здравейте, циркаджии!!

30

КО, НЕ

преди 6 години

Хидровъзелът е собственост на Националната електрическа компания и се финансира от банков консорциум от Австрия и други европейски страни. Той е субсидиран от правителството на Австрия, което трябва да изкупува спестените чрез водноелектрическата централа емисии на въглероден диоксид, съгласно Протокола от Киото.

29

Анонимен

преди 6 години

Тези некадърници и от язовири разбират, чашата била спукана.

28

Анонимен

преди 6 години

За шест години 80 000 лв. за поддръжка. Бойко ги краде за закуска.