14

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера от къде идва това освирепяване към туристите в Европа. В Испания ги бият, в България изнасят уредби, къде ще му се види края? Има си парти градове - вдига се шум, има си семейни курорти, трябва да е тихо. Защо е толкова трудно да се намери някакво разумно взаимноприемливо положение не знам. От крайностите не печели никой. Ясно е, че в Слънчака става въпрос за някакво преразпределение (щом само 2 заведения са ударени), но все пак, прави лошо впечатление на туристите.

13

щ

преди 6 години

всяка вечер партитата се откриват с "Мила родино" - всички по сепаретата стават на крака за химна, и козируват докато влиза диджей Валери на пулта...на афтъра ще пускат "жив е той, жив е, там на Слънчака..."

12

Анонимен

преди 6 години

Поведение на нелеп политик. Никва дипломатичност спрямо туристите. Дай сега да де покажем , че имаме 20 полицая. Те хората също имат полиция и то доста по силна. Дошли са да разпускат , а не да гледат полицейски театри в 1часа вечерта. Като заведението не плаща данъци прасне те му 100к глоба и толкова. Ама да спирате музиката ...Да правите панаири в час пик на сезона е НЕСЕРИОЗНО.

11

Анонимен

преди 6 години

държавата срещу божо кравата.... отмъщава че гърмя по очите.... ми емигрирам!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Всяко чудо ..за една нощ!Нощес ще си е както вчера!

9

торбалан

преди 6 години

смешникк защо не идеш да изземеш озвучаването на някой селски събор да видим как ще те изпратят хората

8

патриотик

преди 6 години

от утре вечер по дискотеките - само народни песни, ръченица, бойни маршове от Балканската война, и най-големия хит - "Шуми Марица"! точно в 0 часа - националният химн

7

Анонимен

преди 6 години

Хубаво, но това трябваше да стане на 11 юни, не на 11 август.

6

Анонимен

преди 6 години

Скоро даваха интервю по нашите ТВ канали с въпроси към чужденци на Слънчака . Пречат ли ви младежите и купони те ? Техните отговори бяха 90 процента - НЕ.Даже единия човек беше с деца и каза : "Какво толкова правят , те просто се забавляват , както и аз когато бях на техните години. "Ние сами се плюем пак и търсим да си създаваме глупости.

5

Г

преди 6 години

Аа,могло значи да работят органите на реда.Ама редом с тях все трябва да има по един голям началник да им казва кое как.

4

Анонимен

преди 6 години

Е то голяма работа , че сте преебалии забавата на стотици туристи, които догодина ще си дадат парите в друга държава. Това тук да , не ви е балнеология ? Хората идват заради шума и заведенията. Какво ви пречат толкова ? Който иска тишина има достатъчно градове и места потънали в тишина. По тая логика да затворят и Ибиса в Испания ? Която се посещава от турбо богати хора и е 1:1 със слънчев бряг ? Щом се спазват законите , какво ви пречи че си пият и се забавяват хората.

3

Burzum

преди 6 години

Отново победа на зрелия патриотизъм!

2

балъци

преди 6 години

Балъци, в края на сезона, сега ще пуснат обратно жалби, ще платят полудневния оборот, а помака от вмро ще отговаря на червеното килимче на Цветанов.

1

Baska iok

преди 6 години

I ko ? Angletata da farkat ot 4 000km da moat da spat sal 1 nost a da platat 30 nosti dds na guranof i zmionof li?