114

Боби

преди 6 години

Подкрепям Симеонов . Ако беше в центъра на София този шум , едва ли щяха да изкарат и седмица тези барове . Тук живеят и хиляди хора на които този шум пречи . Има ред и закони които трябва да са еднакви за всички , години на ред са грубо погазвани от новозабогатели мутри и техните протежета .

113

Bofort

преди 6 години

Christianski teror. Christianska darjava.

112

opsa dropsa

преди 6 години

от дискотека мания нищо не се чуваше навън супер си беше. всичко по изолацията е измислено . защо го направиха това какао като цели градове не могат да спят (свети влас несебър) аз също не мога . в сферата на туризма работя клиентите се жалват губим добрите туристи да ми идват некви наркоманчета за една вечер и да опустошават стаите. не съм против какао ,но трябва така е проектирана че шум да се чува само от влизащите и излизащите хора

111

12

преди 6 години

Не е работа на вицепремиера да върши това. Но корупцията е толкова високо, че се налага вицепремиера да се намеси за да стане нещо положително. Тормоз със силна музика, неплащане на данъци, заплахи над проверяващите държавни служители. Не се ли намеси вицепремиера, нищо няма да се случи. Имат ужасно много пари, могат да си направят заведенията шумоизолирани но им е по евтино да ръсят дребни пари за подкупи и заплахи. Поздрави за Валери Симеонов!!!

110

#

преди 6 години

Борба между шоумени за вниманието на публиката ми се струва да е туйборбата с престъпноста в друга дискотека я търсете

109

Бог да пази България

преди 6 години

Българина ЗАСЛУЖАВА да живее в нормална просперираща страна,въпреки динените кори,които получихме от Изток и от Запад!!!

108

Анонимен

преди 6 години

Аш коолсун,машшаалла!Те точно това е работата на един вицепремиер на демократична Бг- по длъжност,образование и стаж...Колко вицета трябва да назначим,за да се справят с гюрюлтията от всичките дискотеки?Така е- управляват ни болни мозъци! А иначе проблемът се решава елементарно-при нарушение на правилата енергото спира тока!Но инж.Вальо явно не е бил на уроците за тока,а Гамизов не му е консултант точно по енергетиката.Впрочем- от какво ли им разбират кр.атуните- освен от правене на простотии?

107

Свети Влас

преди 6 години

Кога ще запечатат и "CACAO BEACH" ? Във Св. Влас не може да се спи от тормоза на тази дискотека. Ниските басови дум-дум-дум минават безпрепяствено през морето и пречат да спим от 1 до 6 часа сутрината.

106

Щирлиц

преди 6 години

Кой се интересува от тази клоака?

105

Imion

преди 6 години

Valeri da naznachi dj za top izstrebitel i da mu varne izstrebitelite...hem sha spesti gripeni na guranof...

104

Rezovo. tr

преди 6 години

Koi e lud da odi tam v bg na pochivka?! Ne moe da spi oti ima golema gurultia seka nost.

103

Анонимен

преди 6 години

Не виждам какъв ви е проблема?Нама да умрете ако малко намалите децибелите.

102

Я ПАК

преди 6 години

Не можах да схвана защо се пази тишина ?Нали хората са там на Купон . Това го нямаше даже по времето на Бай Тошо - тогава всеки беше свободен . Ако са имали нарушения за Неиздаване на Касови Бонове - Запечатайте ги за 1 месец .

101

ined

преди 6 години

Тея "акции" много ми напомнят показните акции със странни имена на Цвъчко Цветанов - единственият резултат от които беше, че България беше осъдена неколкократно в Страсбург.

100

Бургас

преди 6 години

Каквото и да говорите, някой поне прави нещо да опандизи работодатели и техни служители неспазващи закона. И да им затвори заведенията с куп нарушения и актове. Това е истината.

99

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДИДЖЕЯ ИМ Е МНОГО КАЛПАВ!!!

98

Анонимен

преди 6 години

ВАЛЕРИ ДА ВЛЕЗЕ И ДА ВНЕСЕ РЕД ТАКА И НА ПОЗИТАНО. ТАМ ИМАТ НУЖДА!!!

97

factotum

преди 6 години

Вицепремиера на държава от Евросъюза подлага на рекет заведения които не се отчитат на когото трябва. Вече копаеме 10 нива под дъното

96

Анонимен

преди 6 години

На който не му се спазва закона да плува до турски бряг.

95

Анонимен

преди 6 години

ААУУУ КАКВА ТРАГЕДИЯ. РАЗВЪДНИКА НА МУТРИ, КОМПЛЕКСАРИ ДЕТО БИЯТ ХОРАТА, ДРОГАДЖИИ, УКРИВАТЕЛИ НА ДАНЪЦИ, МЪЧИТЕЛИ НА ПЕРСОНАЛ БИЛ ЗАТВОРЕН. УЖАСНА РАБОТА ВИ КАЗВАМ ХАХАХА