45

Ех,да може!?!

преди 6 години

Начи, ако може да има снимки на коментаторите тук и сведения за образование и работа, най- прекрасните кириканзали и тотални неграмотници, ще са критикуващите таланта!

44

Анонимен

преди 6 години

Митко Щерев е гениален композитор, а Лили си беше една соц. въртиопашка покрай силните на деня. От 20 години е станала и за посмешище.

43

Ваня

преди 6 години

До АнонименИ като спечели, какво!? Отговорът е, какво създаде Щерев, и, какво създаде Лили последните 25-30 години. Не че отричам неговите качества. Абсолютен феномен е Лили!

42

Анонимен

преди 6 години

Това им остана на комуноидите, няколко бабички.

41

Ужас!

преди 6 години

Боже, каква ***! Не са Ви виновни политиците, че живеете зле - виновна е завистта и простотията, която носите - срам сте за България! Къде Ви се бърка тази певица? Дали я дават по телевизия, дали накара насила някого да отиде на концерта й.Мале,каква смърдяща простотия на бездарници - клюкари!

40

луд гидия

преди 6 години

До Българка съм !Щом е божа дарба, то за света е чудо!

39

дръжте крадеца!

преди 6 години

До АнонименРобство беше комунистическото а най-много се говореше тогава за турско робство...

38

Българка съм !

преди 6 години

Добре, че България има все още своите Лили Иванова, Васил Найденов, и прочее. Без тях ще осиротее, очалгарее и освирепее съвсем.Бедна, горка България, по страшно от сегашното робство на простаците не е имало.Дано, мила България, да оцелееш и този път!

37

Българка съм !

преди 6 години

До ХАХАTочно така! И не сте само вие, а почти всички предпочитаме Лили Иванова пред чалгариите и кретениите.

36

Анонимен

преди 6 години

Истината е че и Стоянка Мутафова и Лили Иванова бяха от символите на комунизма.Въздържам се да коментирам професионалните им качества. За мен просто бяха от галениците на комунизма.Лошото е друго. Че не намериха сили да спрат навреме, да разберат че всеки остарява и да не се превръщат в посмешище. Това вече е нелепо.Лили Иванова все повече ми напомня на Майкъл Джексън, който беше решил да се превърне в нещо, което не е и да се бори с Природата.

35

споко

преди 6 години

До АнонименЧовек от приятели страда! Много се печели и много се губи от тях!!!!!!!!!!!!!!

34

бритон и криви крака

преди 6 години

До Анонименѝх ти, бабо Лили СКРИЙ СЕ - та да те запомним такава, каквато беше преди! с бюст.

33

Анонимен

преди 6 години

Тя е от последните забавления за комуноиди и носталгици от нейното поколение. Нормалните хора се отнасят със снисхождение и лека насмешка към опитите и за вечна младост.

32

Анонимен

преди 6 години

Ех, Лили, Лили и на теб не ти е лесно.Почти нямаш живи приятели, любовници, съпрузи и други.Надживя ги всички и нормално след като не излизаш от стъкления си аквариум.Дали знаеш какво е човек да води нормален живот. Да излизаш сред хора, приятели.Ти си се вманиачила в пластичинте си операции и не искаш да проумеш, че човек остарява по независещи от него причини.Превърнала си се в едно натруфено ***, посмешище и за млади и за стари.

31

Анонимен

преди 6 години

Отломка от тъмните времена на комунистическото робство.

30

до 33

преди 6 години

Така е, но явно тук в този треторазряден форум малко хора знаят това.А може би и повечето, които пишат тук са от така наречениете деца на Демокрацията, които си мислят че България преди 1989 не я е имало и че тук не са живели хора - техните родители.

29

Анонимен

преди 6 години

Лили беше женена за сина комунистическия убиец Пеко Таков-Янчо. Така запона "звездната" и кариера. Определено е протеже на предишната власт. Повечето композитори, с които е работила (включително и Гаргов-лека му пръст на човека) и бяха забранили да пее техни песни защото с години не им е плащала нито стотинка от дължимото. А преди време Митко Щерев спечели дело срещу нея, като в съда се доказа, че е пяла на плейбек и не може да чете ноти.

28

до 22

преди 6 години

Само да не вземе да настине и да кихне, че лицето й ще се разлети. Тя още през 70-те на ХХ век, когато беше 40 годишна имаше около 50 пластични операции. Летеше специално до Париж за тях с правителсвения самолет на Тодор Живков.Иначе който я помни в началото на кариерата й знае какво грозно помашко девойче от Разградско беше.

27

До ХАХА

преди 6 години

Като си падаш по комунистически певици, върви на концерта и че с оглед на възрастта и не се знае дали ще има следващ, после се разходи до Бузлуджа и до яз.Копринка, за да поддържаш форма ... !!!

26

ХАХА

преди 6 години

Уважаеми вечно дебатиращи комунизма, предпочитам "комунистическата певица" Лили Иванова, пред "демократичните" ви таланти, Криско, Гери-Никол и Сузанита... Радвайте се на свободата си и си мятайте отпадъците през терасата.