65

asdasdsdas

преди 6 години

До Зорницаa da ne lujesh ma

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65През "този периоТ" да беше се научил на правопис, щеше да е по-добре!

63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПрез "този периоТ" да беше се научил на правопис, щеше да е по-добре!

62

Анонимен

преди 6 години

Абе кой нормален слуша Лили Иванова?! Има стотици велики групи и певци.

61

Анонимен

преди 6 години

И аз отраснах с истинска западна музика: Clapton, Hendrix, Purple, Zeppelin... Никога не съм слушал социалистическите бози .

60

Анонимен

преди 6 години

В този периот когато баба ви Лили е изгрявала аз слушах Юрай Хиип Диип Пърпъл Блек Саабат Лед Цепелин Фрии Уфо и още много други подобни състави с които плочи ме снабдяваше баща ми който работеше в международният транспорт. СО МАТ! Така че бабето я слушаха музикални инвалиди които изобщо си нямаха на представа какво е истинска качествена музика. Никога не съм слушал бг изпълнители нито преди нито сега. Просто са много недоразвите във всяко едно отношение.

59

Анонимен

преди 6 години

Да, точно през 70-те и разцъфна кариерата и записа най-много плочи. Тогава и не слизаше от екрана на телевизията заедно с другата комунистическа снаха-Йорданка Христова. Преди това беше женена за С. Пеев, който също направи много за кариерата и, но в музикален план. След Таков пък дойде Гаргов, Бог да го прости, който също и написа незабравими песни... Въбще Лили доста е взела от мъжете до себе си.

58

уточнение

преди 6 години

Дали човек харесва Лили Иванова като певица е въпрос на вкус и личен избор, но нека не се пишат неща, които не отговорят на истината. Лили Иванова става снаха на Пеко Таков през 70-те години, когато вече е най-популярната естрадна певица в България. Така че началото на нейната кариера няма общо с Партията.

57

Зорница

преди 6 години

Не мога да не съжалявам за загубата на Асен Гаргов.Аз израснах с неговите и на Лили хитове.Те са прекрасни и се радвам че мога да ги слушам още ...сред цялата чалга простотия...!Грубо е в такъв момент да се четат грозни коментари,защото нито му е времето нито мястото.Мир на праха на Гаргов,а на Лили-щом все още пее страхотно,щом има силите да го прави-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЖЕНАТА И ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ РАДВА.

56

защо

преди 6 години

Нека й признаем гласовите възможности на тези години, самодисциплината при хранене, хигиената на личния й живот. Облеклото трябва да е сценично,няма как да си на сцената облечен като лелка.Ако имаме тези дадености на 80-значи сме късметлии...

55

Анонимен

преди 6 години

Значи гони 80-те! Да е жива и здрава жената, но е смешно на тези години с това облекло...

54

до 57

преди 6 години

Така е, само че годината на раждането й е не 1939, а 1937. Имаше статия преди време. Тя е скрила 2 години заради манията си да се младее непрекъснато.

53

Анонимен

преди 6 години

Лили е нотно неграмотна и това е нормално. Тя никога не е учила музика. Завършила е техникум за медицински сестри във Варна. Иначе е родена през 1939 в Кубрат-разградско.

52

Анонимен

преди 6 години

Ти не си неутрален, а червен манипулатор пишеш лъжи. НРБ никога не е имала по-висок БВП на глава от населението от ШВЕЦИЯ, НОРВЕГИЯ, ФИНЛАНДИЯ И ДАНИЯ. Тия лъжи си ги разправяйте по селските вечеринки с червените бабета или по концерти на Лили.

51

НЕУТРАЛЕН

преди 6 години

говорите за комунистическо робство но забравяте ,че именно през това време страната ни имаше по-вече БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ДЪРЖАВИ КАТО ФИНЛАНДИЯ,ШВЕЦИЯ,НОРВЕГИЯ,ПОРТУГАЛИЯ,ИРЛАНДИЯ,дания,гърция ,и други десетки държави от южна америка и азия ,това беше постигнато само за 25-30 год.сега с ръководители демократи и лъжепатриоти вече по-вече от четвърт век тъпчем на едно и също място и сме последната дупка на кавала

50

напипай гоооо

преди 6 години

Като чета коментарите ,виждам че,за някой Сузанита и Азис са големи "таланти".

49

До 48, анонимен!

преди 6 години

Питайте всякакви музиканти от къде е музиката на митко щерев!

48

До 49

преди 6 години

И ти си неграмотен, погледни се как пишеш.

47

До Ваня

преди 6 години

Не си права. Митко Щерев създаде едни от най-хубавите български песни и прекрасна филмова музика и продължава да го прави. Лили си върти една плоча от 30 години. Понеже е алчна се изпокара с повечето композитори и никой вече не пише песни за нея. Трябваше отдавна да спре, вече не е интересна. Нападките и срещу Щерев и други големи български музиканти са проява на селското в нея, но тя си е от село.

46

Я, пак!????

преди 6 години

МИТКО ЩЕРЕВ С КРАДЕНАТА МУЗИКА! ТИ СИ ОТ ГОРНА БИБУЧКА - ВЕСТНИК И КНИГА НЕ СИ ВИЖДАЛ И НА СНИМКА!