69

Анонимен

преди 6 години

ромите в Германия за кратко време станаха интелигентни хора!!! така е когато живееш между интелигентни ставаш интелигентен а между крадци ставаш крадец!!! кралица държава

68

Не ние не приемаме

преди 6 години

ромите, а те не приемат нас!И се опитват да наложат своя модел на бит и манталитет,но същевременно желаят ние да им осигурим издръжка.Вярно е, че не можем да се справим с този проблем при сегашния законов режим, който е наложен у нас не и без участието на Запада.Затова, ПРИВЕТСТВАМ ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ГЕРМАНИЯ.Но при едно условие - да вземат нашите роми там,в Рурска област и да си ги интегрират.Нека вземат за целта и всички милиарди,които ЕС отделяза интеграция на ромите от Бг.Халал да са им!

67

Ели

преди 6 години

Ще им пренасочим и роми. Те знаят как да се справят с тях

66

Анонимен

преди 6 години

И без туй не стигат до ромите, а само до тарикатите!

65

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина!!! Ще секнат париците за БХК и ще спрат да защитават миганите! И ще им се разкаже играта най- сетне! БРАВО! ДАНО ИМ ВЗЕМАТ МИЛИАРДИТЕ.

64

Българина

преди 6 години

България ще стане Шеейцария само когато на мястото на всеки нежив нечовек има по един жив българин! Предлагам в държавния бюджет да има субсидия за всеки нечовек хвърлил бг личната карта и напуснал България! За количества ще има и бонуси по две

63

KING OF KINGS

преди 6 години

На Германия можем единствено да изпратим ромите да си ги гледат там. И без това вече в Германия е пълно само с близко източни човешки отпадъци. Какво ще е за тях още един милион от боята?

62

българина

преди 6 години

Съгласен съм България да плаща дотации на всяка държава за взет нечовек с цялата му родствена ***. Нещо като такса за съхранение на ядрените отпадъци, но без право на връщане!

61

Анонимен

преди 6 години

Всъщност е идейно. С "милиардите", които са отпуснати за "ромите" - да им купим по един билет за Германия! Еднопосочен. И там да им платим за 2-3 месеца една квартира! После, който се върне - пак му купуваме билет и го пращаме примерно във Франция. И така, докато никой от ромите не се върне.Воалла - интегрирали сме ги! В чуждите държави!

60

Анонимен

преди 6 години

Даваме им и милиардите, и ромите! Ама да не стане после - "*** милиардите ги изхарчихме, на си ви ромите". Не, такъв филм не се прожектира - вземат и милиардите и ромите и следващите поне 1000 години да си ги държат!!!

59

Анонимен

преди 6 години

швабите да си взимат и милиардите и ромите заедно с тях ,и ние ще им кихнем още 1-2 милиарда отгоре подарък,няма да познаете как рязко ще дръпнем напред след това

58

Rds

преди 6 години

Това е супер щом се крадат от бг политиците и разни бг организации по-добре немците да ги вземат

57

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм - да взимат парите, комплект с така наречените роми.Това е най-доброто решение.Там да си ги възпитават и приобщават както те си знаят.Стига са ни учили нас, ние как да правим това.

56

Точно така

преди 6 години

Правилно, парите трябва да се отпуснат на германия и ромите да се заселят там.

55

Хюго Бос

преди 6 години

Ами да ги вземат и да ги интегрират у тях, да покажат нагледно. Ама не онова интегриране в газовите камери- него вдички можем и искаме, ама тези, дето го измислиха сега се правят на хуманисти лицемери и ни размахват пръст...Хораааа, как допуснахме *** да са 10% ? Защо сме такива *** и се напълнихме с *** и *** подобни?!

54

Неа

преди 6 години

Работни места за тях има , просто ги мързи . Аз лично предложих на една да помага в домакинство срещу 30 лева на ден и тя се врътна и ми каза , че са малко . Руснаците и англичаните давали повече ... А дъщеря и не ходи на училище , получавала детски от Германия , тъй че нямало защо да ходи . Е айде коментирай... За какви хора става въпрос ?

53

Неа до 58

преди 6 години

Не, не , не далече си от истината . Те ходят на училище само ако имат осигурен обяд , за който родителите на българчетата плащат а те не . Отделно постоянно им се подаряват дрехи и обувки от различни фондации , нпо-та и случайни дарители . Отделно им се извиняват отстътвията на поразия , пишат им се оценки така с мижане, защото в най добрия случай се научават да сричат !!!

52

Анонимен

преди 6 години

А за бедните или бездомни българи защо не се отпускат пари?Това е дискриминация.

51

Анонимен

преди 6 години

Защото парите ги дават на техните ромски босове и потъват незнайно къде,а трябва да се създаде програма с обучение,включително и професионално,да им се създадат работни места.Хвърлят им по 30-50 лева на избори и те не избират по-доброто,което да им осигури по-добър живот и работа,а гласуват за каквото им платят или кажат.

50

Неа

преди 6 години

Да взимат парите както и останалите 750 000 от етноса . Даже и те разбраха че тук интеграцията е проформа . По хубаво да няма пари за тях . Чудесна новина !