89

Анонимен

преди 6 години

Нека вземат всичките пари, ама в комплект с тях и субектите за които са предназначени и да си ги интегрират при тях

88

Анонимен

преди 6 години

Ъъъ...

87

А?!

преди 6 години

Кат са толко можещи що не интегрираха нашите тъмни и нервозни дето ритат бели по стълбите в метротрото?

86

Анонимен

преди 6 години

Защо се отпускат милярди за ромите, с какво са по специални от другите хора. В България живеят турци, руснаци, украинци дори и африканци, но се итпускат пари само за ромите?!?--- tova e podgotovka za raztsepvaneto na bg ste vidis tiya buntove na tsi..nite ste zacestyat i ste gi viorajat

85

Анонимен

преди 6 години

виждам как България потъва в ци.***.иза..ция наложена ни от ЕС

84

муспи

преди 6 години

От Индия информация: Чува се че имало възможност, макар и минимална, България да върне ромите в историческата им родина!!! Ако това чудо стане, Индия ще вдигне такава стена, каквато света не е виждал, а километри пред нея ще се стели килим от атомни пехотни мини!

83

Анонимен

преди 6 години

Мангаломилиони демек ... цига...така де "ромите' си останаха ман.. така де "роми" ... а парите пак потъбаха някъде.

82

Анонимен

преди 6 години

Боко и некадърната му прислуга от МОН и министерството на социалните мислят ,че ще могат да излъжат ЕС по усвояването на парите за ромска интеграция . Само че самите роми бягат в Германия , Испания , Италия и най- вече в Англия- нормално е тези страни да си искат парите , защото реално те правят опити да цивилизоват тази пап..лач .Тези роми ,които остават тук са зле , ама много зле от всяка гледна точка, но ..забележете - спазват се гражданските им права да гласуват ЗА НАС

81

1

преди 6 години

Да вземат и парите и ромовете да ги опитомяват, но просто няма такъв шанс!

80

муспи

преди 6 години

Германия също моли, ако се стигне до депортация на ромите, да им изпратят и Бойко Борисоф.

79

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е само ромски,както се опитват да ни убедят,проблема е икономически!Не само ромите,но и съществуват и българи в ситуация подобна на ромите.Толкова елетроника наблъскаха навсякъде,човек не може да пръдне,вече и чипове поставят на някои деца в училищата,а една прозрачна електронна система няма за приходи и разходи,за всеки евроцент или лев къде отива НЯМА!Няма прозрачен отчет!Никакъв!Няма и система за контрол над корупцията и мафията!

78

Анонимен

преди 6 години

Не се бъзикайте с Германия, там ще изчезнат за една нощ, когато му дойде момента.

77

Анонимен

преди 6 години

да не са двойно повече ромите, само... то да бяха толкова, човек да се радва.

76

еврофил

преди 6 години

германците всеки ден ме убеждават, че са противни ***..ли!

75

Анонимен

преди 6 години

Е как ще се почустват Българите от ромски произход ако им отпуснат 13 млрд лева/13 000 лева на човек ли идва за 7 години/.То ако е така всички да се пишем роми.

74

Анонимен

преди 6 години

Опаа..значи има пари,а ни карат нас бачкаторите да плащаме тока, водата и помощите на ***?На всичкото отгоре нямат срама от пенсионерите.Хорицата затънали в немотия също плащат.Няма дълго да продължи.Извинения няма да се приемат.

73

Не е вярно това, че

преди 6 години

парите не стигат до ромите.Повечето от парите за интеграция потъват в джоба на ромските босове.С друга част от тези пари им се организират какви ли не курсове, за да се ограмотят и да получат професия, но те ги посещават само ако им се даде нещо в брой и пак негодуват,защото според тях изразът"Парите за интеграция на ромите да се дават на ромите" означава тези милиарди да се разпределят на калпак и да им се изплатят като соц. помощи.Помните ли екютата от 1990-1991 г.? Не излязоха от кръчмите!

72

Ицо

преди 6 години

По-добре да ги вземат направо немците. Тук протежетата на ББ и без това ще ги откраднат и после ще си купят лъскави немски возила да си покажат копмлексите за величие.

71

Анонимен

преди 6 години

Вземат ли парите, ромите сами ще избягат. Бас?

70

Бьлгарин

преди 6 години

Браво на коментиращия номер 77!Точно, кратко и ясно! Подкрепям мнението ти.