53

extremist

преди 6 години

ТИКВАТА Е ДЖЕДАЙ-МАСТЕР НА ШАШМИТЕ: ТРАЯ СИ 8 ГОДИНКИ, ДА ВИДИ ДАЛИ НОМЕРА ЩЕ МИНЕ, И НОМЕРА НЕ МИНА....СЛЕДВА : "ТИЯ ПРЕДИШНИТЕ СА ВИНОВНИ...." И ТАКА ЧАААААК ДО ХАН АСПАРУХ

52

Калинки

преди 6 години

от горе до долу! Герберастия!

51

богомилът

преди 6 години

Цялата работа е, за да ни накарат да си продаваме земята!!!!! Като не щем да я продаваме, ЩЕ НИ ЗАБРАНЯТ ДА Я ИЗПОЛЗВАМЕ!!!ИСКАМ ИМЕНАТА НА МАЙЦЕПРОДАВЦИТЕ!!!! НА ВЪЖЕТО!!!

50

Анонимен

преди 6 години

"Кулаците в Добруджа имаха по 500 дка ,а сега бившите комунисти имат по мин.10000 дка и се наричат арендатори"Комунистите не искаха да се продава земята, демократите искаха това. Арендаторите наемат земя и при това в Добруджа плащат по 150 лева рента. За да е ефективно едноземеделско стопанство трябва да е поне 10 000 декара, а за да се оработват толкова декари трябва и здрав труд. Заради такива полуграмотни коментатори сме на този хал.

49

ognyanz

преди 6 години

Нено Димов е типичният пишман-реформатор на ръководна позиция. Когато оплеска нещата (както бившия министър Петър Москов с неговия пръстов отпечатък), обикаля всички медии и обяснява, че всички други са виновни, но не и той самия.А за Натура 2000: Откакто са определени границите на зоната през 2004г в нея са давани разрешения за какво ли не: голф игрища, ветрогенератори, застроявания и сега всички те (а имат издадени разрешения за строителство) изведнъж стават незаконни. А от кого са издадени?

48

Анонимен

преди 6 години

Нищо ,да плаща глоби.Простия народ си плаща вече 28г.ЕС ни рекетира,политиците ни, и те ни рекетират.Дърво от всякъде.

47

Тато из Правец

преди 6 години

А Великият кормчия да ли не послъгва както обикновено?

46

Имигранта

преди 6 години

Няма такава *** държава,все нещо не е наред,все нещо е объркано,все нещо не е както трябва.Само *** останаха там

45

Поредния безименен

преди 6 години

Селата в Добруджа са мъртви защото е невъзможно млад човек да наеме земя и започне да я обработва за да издържа семейство.Средната възраст на жителите е 70 години , но ако пипнат земеделската земя ще има "Дуранкулашки бунт" .Единственото добро за Добруджа е връщането й на България от Хитлер , но оттогава насам само интриги и грабежи.Кулаците в Добруджа имаха по 500 дка ,а сега бившите комунисти имат по мин.10000 дка и се наричат арендатори.Да взема да се гръмна ще е най-добре?

44

Анонимен

преди 6 години

Най-добре ще е целите семейства на бандата престъпници и терористи,управляващи БГ след 1989г,да бъдат "оградени" около един ветропарк с площ 100-тина кв.км и под името Реп.БГ" да продължат с демокрация,пазарна икономика,избори,огради,хотели и т.н, да стоят в ЕС и НАТО,да вземат заеми,да раздават земята в реални граници, грижат за екологията и слушкат когото искат.А на останалата територия останалия народ,под името "Дем.БГ",да изгради държава с правилна икономика -без заеми и ид.иоти във властта!

43

от 2-и

преди 6 години

До до 2Мога да те уверя, че не съм платен. Още повече, не гласувам за кюфтета. Щом ЕС не ни е виновен, защо продължаваме да сме с най-ниските заплати и същия този ЕС дори не самосезира, не повдига въпроса, не пита КАК може да се живее цял месец с един средновропейски надник? Но ако стане дума, че цената на тока (например) трябва да е европейска, всичките усилия се хвърлят да ни убеждават колко полезно ще е за нашата икономика и как ще заживеем по-добре след това. Имаш ли отговор?

42

Ala_Bala

преди 6 години

Това винаги е било така. Готви се някаква герберска далавера!

41

Burzum

преди 6 години

ГЕРП ,СУДЖУК И ОЩЕ НЕЩО.....

40

Анонимен

преди 6 години

В един друг сайт вече писаха, че огромни декари в тези защитени земи имал доскорошния главатар на ГЕРБ Добрич Живко Суджука ,както и готови планове какво и къде да се строи. Та се чудя как така тези "земеделци" скочиха още на втория ден да протестират, без даже да знаят дали земите им са обхванати от тая забрана или не? На мен ми намирисва на организирано от заинтересувани бизнесмени платено мероприятие

39

Анонимен

преди 6 години

Никой не пита защо трябва да копаем на Калиакра? Кой иска да копае, защо ще копае? Добре че е ЕС иначе и там ще го бетонират.

38

Анонимен

преди 6 години

По това време *** власт е бил Станишев, не лъжи червен каскет! Да не говорим, че мекотелото Орешарски цяла гидина си е клатул краката.

37

Анонимен

преди 6 години

Тоз не управлява държава!Тоз си мисли че е кмет на някое село или че е шеф на някаква мутренска бригада от 94та година!Инфантилен тип на пенсионна възраст!

36

Анонимен

преди 6 години

*** къф точно ви е проблемът - ТОЙ казва, ТОЙ организира, ТОЙ назначава, ТОЙ уволнява, ТОЙ говори, защо не може ТОЙ да вземе и да плати сметката?Все пак не е от вчера във властта, от повече от 9 години е.И все се бие като горила в гърдите, когато е направено нещо добро, а все е виновен някой друг, когато нещо не работи.

35

Анонимен

преди 6 години

20 хиляди на ден са шега, при положение, че проекта може да носи милиони на ден....

34

коко

преди 6 години

Какво да ти обяснявам. ГЕРБ са на власт 9 години. Кой да е виновен, Бай Тошо ли? Не ти ли е ясно, че ГЕРБ са суджук партия с привкус на тиква.