26

Я гледай

преди 6 години

До Анонимен 18 *** те имат само една ракета бре.

25

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 19 Браво ! Ама на кого ги обесняваш тези неща? Не човек а желяза , просъскал агента фашикт..Тихо мъртвия козал : Не, чугу....н комунист.

24

Отговор

преди 6 години

До Един от Северозапада 13 Те правят ракети ама народа гладува яко.Я виж генералите покрой прасето, тънки на клечки. Освем Кимчо друг дебел няма.

23

Анонимен

преди 6 години

до 19 Никой не хвали режима на Ким Чен ,бе маллоумник, просто се кефим, че не кляка пред САЩ тоя откачалник и даже и ги заплашва да им бомбардира западното крайбрежие с ядрени бойни глави, ако го нападнат хамериканските ***.

22

200 ЯДРЕНИ БОМБИ

преди 6 години

има ИЗРАЕЛ ама никой не повдига въпроса. САЩ им проектират ракети за да заобиколят договорите с РУСИЯ, а ГЕРМАНИЯ им продава подвоници като носители на ядрени ракети

21

И КВО СЕГА

преди 6 години

Оказа се , че само ядреното оръжие дава гаранции, че САЩ няма да демократизират някоя страна както ЛИБИЯ или ИРАК

20

КАПАН ЗА НАИВНИЦИ

преди 6 години

Говорят за КНДР целят КИТАЙ и РУСИЯ

19

Анонимен

преди 6 години

Други гаранции, че никой няма да бара КНДР - няма какво да им се вземе. Представете си, Тръмпи нападне. Требе му голема сухопътна операция, с големи загуби в човешка сила. Щото партизанин трудно се трепе, те са фанатици.И после - какво? Нефта ли ще им вземе, дето го нямат, златото ли, дето го нямат или ще им присвои ракетите, дето са 50 години назад като технология? Или ще им отпусне заем, за възстановяване, дето никой няма да му го върне?!?Не е изгодна такава война за САЩ. И няма да я има.

18

Анонимен

преди 6 години

Хайде Америка да изпече побъркания чичка, да се обединят двете Кореи, да миряса полуострова. Да разберат от Севера, че са живели зомбирани от страх и са се кланяли на един азиатски злодей. Да не мислите, че в С.Корея не знаят как де живее в нормалните държави? Знаят, но Дебелия и побъркан *** ги трепе, измъчва и вкарва в концентрационни лагери където умират. И това ли харесват някои които пишат тук, които хвалят С.Корея и я подкрепят.Защо не отидат да поживеят там, да видим колко ще издърж

17

Анонимен

преди 6 години

"Ай на бас, че следващата ракета на прасето ще я свалят демонстративно с "Иджис"."Ай на бас, че прасето е луд и ако му свалят ракетата, ще обстреля мястото, от което е изстрелян тоя "Иджис" : ) Което е един вид гаранция, че никой няма да му стреля по ракетите. Щото е луд...А какво стана със самолетоносача, дето от 2 месеца щеше да ги наближи и да ги дебне? Прасето като обяви, че ще го потопи и самальотоносача нещо го пренасочиха... пак щото прасето е луд и може и да успее да го думне...

16

bolbov

преди 6 години

Единствената все още свободна държава .Преди доста години беше удоволствие за мен да я посетя. Обикаля сам и с придружител където пожелая.Ред дисциплина чистота.Съжалявам че и КНР се включи в групата на слугуващи държави за Русия това е състояние от 30 години насам.

15

Анонимен

преди 6 години

Хамериканеца разбра едно: да се еббаваш с Ким Чен не е като да се еббаваш с Кадафи и Садам. Факт!

14

тТт

преди 6 години

Лошото в случая е, че Кореята я съсипват след 2-рата Световна война, когато я разделят на 2 буквално заради чужди интереси: в Северна - Русия, в Южна - САЩ. Затова на мен поне ми е много любопитно дали наистина Китай и Русия са се съгласили с тези санкции или са пак скрити мръсни политически игрици...

13

несъмлибераст

преди 6 години

До НфбНе се чуди, защото не клякат, а решават глобални проблеми за безопасността на света с много по-висок приоритет. За обикновения гражданин поведението на Ким Чен е очарователно като главен дразнител на световния хегемон, но за разумния човек такова поведение при съответна подкрепа и поощрение може да доведе света до края на пропастта.

12

Един от Северозапада

преди 6 години

Аз бих казал-Блаво за това поведение на Ким! Вие, на негово място, какво бихте направили? Страната му де юре е все още във война със Сащ, нямат мирен договор, заобиколени са с американски флот и армия. Миртолида стоят, и да гледат, как като в Либия, Сирия, Сърбия, Украйна, че и у нас, те се намесват, смучат ресурси или гонят други свои цели, а като цяло страда народът???Американците много ги подцениха, уж умираха от глад, а те правят междуконтинентални ракети.

11

Анонимен

преди 6 години

Корейците са пичове. И ама Самсунг от 10 години и не е мръднал.

10

Анонимен

преди 6 години

до 3 Русия кляка на САщ? По кой въпрос, брат? Или си прекалил с ракията още от сутринта?

9

Анонимен

преди 6 години

Ай на бас, че следващата ракета на прасето ще я свалят демонстративно с "Иджис".

8

Анонимен

преди 6 години

Съвета за сигурност е същата боза като БХК. Никой не му пука за техните решения.

7

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ НОЖ Е ТОЛКОВА ***, ЧЕ ЩЕ МИНАТ МНОГО ГОДИНИ ДОКАТО ГО НАТОЧАТ.