66

Тъпак

преди 6 години

По време на социализма поне не бяхме гладни и имахме къщи. Качеството беше на ниво. И салама беше със 60% месо, не 40%

65

Тъпак

преди 6 години

Пише се санкции. Не преписвайте с грешки!

64

Анонимен

преди 6 години

39, явно познанията ти по икономика се приравняват на 0. Но за сметка на това имаш богата фантазия. КНДР НИКОГА няма да задмине Южна Корея. Поне в близките 70 години. Хората буквално умират от глад. По данни, от 1990 насам над милион севернокорейци са починали от глад.Извън Пхенян, няма ток и електричество. В интернет има сателитни снимки (не мога да ги прикача) на Корейския п-в и ясно се вижда как на юг всичко свети, а Северна само Пхенян. БВП на човек на двете държави се отнася както 1:20.

63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНеграмотник, това санкциЙ да не е Римски император? Не се занимавай с въпроси, прекалесно сложни за рудиментарното ти мозъче!

62

Анонимен

преди 6 години

С тия санкций и заплахи ще ги накарат само да ускорят до максимум разработките на ракети и ядрено оръжие. Накрая ще тестват и водородна бомба и тогава какво ще правят?

61

Анонимен

преди 6 години

Парите не миришат. Бизнес, пазарна икономика. Корейската руда и въглища ще се продават като китайски и руски.

60

Тъпак

преди 6 години

САЩ да преговаря със съюзниците си Англия, Франция, Германия, Израел, Пакистан и тн. да махнат и те някоя друга ядрена бойна глава. Защо ли искат едностранно разоръжаване.

59

Анонимен

преди 6 години

Санкциите са срещу КНДР държава, но китайски и руски фирми в КНДР си работят и отчитат износа като внос.

58

Анонимен до 63

преди 6 години

Напълно си прав след всяка нова санкция, Ким Чен Ун дава залп с по една ракета, да покаже че го боли грездея за санкциите.Краварите това най много дразни че са безпомощни да упражняват техните правила, както са свикнали с други държави.

57

Гюнтер

преди 6 години

Но най гадното е че краварите кажаДебелия им каза,оставете ни на мира,спрете с провокациите си и прекратяваме всички безумия.Но на кой му е изгодно това?!Не ина Краваростан.С истерията Северна Корея всеки ден милиончета капят в джобчето на чича ви Сам!Но най отвратителното е че краваря каже нещо,и всички т нар организации въртят опашки,оплезени като Плевналийска куччка на среща с Негро!..което пък значи че тия т нар организацийки струват едно нищо,празно пространство,бойкова чутура...пустота...

56

Не знам но

преди 6 години

Бедните българи с доходи под минимума мизерстват и се лишават от много нормални работи докато бедните руснаци с доходи под минимума мизерстват на слънчака и по цялото БГ черноморие ! Ходиме да разправяме колко зле били руснаците и колко богати и велики били американците :) а нас си не гледаме хич :) БАЛЪЦИ

55

Анонимен

преди 6 години

Това си е на практика обявяване на война и ще си го получат по англо-саксонските *** в случай, че стане факт!

54

****

преди 6 години

Вярно е,че сега има повече марки салами,и разликата е в етикетите,иначе всичките се правят от изрески,и сланина,и от знайни и незнайни бо.....ци.

53

****

преди 6 години

Сега след санкциите,очаквам нови изстрелвания на ракети, от страна на С.К.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61Навремето съм влизал в "Родопа" -Сливен. тогава беше един от най-големите месокомбинат и в БГ . Та спомням си за хигиената. Ако сега влязат инспектори от ХЕИ в един такъв месокомбинат и видят подобна "хигиена" ще припаднат а за телевизиите ще е дъвка поне за три дни напред.

51

Анонимен

преди 6 години

Всеки които хвали някогашната комунистическа България значи не е в час!Не е живял по това време или просто е дръвник!Имало било повече от два вида салам и той бил от месо?!?!Имало е повече ама друг път,и са били от месо ама само 35-40%!Преди да дрънкате пълни глупости поне прочетете нещо по въпроса или питайте родителите си!!!

50

до 54 от славянин

преди 6 години

Значи 1 милион българи в сащ, 7 милиона в Русия (и нямащи никакво намерение да си идват в България)!

49

до 54 от славянин

преди 6 години

Около 7 милиона, господин хомофил, толкова се определят за българи в Русия!

48

Един от Северозапада

преди 6 години

До пенко Пенко, удари в десятката, с това изказване за банките. Старата наша парична система, при която левът е обезпечен със злато и всички активи набанката, днес я няма.Днес левът е законно прлатежно средство само, без покритие. Това ни го наложихановите господари, и тукашните им помагачи. Толкова зле ли сме работили едно време, че герванската малкауздари 2-3 хиляди лева? Едва ли. Всичко е политика, а както всички знаят, ръководим се от алчни продажници, и преди, а най-вече-сега.

47

Един от Северозапада

преди 6 години

До до бавния 49 Не знамколко сабългарите в Русия, нопознавам много, имащи дажебизнестам, амоепознато дете,завърши университета Ломоносов, както ми е разказвал,при перфектни материални условия и организация,върна се тук, кандидатства тук-там заработа, но на Баце вишисти не му трябват, и за свое голямо учудване-Немска фирма, като разбра, от къде му е дипломата, го засмука като прахосмукачка, в лаборатория в Германия.Хората знаят къде как обучават. Нашите химици са сервитьри или таксиметраджии