26

ас

преди 6 години

Е *** той тепърва ще ви покаже някой неща , той човека още загрява. Нали много го харесваха Тръмп. 70% от компанийте в Русия са Американски , нали се сещате какво може да им се случи на руснаците..

25

Гномчето Дима, и то е опулило очички като другарчето си Вова .... Милите жуженца - ще има да жужат .... !!!

24

u4en

преди 6 години

До до u4en САЩ са велики и защото имат близо 500 000 българи с 2-но гражданство работещи и живеещи в САЩ !

23

до u4en

преди 6 години

Да даваш за пример за цивилизован подход американците,e меко казано глупаво!Те още от създаването на гадната си държава са много цивилизовани.Да събереш племенните вождове,да ги напиеш с огнена вода и после да ги накараш да си сложат знаците на договор който даже не могат да прочетат е цивилизовано!Да избиеш местното население на 90% а останалите да набуташ в резервати е цивилизовано!После да вкараш роби от Африка-цивилизовано!Използване на атомно оръжие с/у цивилни-връх на цивилизацията!

22

АМИ НИЩО . . .

преди 6 години

Тръмп нека да си въведе санкциите вие не се безпокойте пък ще видим . Ще има санкции до безкрай .

21

Анонимен

преди 6 години

Пълно безсилие лъха от изказването на Медведев а Путин е в такъв стрес че дори няма сили да отрони няколко думи. Така е когато се действа без да се мисли за последствията.

20

u4en

преди 6 години

Санкций до дупка за азиатската *** ! Дано някога се научат .че в цивилизованият свят договорите се спазват. а споровете се решават с преговори ! Видяха какво стана с СССР и продължават да настъпват мотиката. Скоро Жужи ще пие чай с полоний !

19

Анонимен

преди 6 години

Вчера някои умуваха колко губят от санкциите на руснаците или американците.Няма ли някой да посочи колко на нас ще ни е по-добре? Г-н премиер?

18

рускиня

преди 6 години

До Mr.STARBUCKS. Това,че ти искаш да се обесиш от мизерия - не означава ,че и с другите така. Но преди да се обесиш оближи американски ботуш. Поради собствена тъпота не можеш да разбереш ,че този подход на Конгреса не прави нищо добро на света, а цели само американски интереси. Затова ЕС не подкрепя тези санкции - но там мислят , а ти не е

17

Анонимен

преди 6 години

Правилно. Тръмп и конгреса трябва да се насъскват един срещу друг. Това ще доведе до невиждан просперитет на всички умни и красиви по света.

16

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До там са я докарали ,че скоро в Кремъл,един по един ще започнат да се бесят !

15

Анонимен

преди 6 години

Алчноста е болест и оръжие за масово унищожение.

14

anonimen

преди 6 години

Ако Русия е блокирана цената на петрола и газа ще се вдига. Така САЩ ще могат да извличат големи печалби.

13

Анонимен

преди 6 години

Закараха си парите в САЩ руските олигарси. Сега не могат да си ги вземат и Тръмп им виновен. И на Модуро , Тръмп пак виновен, че специалистите се върнаха в САЩ . И на БКП им беше виновен САЩ че спреха доларите 1985г.

12

РИЖКО

преди 6 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ТРЪГНАХА С РОГАТА НАПРЕД И С МАКСИМАТА ............БЕЗСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ !!!!!!!!!!!

11

zeus

преди 6 години

Цялата работа се върти около това САЩ да си продават втечнения газ в Европа. Войната в Сирия е заради отказа на Асад да позволи строителството на газопровод от Катар. За Украйна САЩ искаха да заграбят въгледобивната промишленост и да построят военна база в Крим, дадоха едни 5 милиарда за Майдана. Повечето конфликти през последните години са свързани с икономическите интереси на фалиращите САЩ, да не дава Господ да имаш природни богатства и да не искаш доброволно да им ги дадеш.

10

data

преди 6 години

Статуквото се запазва , което за нас не е никак лошо . Като цяло трябва да сме доволни от Тръмповия

9

Бобо

преди 6 години

Да метат по една бомба от по големите,у да се свършва с тая мъка.

8

Даа,

преди 6 години

в този случай са подходящи две български поговорки. Плаши Пейо гаргите и руснаците ще върнат Крим на някой си когато цъфнат налъмите!

7

Анонимен

преди 6 години

Ето го и Димона! Сега ще замирише по-силно! Този е избран с конкурс по тъпня! Срам за цяла Русия!