66

Алекс2

преди 6 години

Ей калтаци глупави ако не беше Русия още щяхте да носите широки *** и женките ви щяха да се обличат като пингвини ! Факт !

65

1111

преди 6 години

Русия е една дупка и икономическо джудже ,което се равнява на Сирия ,но с ядрен арсенал.Какви глупости пишеш ти бе ,русофилски *** ?

64

НФБ

преди 6 години

Няма какво да се лъжем..води се война срещу Русия и Китай и тя никога не е спирала..горби бе агент на САЩ. Четете цинични те откровения та Джордж Фрийдман. ..Русия няма какво да губи...война като война. Да пренасочва износа на газ и нефт..да връчва

63

До Анонимен

преди 6 години

А бре товарищ, ти на колко препарата за вана си бре ? Влез в една книжарница, купи си една географска карта и погледни ...... Там е написано ..... !!!

62

Анонимен

преди 6 години

Тези, които са нацъкали минуси на коментара, че Крим е руски, да бъдат така любезни обяснят на кого е.

61

До Алекс2

преди 6 години

Мечките Гризли населяват Северна Америка, товарищ, и се срещат на територията на САЩ ..... В раССия са останали такива медвежьонки, като съществото отгоре .... със вджуджени размери, щом и Вова може да ги яха .... !!!

60

Алекс2

преди 6 години

Ще плашат мечка гризли с моркови ...тия хамериканци съвсем са луднали !

59

От Широкопиздьовск

преди 6 години

Мъй спрем износ баяни, балалайки и квас! Въй увидите!

58

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТТи да не би да се надяваш, ако тук се създаде Новокърджалийска държава да да поканят бялата златка за първи везир?

57

Анонимен

преди 6 години

Това нещо е джуджето на джуджето!Нещо, като шут, но по-глупав!

56

u4en

преди 6 години

До Дръндю...Щом си селски човек - кажи на нас гражданите : Ако ние купуваме от тебе чушки и домати .но виждаме .че ги крадещ от комшията..набил си го и си му взел градината и ти налагаме санкции- не купуваме от тебе - това добре ли е ! Ако не разбираш - стои си на село и си викаи че откраднатата градината е твоя !

55

До Добросъсед

преди 6 години

Договора ни с раССия отдавна не е в сила. Нарушиха го самите "братушки", когато под предлог че са дошли да ни освобождават от фашизма, ни натресоха комунизЪма си !

54

Добросъсед

преди 6 години

Ние имаме договор за добросъседство с Русия от 1887г. С никой на запад нямаме никакви уговорки

53

АТАКИСТ

преди 6 години

Конгреса на САЩ ако имаха малко акъл щяха да изтъргуват падането на всички санкции с падането на Асад ама са леко пр0зди и искат без да дават. Халал да ви е сега :)

52

АТАКИСТ

преди 6 години

Хаха налагайте си смешните санкции а още едно парче се откъсва от Украйна - новата държава Малорусия с столица Донецк. На юг АСАД остава на власт с пълната военна подкрепа на Русия!

51

Анонимен

преди 6 години

До Полъх от РАША !Помни ми думата, че скоро на руските тролчета ще им спрат рубличките. И........директно на Дунав мост да им сее радват тираджиите.

50

59 години

преди 6 години

Да 59 години е средната продължителност на живота намъжете в Русия.Подобни показатели имат най-изостаналите африкански страни от рода на Чад.Кел файда, че са непобедими -- то и плъховете са непобедими.

49

Анонимен

преди 6 години

BOI POSLEDEN RUSIA DA MYATA ATOMNITE BOMBI I DA SE ZAVARSHI S KOCINATA.

48

Полъх от РАША !

преди 6 години

Пак замириса на рушка газ в българския форум, форумните тролчета с рушка принадлежност, пак се отдадоха на отходните си нужди ..... Но пък това, че вият на умряло е добър знак за България и за Света, като цяло .... !!!

47

КОЙ Е ТОЗИ

преди 6 години

Това е гьонсурата дето го олепиха, че е крал милиарди.До кога ще занимавате Русназците с американците -- вижте си крадцитне Путин Медведев -- ще отговарят пред съда в Хага за престъпления срещу човечеството.А, те Крим и т.н. Едно е ясно в Крим се живее скотски както и в Русия.