30

Анонимен

преди 6 години

"От БСП сме готови да работим в интерес на хората".Спомням си как работеха Луканов и Виденов.Такава мизерия беше,че сега като разказвам на по младите и те не вярват!От това дето съм преживял при вашето управление ми се иска да дойде на власт не генерал Борисов,а генерал Пиночет!Така работеха тези двама ваши съпартийци,че никога не съм гласувал за БСП и докато съм жив няма да гласувам.

29

Анонимен

преди 6 години

OBICAME BSP.NO MRAZIM GERB

28

Анонимен

преди 6 години

БСП с критика: Кабинетът няма идея накъде отива държавата Те като не знаят Вие им кажете, кажете и на народа, кажете Вие ако сте на власт на къде и как ще я карате щото доста сме видели от прехода

27

Крадат милиарди

преди 6 години

НЕ Е ВЯРНО. Нагли престъпници источват десетки милиарди ограбвани безмилостно от народа през КОрупционни обекти ненужни вредни и опасни.НА ограбвания вкл с НЕЗАКОНЕН ДДС Български народ не остават средства з а оцеляване.КОнфискувайте поне 10 000 000 000 от насочените към корупционни обекти средства.

26

Спътника

преди 6 години

До от пътникаА при Виденов, Станишев, Доган и Ореха всичко беше по масло, нали!Усещам, че си Депесарче. Свърши вашата!

25

от пътника

преди 6 години

Искам да се обърна към всички които така ревностно защитават сегашната власт.......момчета ако сте на хранилка ви разбирам но....аз работя и печеля толкова че да живея без никакви лишения аз и семейството ми хи въпреки това виждам че държавата се разпада.Къде е образованието, къде е армията,къде е икономиката....ами то вече няма кой да работи не виждате ли че никой от тези които боготвори те не им пука за вас.Какво се промени за 3 мандата.... нищо абсолютно нищо. ...една магистрала свързваща София с морето.А дали този който неможе да си купи хляб ще я ползва.... не .Какво се прави за хората д

24

Б.Б

преди 6 години

Тя държавата отдавна е на автопилот настройван от чужди за нас интереси. БГ кликата на ГЕРБ е само за парлама.

23

Наблюдател

преди 6 години

БСП защото пък има идея, хайде стига глупости.

22

sistem error БСП

преди 6 години

За съжаление БСП е лява само в лозунгите и никога не е работила за интересите на обществото а за руските интереси и за интересите на собствените си олигарси. В същото време е окупирала лявото пространство и по всякакъв начин не пречи за появата на автентична лява партия. БСП носи най-голяма вина за липсата на социална справедливост и нормално общество в България.

21

неутрален

преди 6 години

прав е горе-долу:никаква,идея,нямат какво ще правят с ***, не могат да,се справят с *** по пътищата, мутрите са на свобода и си оравят каквото си искат, нилщкайви инвестиции в пеоизводство освен около пловдив и софия и други малки изключения...има поне още. много за изброяване

20

До 24

преди 6 години

Герб че крадът е видно,но точно техните менторои БСП да горорят е срамно.

19

Зозо

преди 6 години

Тоя клепар на снимката знае ли изобщо къде се намира?

18

бай Тошо

преди 6 години

Това някаква шега ли е? Кога БСП са имали идея за развитието на страната?

17

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 18 червен анонимник. Нещо яко, ама много яко си се объркал.

16

Щирлиц

преди 6 години

А стига бе!Че има ли комунист,който да знае накъде отива държавата!?Хвани ББ,удари някой непребоядисан.

15

Янков тъп комунист

преди 6 години

Има няколко емблематични муцуни в БСП, които без да искат показват какво става в тази партия. Янков е един от тях и ако се съди по изявите му, социалистите са огладнели, зажаднели и изтрещели за власт. Също така става ясно, че фатално се отдалечават от нея. БСП ще се разпадне след тежката загуба на изборите. Крайно време е!

14

Aнонимен

преди 6 години

На това нашето държава ли му казват? По правилната дума е анархия. Държавата от 30 години пътува към пропастта, и не е имала друг маршрут. Водена от банда празноглавци жадни за власт, хора които съсипаха собствения си народ.

13

u4en

преди 6 години

*** - червен- некадърен !

12

АTAKICT

преди 6 години

До НакъдеИ ДВЕТЕ ПАРТИИ Т Е ТРИТЕ---БСП ДПС ГЕРБ---СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ДС НИ ВОДЯТ НА БЕЗНАРОДНОСТ СЛЕД 10 ГОДИНИ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗНАЕ КОИ СИ 2021---ГОДИНА НА ЗАКРИВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И СЪЗДАВАНЕ НА БАЛКАНСКА НАРОДНА ОБЩНОСТ---ИДЕЯТА НА ЕС НЯМА БЪЛГАРИ СЪРБИ МАКЕДОНЦИ РУМЪНЦИ ЕЗИК---ЛАТИНСКИ

11

Анонимен

преди 6 години

Накъдето и да отива държавата бкп то сте светлини години назат.Знам ви номерцата с дпс се готвите да катурнете власта ,но няма да ви огрее. бизнеса почна да се взаимнодейства в смисьл богоизбраните и другите.