223

олег

преди 6 години

Само *** има ядрени ракети!

222

олег

преди 6 години

А Сребреница също е косвено на руската сметка щото можеха да ги спрат.

221

Анонимен

преди 6 години

ВИЖТЕ САМО КОИ СЕ РАДВАТ НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ-ТОВА СА ДВЕТЕ ЕВРЕЙСКИ *** ХОДОРКОВСКИ И ЯВЛИНСКИ,САМО ДА ГИ СВЕТНА КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ САЩ МОЖЕ ДА СИ НАЛОЖАТ САНКЦИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ, НА КОЕТО МОСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С ВЪРЪЖАВАНЕ НА ХИЗБУЛА И НЯКОЛКО ЯДРЕНИ КРИЛАТИ РАКЕТКИ СЪС СРЕДЕН ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ ,КОИТО ЩЕ РАЗГЪРНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ В РУСКИТЕ БАЗИ ТАМ И ЩЕ ГИ НАСОЧИ КЪМ ГАЛЕНОТО ДЕТЕ НА САЩ -ИЗРАЕЛ И КАТО МИ ПИСНАТ ОНИЯ ПЪЗЛИВИ ЕВРЮХИ И САНКЦИИТЕ ЩЕ СА ДОТАМ.

220

олег

преди 6 години

Разликата между Косово и Крим е Сребреница¡!!!!!!!

219

jimmy

преди 6 години

руснаците от хазарски произход нещо са се активизирали да риват:)

218

Анонимен

преди 6 години

хаха, гладните кокошки просо сънуват, истинския крах за Русия ще е ако тия предатели някога дойдат на властза щастие такива варианти нема, и следващите избори Путин ще ги изрине, защото руснаците знаят, колкото и да е зле под краварски санкции, ще е много по-зле под краварско иго

217

Анонимен

преди 6 години

Сащ никога няма да имат независим президент. Путин донякъде е прав, като казва, че който и да дойде на власт там, политиката не се променя. Може би само Кенеди имаше смелостта да промени нещо и затова го свитнаха. ЦРУ контролира политиците и ги държи чрез компромати, а самото то е инструмент на кликата на банкстерите и една банда милиардери с болната идея да контролират целия свят. Това обаче няма щанс да се случи, защото Сащ не са всесилни, нито военно, нито икономически.

216

кик

преди 6 години

Американците не искат да контролират целия свят, те го правят още от 90-та година , когато собственоръчно унищожиха СССР. Днес Русия е като един селски батка с който никой не иска да се бие защото ще се наложи да го убиеш накрая.

215

Анонимен

преди 6 години

Защо само за войни говорят руснаци и русофили ?!Трета световна ?!Боярищника ви е изцедил ума...

214

****

преди 6 години

До-290:А нещо за косово да кажеш тогава,кажи ми каква е разликата между Крими Косово?

213

Анонимен

преди 6 години

Русия е най-добра в създаването на проблеми, войни, глад, мизерия... и тормози с това собствения си народ.

212

Фронто

преди 6 години

Към 290 Те с добри намерения Те тяхната територия са я облагородили ,инфраструкторирали, урбанизирали ,,, и сига искат това добруване и по други земи

211

Анонимен

преди 6 години

Всяка държава позволила си да краде чужда земя през 21 век трябва да получи пълно международно изолиране. Иначе ще се даде път и други да го правят. Русия НЕ постъпи добре и това го видя целия свят. Но за нея е нормално да НЕ постъпва добре. Рано или късно пак ще плаща за действията си.

210

кк

преди 6 години

Заради Крим да унищожиш икономиката на най-голямата страна и да обречеш 140 милиона на мизерия, е това е висш пилотаж в политиката - Путин.

209

Анонимен

преди 6 години

Русия ще оцелее от санкциите.Но ще се върне в 11-ти век.Оцеляването нищо не значи като останат най-неразвитата страна в Азия.

208

Анонимен

преди 6 години

САЩ не могат да фалират.И света не може да си позволи САЩ да фалира ;)Китай извършва 85% от търговията си само със САЩ, така че и китайците искат американците да могат да купуват от тях ;)Само Русия никъде не се вписва:Газ ще дойде от Катар, през Сирия. Иран вече продава газ на Китай. В Черно море откриха газ в шелфа. По-евтино ще е да внасяме и газ от Турция.

207

Анонимен

преди 6 години

Ръснаците много ще сгрешат ако слушат тези опозиционни партий. Видяхме какво донесе за Русия и за нас стоплянето на отношенията със запада.

206

Анонимен

преди 6 години

Дубай стана страхотен с малко нефт.Русия има огромни богатства но е бедна като Сомалия, сравнена с Дубай ;)Липсата на мозъкк води до тази бедност в Русия.

205

АТОМНИЯ

преди 6 години

Ще има скоро " наигрались " . Просто не мога да разбера , защо още Вовата ги бави тези *** ??? Няма нужда да дават фира чрез оръжие , просто спира разплащането в долари , изтегля си активите от САЩ , разпродава акциите им на китайците и СЮРПАЙЗ !!!! Ако гейовете от ЕС не се вземат " у рЪце " намаляване на доставките с 2/3 в подходящото време и икономиката на ЕС за 48 ч. е заминала ..., възтановяването ще е изключително трудно и ще погълне огромни финансови средства . Това е :)))) УМНАТА

204

Фронто

преди 6 години

Към 300 Българино (си ли Българин?) знаеш ли в момента какъв е разтежът в България? 3,6! Някой нещо да каже За природните ресурси - ми те с от Бог,бе момче Знаеш ли ,руско нищожество , ако се играе 1-1 какво Русия я чака? Продава минерални ресурси - с каква печалба,ами ако отговорят със същото?Ще го доизясня-продаваш ми 1м2 газ с норма на печалба ,,, продавам ти Мерцедес със СЪЩАТА норма на печалба Схващаш ли