263

олег

преди 6 години

А източна Украйна? Там джуджето какво търси?

262

Коча

преди 6 години

Да попитам:1. Защо всички рускини като се омъжат в БГ веднага качват килограми?2. Защо никога не научават български език?

261

Анонимен

преди 6 години

Що не пуснаха Рогозин да прелети над Унгария и Румъния?Те не знаят ли че Русия е самая могучая ;)Толкова могучая че нищо не смее да направи в случая...

260

рускиня да 341

преди 6 години

Нет, драги не си научил тези думи от руски филми. Най-вероятно или работил в Русия или учил. Но как сто се казва,кой към какво се стреми, той това и научава. Добре си справил.

259

до рускиня

преди 6 години

"Хранителни продукти 3-то качество от ЕС"Хахаха, та Русия само от ЕС внасяше храна :)Като ви я спряха и вече стана трето качество ;)Яж сельодка, пий Боярищник и гледай речите на Путин по Первий канал ;)

258

До Рускиня

преди 6 години

Имам 1 въпрос:- Какъв е произхода на русите ?Славяни ли са?

257

Анонимен

преди 6 години

Русия е прекрасна и затова руснаците бягат от нея, отиват в лошите ЕС и США.Дори идват в България, само и само да са далеч от прекрасната Русия.

256

Анонимен

преди 6 години

Рускинята обича Русия, но гледа да е по-далеч от този държавен огромен затвор

255

Анонимен

преди 6 години

От красивия руски език научихме тези думи, рускиньо :)От руските филми, които задължително гледахме всеки петък вечер.Чувахме ги и от хилядите рускини, избягали в България, които за 20 години не можаха и езика да проговорят ;)Та, защо не си стегнеш чемоданчика и не се върнеш в калта на руска необятна степ ;)

254

рускиня за 336

преди 6 години

"*** вокзальная.. " - това е ***, която не успя да даде минимално възпитание на тебе. Предполагам,че и дъщеря си възпиташ по същия начин. Време е да разбереш как се води дискусия, "ивропеецо"

253

рускиня да 320

преди 6 години

"Квас, картошки, махорка, самагон, огурчики, Боярищник - това е реалноста, живота, и бъдещето на Русия..."ГМО, гей-парад, мигранти, хрантутене на малцинства, хранителни продукти 3-то качество от Европа,липса на производства - това е реалноста, живота, и бъдещето на България..."

252

Анонимен

преди 6 години

Всички руснаци обожават Русия, но при първа възможност бягат далеч от нея.И я обожават отдалече :)

251

До Рускиня

преди 6 години

Ти що не се върнеш в Русия ?!*** вокзальная, ну скажи ;)

250

Анонимен

преди 6 години

Фирми от Канада и САЩ вадят нефта и газта на Русия в Сибир, а тя била влиятелна :))))

249

рускиня До олег

преди 6 години

"В Крим никой не е тормозил руснаците....." А за да има референдум трябва да има тормоз? Какво общо Украйна има с Крим, който ВИНАГИ е бил автономна административна единица. Защо не вайкаш за диктатора Хрущов ,който самоволно го приписа в състав на УССР?? От кога Крим е Украински. Петър Първи воювал с кримски хан, който е бил на подчинение на турски султан. Та от каква страна приплетоха Украйна?

248

олег

преди 6 години

Изгонените руски дипломати от САЩ нямат ли дисаги?

247

олег

преди 6 години

Ами щом са велики руснаците, защо ревете тука. Лошото е, че те още електролитни кондензатори не могат да правят като хората.

246

я пак

преди 6 години

До Анонимен не са спуснали да прелети бабати над курника. Иначе вчера "влиятелните" американци с около 1000 дулши с дисагите на гръб ги товареха в едни камиони и право към райското гето -страната на неограчинети фантазии.Толкова са влиятелни американците че да си умреш от смех.

245

АМИ

преди 6 години

До Анонимен ами той отдавна им забрани даже ги наказа /Ексон мобил /с 2 млрд.долара глоба и така руснаците се отърваха от тях и в крайнао сметка вече добиват петрол от наскоро напълно завзетата от тях Арктита като навсичкото отгоре построиха 4-5 нови града отвъд полярният кръг.Та толкова с "изостаналите руснаци".

244

Анонимен

преди 6 години

Много да ми смешни коментарите на хора, които никога не са били в Русия!