26

Анонимен

преди 6 години

Яжте тогава суджука,че бахура ви все отзад наврян.Издигнете паметник на Боко и Цецо и му поднасяйте букет от суджуци всеки ден.То голяма любов,голяма радост от това мутренско-рекетьорско управление.

25

Анонимен

преди 6 години

Прогноза от БСП: Идват кабинет след кабинет без пълен мандаття и *** щеше да става министър-председател според прогнозите им, ама нещо удариха греда :)

24

Анонимен

преди 6 години

кутев добре те бяха изхвърлили миналото нс по пак си упорит селянин и търсиш интригите вместо да отидеш да жънеш в твоя роден край

23

я па я

преди 6 години

До Така еАз моем го замести,щот съм по-прос.

22

Анонимен

преди 6 години

Бих казал, че няма по-*** психо.пат от тоя *** Кутев.Като фен на БСП (бесни стари пенсии) смело мога да заявя, че тоя, ***, Мая общата, Р.Овч., агент Гоце Първанов, Жан, серГЕЙ и т.н УНИЩОЖИХА БСП!!!

21

Анонимен

преди 6 години

До Така еНяма го вече СССР да дава гювеч и поддържа изкуствено висок жизнен стандарт!

20

Зрител

преди 6 години

В момента гледам филма "ПАРИЖКАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА"!! В кадър е култовия герой КВАЗИМОДО!!

19

Мнение

преди 6 години

До ЧСИ 12 Ако Филип Кутев наистина е дядо на този Кутев , то много жалко.Като чуех някога обработил Филип Кутев ,се хващах за кобура. Кой е този ***, та съсипа българската народна музика. След него вече нямаме автентична народна музика..

18

Така е

преди 6 години

Борисов ще падне га паднат на коча мъ...те.Няма кой да го замести.

17

Карма

преди 6 години

Още ми е смешно как на изборите бесепарите бяха подготвили маса с почерпка, защото бяха сигурни, че ще спечелят както на президентските избори. Хахахаха жалки червени ***. Вие ли ще оправите България, *** крадливи и некадърни!!!

16

водач на МПС

преди 6 години

Всъщност Корнелия Нинова е голям стратег! Видях априори нейната поява още в началото на миналата година, видях през август или през септември как хора от близкото й обкръжение ще изреват и ще подвиват опашки... И много, и малко неща могат да бъдат писани за нея, но едно е видно - голям стратег е и приятно изключение спрямо партийните идеологеми.

15

Анонимен

преди 6 години

Даскалицата по руски има опит с ндк.Ще ритне с копитце на буздлуджата и ще го бутне.Колко му е.А защо не бутнахме партийния дом ,а дадохме милиони за стъклен покрив и столчета за дупетатски...

14

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

АЗ , НЕ ЗНАМ А.КАПУТЕВ ....ДА Е КАЗАЛ, НЯКОГА НЕКАКВА ИСТИНА....ХА,ХФА,ХААААА....

13

Анонимен

преди 6 години

Нинова си лае по партийни форуми.Но сегашните не ми харесват,ама никак.Не се траят.Простотия до шия.Явно трябва да си внесем политици,защото тукашните кадърни хора никога няма да бъдат допуснати до власт.Знае се от кого.

12

безпартиен

преди 6 години

Не подценявайте Нинова и Йотова.Нинова изхвърли брутално старите кадри от БСП като Миков и Гергов и се обгради с послушни,по млади и неопитни.После докараха Послушко Радев за президент.И веднага го предупредиха,че и най малкото движените срещу БСП няма да му бъде простено!Спомнете си и как Нинова вдигаше ръка за поздрав от трибуната на конгреса.Хора опомнете се червеният фашизъм настъпва!Не съм фен на ГЕРБ и Борисов,но Нинова е опасна.Тя превзе БСП и иска и държавата ни!

11

ЧСИ

преди 6 години

Дядото на Кутев все нещо създаде-ансамбъла за народни пени и танци "Филип Кутев".Костов ми взе пари за боновата книжка от масовата приватизация и още не ми ги е върнал.Монополистите,създадени от сегашните управляващи смъкват и последните *** на човека.

10

Анонимен

преди 6 години

Явно някой е светнал Тонката какво се готви. Защото наистина на Боко му кроят капа догодина. Просто такава е договорката, докато сме председатели на ЕС, да няма магарии. Ама после...

9

Анонимен до 4

преди 6 години

Виждам че още не си изтрезнял ние нямаме държава повече от 28 години.Благодарение партията на този другар, и на партията на тиквата ГЕРБ ние нямаме държава.Има все още територия наричаща се България, не и държава.

8

Анонимен

преди 6 години

не виждам причина да има избори, като боко пак ше яхне коня, просто нема кой друг ...

7

Ясна Идеология

преди 6 години

Ха-ха-ха!Този не е в час.