46

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, като дойде време да се плащат пари по заемите, Правителството само ще подаде оставка...

45

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

44

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

43

Дядо Пяшо

преди 6 години

Не бе,статуеткапа пред Хен-Де-Ка трябва да е на лявата гърда на Минова и да е по-ооо висока от статуята на свободата,за да се вижда колко е голя-ааама,като ширакая русская земля

42

Анонимен

преди 6 години

Може да питаш, ама не си давай сам лъжливи отговори.

41

А СЕГА?

преди 6 години

Когато си купих първата кола в 1970 г. бензинът беше 18 стотинки. В 1989г беше 35 ст.

40

Питам

преди 6 години

До Анонимен 22 Че кога по времето на СССР сме имали висок стандарт? Пак бяхме най бедни от целия соц. лагер.На всички по 200 лв заплата и бегом на манифестация.Мизерията беше пълна.

39

Анонимен

преди 6 години

За твоята фамилия не разбрах, записала ли се е някъде?Сигурно само в криминалната хроника.

38

Анонимен

преди 6 години

Пред НДК - величествен паметник поне 100 метра на великия вожд Боко.В търбуха ще има ресторант, в черепната кухина - обзорна площадка И асансьори разбира се.Така ще бием статуята на свободата и от Боко ще има някаква полза.

37

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

АЗ ПРОГНОЗИРАМ ПАДАНЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА 2018. ДО СЕГА НИЩО НЕ СА СВЪРШИЛИ ОСВЕН ДА СПРЕТВАТ СКААНДАЛ, СЛЕД СКАНДАЛ И АКО НЯКОЙ ИМА СМЕЛОСТТА И ДЪРЗОСТА С ТОЧНИ ФАКТИ ДА ИМ ИСКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ОЩИПАНИ МОМИ И ВЕДНАГА ПОГВАТ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ДА ИМА НА КОГО ДА СИ ГО ИСКАРАТ. ПИШМАН УПРАВЛЯВАЩИ ПО СКОРО СКОРОСТНО КРАДЕНЕ НЯМА ВРЕМЕ.

36

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

Как се мъчат да замажат далаверата НДК, където, кщакто се очертава досега само от ремонта от ГЕРБ са откраднали 18 милионКолко ли е делът на този, който раздава порциите сега?

35

Ленчето

преди 6 години

С бикините ли се е записала

34

ГЕРБ - СУДЖУЦИ

преди 6 години

Ако става въпрос за секретарите на БСП - те имат други задачи.Нинова е председател.

33

Анонимен

преди 6 години

К`во му обясняваш, той е човек с кобур, не разбира от изкуство.

32

Анонимен

преди 6 години

До 20 - МнениеФилип Кутев създаде СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ АНСАМБЪЛ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ, с който обикаляха света и прославяха България.А песните се обработват, за да се пригодят за хорово изпълнение и оркестър. Това е много сложна работа е не всекиму се удава. Освен Кутев, можеха го само Красимир Кюркчийски и Стефан Кънев( който създаде Мистерията на българските гласове)Но това го знаят само музикално просветените хора.-

31

ГЕРБ

преди 6 години

И ние ще дадем прогноза: идват секретар след секретар на БСП без победа на изборите.

30

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ КЕ ПАДНЕКато се изчисли, получава се 2018

29

Анонимен

преди 6 години

Фамилията Кутеви се е записала в историята,твоята фамилия...?

28

ПЕСЕН ЗА ГЕРБ

преди 6 години

СУДЖУК МИ ДАЙ, СУДЖУК МИ ДАЙИ ПОВЕЧЕ НЕ МЕ МЪЧИВЗЕМИ ПАНЕЛКАТА, КОЛАТАСУДЖУКА ТИ МИ ОСТАВИ.

27

Анонимен

преди 6 години

До 19 - Така еГРОБИЩАТА СА ПЪЛНИ С НЕЗАМЕНИМИ ХОРА.