129

Анонимен

преди 6 години

абе симпатяги! до ден днешен не разбрах защо някакви хора наричат русия комунистическа държава, след като там е див пещерен капитализъм (от който се учим и копираме, както и от американския)? тази държава наистина има уникално въоръжаване, но защо някои сънародници още живея в 50те години по приказките на бабите си за москвич и ссср? филите и фобите са ясни, но в момента американците са много повече комунисти в доста отношения - подобни сравнения са нелепи, русия отдавна не е комунизъм.

128

рускиня да 133

преди 6 години

А ти какво искаш? Гробище в Катин е символ на социализъма. Нали това искате - да махаме всякакви следи от соца. Апропо, също символ на социализъма е НДК, Шератон, ЦУМ, партийния дом. Чудя се защо и тях не ги махате? И да те уври кухата глава - гробищата на немски войници се поддържат в изряден ред. Също като и в Германия на руски войници.

127

Анонимен

преди 6 години

*** ще отговарят, като спират да поддържат гробищата на избитите от тях полски офицери. Няма по-големи мизерници и наглеци от тея алкохолици. Декомунизация и в България!

126

РУСОФОБИЯТА

преди 6 години

е мярка за ниско умствено развитие и според ФРОЙД като всяко тиийн п.ичлеме се стреми да се утвърди като насили родителите си. ПОЛСКА си е била открай време германска и руска територия. Само благодарение на 1 световна война стават нещо като държава. И естествено смятат себе си за най най

125

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха , цяла комсомолска Европа :Меркел , Шулщ , комисии ...се втуртаха да помагат на Путин да овладее Полша , щото изгонят ли комунизма , става лош пример за креатури като нас , гърците , клонящите към социалиЗЪма Испания , Италия ..че и "либерална" Франция ...Браво Полша , желаем ти успех ! Те англичаните за това избраха Брекзита -не искат да обслужват партийни секретарчета без възможности да ръководят държави, сега Труск като го подпукат да обясни защо замаза Катин

124

u4en

преди 6 години

Брово на поляците - пичове ! А памет. на съветс. армия в София кога - има решение на СОС но Фандъкова мълчи......обяснава ни - Да изчакаме още малко...за да намалим инфартите сред червените другари ! Да . но ние не искаме да чакаме повече!

123

ВСЕЗНАЙКО

преди 6 години

до НЕЗНАЙКО. Пусни си полския химн ПОЛСКА ОЩЕ НЕ СГИНАЛА. Ама се очаква . Скоро

122

do незнайко

преди 6 години

Ние все още сме руска губерния.Поляците гледат напред,искат държавата им да просперира,а за да се случи това трябва да си с цивилизованите и богати държави.Русия не може да ти даде нищо,тъй като самата тя няма нищо,тя чака Запада да инвестира в нея.До като българите,за разлика от поляците гледат назад.Имали сме културна връзка с Русия,затова сега те щи ни продават газ и ще печелят милиарди,но няма да инвестират и една рубла в българската икономика.Важно е руснака да е добре,нас ни остави.Лудост.

121

Незнайко

преди 6 години

До: номер 115Такава дума на руски няма: "СГИНАЛА".Има подобен глагол но го пишеш неграмотно.И ти ли си кандидат за поредната фалшива "рускиня"?

120

ЗА ГУЩЕРА

преди 6 години

най много да се цани някой КРОКОДИЛ

119

Анонимен

преди 6 години

Абе с две думи, поредната гавра с коччинката.

118

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Кво ми пука , за руските отношения на Хитлер , и руските войни??!Германците са били добре дошли в България!От Хитлер сме видели само добро---подарил ни е цела Македония , Беломорска Тракия и Добруджа!После , Сталин и "братския СССР"....ги върна на Сърбия и Румъния ...че и репарации плащахме .....НАЙ-ВЕЧЕ И НА РУСИЯ!

117

ПОЛЯЦИТЕ

преди 6 години

обикаляха като гламави нашето Черноморие с кремовете Нивея, които гермаците им бяха дали лиценза. После с последните пари се напиваха като пънове и спяха на плажа. По гарите беше пълно с техни прошляци, които не се бяха мили 1 седмица, докато дойдат на стоп от ПОЛША до БЪЛГАРИЯ. Спяха по пейките в парка и миришеха лошо от километър

116

читател

преди 6 години

Руснаците считат, че са освободили цяла Европа, и всички трябва да им се кланят. Вечно.В Полша избиха милиони, и е срамно да им поставят паметници.Тук също.Фашизмът в тези страни дойде с руснаците, а при тях още не си е отишъл.Вижте руските коментари по този повод - всички плюят и заплашват Полша, това е руснакът с промития мозък.

115

Анонимен

преди 6 години

скоро ще сгине след като получат юмрук в лицето от РУСИЯ за бясното си русофобство. Тия ще са цел номер 1 за Искандерите с американските ракети на тяхна територия. Напълно заслужено...Оффф, пак заплахи, дрънкане на оръжия.Руските талибани друго знаете ли?

114

Незнайко

преди 6 години

А у нас? Кога и у нас ще бутнат тия страшилища?Те един български комунистически паметник (пред НДК) със зор го бутнаха, хеле пък за съветски такъв какъв вой ще настане!Русия си иска комунизма и туй то!Е да, но ние не сме Русия. Полша не е Русия и евала на поляците че дадоха да се разбере че са народ!А ние? Ние какво сме?

113

Анонимен

преди 6 години

Комунизма е направен да обслужва банда луди армейци , а социализма банда хрантутници. На кратко всички бачкат - хунтата пирува. Нищо повече от това няма загадъчно или Велико. Прави се народа *** с глупава образователна система и край.

112

ОЩЕ НЕ СГИНАЛА

преди 6 години

скоро ще сгине след като получат юмрук в лицето от РУСИЯ за бясното си русофобство. Тия ще са цел номер 1 за Искандерите с американските ракети на тяхна територия. Напълно заслужено

111

Русия е изостанала

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

110

Комунизъм=разруха

преди 6 години

Във Венецуела средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !