189

рускиня

преди 6 години

До Руската подлост. Чекай малко,уж в Катин стреляха офицери,сега вече приплете и писатели и друг цвят на нацията.Та само да те напомня,че полски народ и културна елита унищожаваха ваши съюзници- германци в концентрационни лагери. Няколко милиона били унищожени, а вие през това време затваряха очите и се възхищавахте се на култура на немски войници, което не вие взимаха кокошки.Така че,драги, поемите ка цялата отговорност и за свои действия.

188

рускиня До Пастир

преди 6 години

Искаш да кажеш ,че нямаш нито мозък, нито талант да спечелиш тези пари, с които ще събориш паметник на Съветската Армия? Не съм и очаквала друго. Успешно чакане на тото печалба. А през това време жулни една ракийка,че май други културни развлечения не ти е познати

187

Жиб.

преди 6 години

Нека Русия премахне и паметниците на татарите,които я владели в продължение на 250 години за да покаже решителност в борбата за правда и свобода и поляците ще разберат,че шега няма.

186

Жиб.

преди 6 години

Нека Русия премахне от своите градове паметниците на полската армия,която превзела Москва преди 4 века и страните ще са квит.

185

Анонимен

преди 6 години

паметници на болшевики в Полша е все едно в България на Осман Паша а в Израел на Хитлер,Полша ще ги махне ами ниеее с нашенските гайди рушлямски,мен наистина ме е срам от центъра на София,то църкви,то булеварди,то НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА РУСНАЦИ И БОЛШЕВИКИ-ОТВРАТ

184

Руската подлост

преди 6 години

Избитите поляци в Катинската гора са над 42 000.Изтребенн е цвета на полската нация- учени, офицери, писатели, политици, мислители, инженери...Това е Русия!

183

Незнайко

преди 6 години

До: номера 183, 184 и 185Да, така е както казвате. Това е чистата истина!И като потвърждение на думите ви предлагам да потърсите в Ютюб песента на руския певец и шоумен Семьон Слепаков: "Патриотическая еротическая."Той като руснак по-добре от нас обяснява "Почему никто нас не любит?"Финалът е особено... хм, цветущ!А, забравих само че руските *** и българските русофилчета май не са учили руския като нас навремето...

182

Анонимен

преди 6 години

в Полша се по4на скоро и тук ще съборим тотемите на ссср ския баши бозик

181

хехехе

преди 6 години

До Бобипак смешния тролей боби заработва рублей. Аиде сега поспами малко с "рускиня" до боби, че да има поне 1 харесал глупостите ти.

180

Анонимен

преди 6 години

не зависимо от мнението си за САЩ всеки знае 4е русия си е- диктаторски колхоз- разбирай олигархо- полицеска ко4ина и живота там не е пример за подражание НОРМАЛНО е такава държава да няма ПРИЯТЕЛИ

179

Така е

преди 6 години

Сергей Лавров в изблик на откровение каза: Целия свят мрази Русия....Защо ли? Ами заради завоевателната политика на Путин.Това обаче Лавров го спести.

178

Анонимен

преди 6 години

Русия няма приятели !Странно... нали уж била добричка ?!Добър сатрам няма!Ленин, Сталин, Бери, хрушчов избиха милиони руски хора!Повече от загиналите във ВСВ.Избиваха и съседните народи. Правят гони сега.Затова Русия е мразена от всички... а уж била добра :)))

177

Незнайко

преди 6 години

Последният ми коментар беше до номер 177, "госта".

176

Незнайко

преди 6 години

Не, напротив, не е "безспорен факт".Ни най-малко!!! И що бе? Що да не потъваме в детайли? Именно в тях е истината! Именно там са истински безспорните факти.Изобщо не са били "рамо до рамо".Хитлер и Сталин са си поделили Полша, а после Сталин е превзел цялата Полша.

175

Боби

преди 6 години

До Анонимен 178Кога станаха 30 000?Айде направо Екстраполирайте до милион че е по-лесна цифра за запомняне

174

Боби

преди 6 години

До Анонимен 172Ленд Лиз между САЩ и Великобритания 1940 - ДА за това си напълно правЛенд Лиз ВБ - СССР 1942Ленд Лиз САЩ - СССР 1942 след подписване с ВБ

173

Анонимен

преди 6 години

Много е помагала.... Като е избила 30 000 полски офицери в Катин!Руснаците са агресори, окупирали и поробили половин Европа, а нашите комунисти все още им л.жат задниците! Браво на поляците, паметниците на окупаторите трябва да се унищожат!

172

Гост+

преди 6 години

Без да потъваме в детайли, безспорен факт е, че Русия е участвала в освобождението на Полша от нацистите и че поляци са се биели рамо до рамо с руснаците. Така, че това е неоправдано-агресивна атлантическа политика. Виновни за комунизма в Полша след това са Чърчил и Рузвелт, които я предадоха на Сталин. Пак атлантически работи....

171

Анонимен

преди 6 години

чюддно ми е поляците къде ще си продават ябълките

170

Анонимен

преди 6 години

Недей им чети глупостите на тия загубените тука..... Както казах по-рано, имах честа да познавам пра дядо ми, и е бил голяма партия с руснаците, и казваше, че по-голям съюзник, и по-голям братски народ нямаме от руснаците и Русия. Разчиствали са заедно градове и села от турците, осигурявал ли са земи на българските семейства....Искаш да кажеш, че прадядо ти е ограбвал и убивал мирно население заедно с руските изверги?