47

Анонимен

преди 6 години

Путин до Тръмп: Можем да наложим още санкции, но... дупето започна много да ни боли!

46

(не)случаен минувач

преди 6 години

Това е поне трета българска статия, която чета за "симетричния" отговор на Москва за историята с дипломатите. Защо никъде не пише колко точно американски дипломатически служители се гонят от Москва?

45

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Най-големият световен крадец сега са САЩ.Огледайте се и ще видите,че това е така!

44

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментаритеси мисля,че сме толкова велики,че ще оправими иРусия и САЩ , ав същото време си избираме оправници дето ни закопават бедната държавица и гонят младежите в чужбина.

43

Членска карта №7

преди 6 години

До 59Примери някакви, доказателства....!??? Или Я немам докази, али твърдим!!!!

42

Членска карта №7

преди 6 години

До 60Да не оцапате гащите от много напън!!!

41

Анонимен

преди 6 години

"" Ние доста дълго чакахме да настъпи промяна към по-добро (в отношенията между САЩ и Русия) "".................Нападаме с армия суверенни държави, месим се в чужди избори, подготвяме преврати в Европа.Сега кой ни *** в гащите ?Американците как кой !

40

Неанонимен

преди 6 години

За Путнярката е важно да източе докато е на власт колкото се може повече милиарди чрез обръча от олигарски с които се е обградил. Всичко друго е PR и празни приказки.

39

Боби

преди 6 години

Едно посолство на голяма страна се нуждае от(в този случай САЩ):Посланикпоне 3 ОФИЦИАЛНИ заместнициШеф и заместник на посолството, 3 шефа и 3 заместника на консулствапоне 10 човека шифровчици и комуникации (още 30 за консулствата)Военно Аташе, Морски, СВ, ВВС, Страегически Военни профилирани аташетапоне 10 човека Юристи +15 КонсулстваОХРАНА на три смениОстаналото са разузнавачи

38

Анонимен

преди 6 години

Да си пратя армиите в Аляска, да се бият и да се свършва вече.

37

Анонимен

преди 6 години

До ЕСвсички падат като талпи?

36

да

преди 6 години

с'оросоиди, нещо сте нервнимай ще спират паричките за вас и дечицата ви т'ъртеи:)))))вие сте п'аразити, които българския народ излекува още на изборите и ще продължи да ви мачка

35

ЕС

преди 6 години

Какво е общото между лирата, рублата, паунда, долара и ТУ 154 ?

34

Анонимен

преди 6 години

ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ БЕЗБОЖЕН СТРОЙ КОГАТО ПОЛОЖЕНИЕТО СЕ НАПЕЧЕ Е ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!!АКО ПОЛОЖЕНИЕТО В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СИБИРСКИ РАЙ СТАНЕ МНОГО ЛОШО ТО НАЙ-ПРИБЛИЖЕНИТЕ НА ВОЖДА ЩЕ ГО ОТРОВЯТ САМО И САМО ДА СЕ ЗАПАЗИ СТРОЯ И ДА ИМА ШАНС ТЕ ДА СИ СПАСЯТ КОЖИЦИТЕ!!!!МОТОТО НА КОМУНИСТИТЕ Е ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ А НЕ ПОДЧИНЕНИЕ НА ВОЖДА ДОКРАЙ!!!!ТЪЙ, ЧЕ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ВЕЧЕ ИМА 0.01% ШАНС ПУТЛЕРОЦИДА ДА БЪДЕ ОТРОВЕН ОТ ПРИБЛИЖЕНИТЕ СИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!!!ДАНО НЕЩАТА СЕ ВЛОШАТ ОЩЕ!!!

33

Калеко Алеко

преди 6 години

Какви международни отношения бре товарищ путин, нали си си самодостатъчен, освен това си имаш и приятели, като Асад, Мадуро, Ким чен Грух, че и с Ердоганя се залюбихте напоследък ..... Гледай само с китайците да си в добри отношения, че жълтите човечета с дръпнатите очи, няма да Ви цепят басма и ще анексират набързо Сибир, а ти със зелените си човечета, ще трябва да се телепортираш на Марс !

32

Анонимен

преди 6 години

ОСВЕН СПИРАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ПУТИСТАН ДА ВЛИЗАТ В ЕС!!!ВРЕМЕ Е ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЖЕРТВА!!! ВРЕМЕ Е ЕС ДА СЕ ОПОМНИ И ДА КАЖЕ КРАЙ ЗА ГАЗА И НЕФТА!!! ЩЕ Е СУПЕР ТЕЖКО!!! НО В КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЧИНКА ЩЕ НАСТАНЕ АД ;D

31

да

преди 6 години

цял свят подпука ми'ризливите со'росоидни организации, защото страхливата Америка си заминава купонът тепърва предстои

30

Анонимен

преди 6 години

Гаврата с Русия е колосална...Жалка и смешна е руската кочиина...

29

Анонимен

преди 6 години

ЕС Е НАЙ-МОЩНАТА ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА НА СВЕТА ЗАЩОТО Е СБИРЩИНА ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ НЯКОИ ОТ КОИТО ДОСТА ЗНАЧИМИ!!! БЕЗ ГНУСНИТЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ГЪРЦИЯ ПИЯВИЦИТЕ ЗА ЕС КОИТО ОТКАЗВАТ ДА НАПУСНАТ И СЛЕД 10 ГОДИНИ ПАК ЩЕ СА В ЕС ТИЯ КЪРЛЕЖИ!ЗА МОМЕНТА ЕС Е С БЛАГ ТОН СПРЯМО *** ЗАРАДИ ГАЗА И НЕФТА!!!ГЛАСУВА ЛИ ЕС ДА СЕ СПРЕ ГАЗА И НЕФТА ОТ КЪМ *** ЩЕ БЪДЕ МНОГО ТЕЖКО НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПУТЛЕРОЦИДИЯ ЩЕ ПУКНЕ!!!!ВЪПРЕКИ, ЧЕ СМЕ НА ГАЗ ГОТОВ СЪМ НА ЖЕРТВА ДА ГО СПИРАТ!!!!

28

да

преди 6 години

а въ'шливия Вашингтон плаче, че Китай едно им обещавал, а друго правел и как нямало вече Тръмп да толерира Пекин :))))))и какво ще направиш , бе изрусен ге'й:))))ако не е Китай ,Америка дори няма да съществува - толщкова са зависими от тях, че няма накъде повече :))))