35

Анонимен

преди 6 години

Ама бабече и свинско вратле гуцаш като гледам килцата не ще да са от запечени тиквички

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Суджук паша не ядял суджук???==ял, не ял ... и да е ял, гергов като всяка вечер е ни филе от сьомга..виж сега, няма да спечелите по тоя начин с рогата напред (въпреки, че "рогатият" е във вашият отбор) видя се на изборите - хората вече имат ясна преценка за нещата - радев - да, бсп - не!

33

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Преди няколко часа написах един коментар,но зелените човечета на г-жа ЛЪЖА, веднага го изтриха.Та викам си, пак да се пробвам.Гледам, яко плюене пада по Премиера.Ако Борисов беше Мин. Председател от партията на БСП, всички вие дето го плюете, всеки ден щеше да висите пред портите в Банкя и с*ирки да му правите.

32

ГЕРБ - ЕООД

преди 6 години

Той разпоредил на прокуратурата да разследва;Той разпоредил на Народното събрание да го изгони;Той разпоредил на Партията му да го изгони....Кой той - властелина, самодържеца, собственика...Нека да гледат онези дето лежаха пред парламента при Орешарски и питаха "КОЙ".Ето го г-н КОЙ... Той

31

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли е срам? Каква страна само! От един месец суджуци и луканки в новините. Вместо да се стегнат редиците на бюрократите, да се види къде изтичат парите , да се подхванат *** ..вие със суджуци се занимавате....

30

Анонимен

преди 6 години

Суджук паша не ядял суджук??? Хайде бе, защо тогава онзи слуга от Добрич му ги е изпратил? И то гарниран с 80 кила филе Елена? Трътлестият и изпростял Чичак съвсем се е оплел в простотии. Не знаел за Суджука, а и не ядял??? Защо лъже Суджук паша? Всеки знае каква лакомия е, как пълни шкембето до пръсване. И има ли кой да му верва? И един нема.

29

Анонимен

преди 6 години

Бацето пак е номер едно в лъжите

28

тележко варено

преди 6 години

Баце, не се обяснавай!!

27

Анонимен

преди 6 години

Суджук не бил ял. Че защо ще яде??? Тъпия" български" *** му плаща хайвера, луканката......

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХванат ли някого в издънка и изведнъж той става доброто ченге, пардон, добрия пожарникар...ами това е добра тактика - 3 пъти печели.

25

Анонимен

преди 6 години

До Шпек СаламА х.я няма ли да ми изяде ?

24

Анонимен

преди 6 години

абе защо така - при всяко едно изказване на борисов , което е "на място" и от бсп направо полудяват, виждайки как пак не успяват да извлекат дивиденти.да разчиташ на победа, само въз основа на грешка на противника, а не на собствената ти игра и форма - не говори добре за отбора.

23

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

ТИКВАТА иска да каже - СУДЖУК не купувам, носят ми го на крака от Добричкия край (по специална рецепта - с елински месо). Ние обикновените ГЕРБерасти- *** също натъкваме тонове СУДЖУК, пастърма и БАХУР.

22

#ФОСТАВКА

преди 6 години

Бойко, ти няма как да ги изгониш от ''партията'', тъй като тя е организирана престъпно-мутро-милиоционерска групировка с общ коефициент на интелигентност колкото на птицеферма.Заради вас изгубихме милиярди евра от спрени проекти, а в същото време обясняваше как цъфтим кат вишни. А центърът на София е като южен Виетнам, преди 40 години.Тротоарът пред министерството на здравеопазванвто прилича на продънен кеннеф - като самото здравеопазване!

21

Анонимен

преди 6 години

БХ все се прави на неразбрал какви ги вършат неговите хора. Хванат ли някого в издънка и изведнъж той става доброто ченге, пардон, добрия пожарникар.

20

Анонимен

преди 6 години

боико не се прави на лисица с разцепена опашка всеизвестно е че суджука си го искал за кучето си а пенсионерите кучето ти да ги яде

19

Анонимен

преди 6 години

Ни ще веке да яде филия с мас, дори суджуци не ще, иска черен хайвер.

18

Dublin

преди 6 години

Zasto niama info za Pakistan bRe?Dnes Vurhovnia I'm sud e premahnal ot dluznost tehnia Car-Tikva.Kato bonus Sa mu vzeli teskereto do obiaviavane Na prisudata...Samo,ce tam tehnia DANS si e svursil rabotata-za razlika ot tukasnite podstilki...

17

Овче црево

преди 6 години

Суджука му е под достойнството в момента,виж пастърмица,хайверец,филе "Елена" няма да откаже хубавеца!

16

Анонимен

преди 6 години

Вярно, трябва да си ненормален, че да ядеш суджук от магазина а не домашно направен.