55

Анонимен

преди 6 години

Бойко Македонски суджук от месо може да не яде ама *** много евро суджук тук спор няма иначе как е направил това шкембе от 200 евро месечна заплата ли тогава фиданка ще трябва да стане а и ще се избави от кръвното.Баце диета му е майката да видиш народа как живее вече почти 30 г. с ниско калорийна диета благодарение на тиквите като теб, а НС е бостана с тикви от *** по-***

54

Запознат

преди 6 години

Само пълнено агънце хапва!!!

53

ДО 70

преди 6 години

Стига си писал Глупости - Сина на Кмета на Симитли е Министър от ГЕРБ .

52

аб

преди 6 години

Борисов постъпва така, както постъпват мафиотите- прекъсва нишката долу, за да не се стигне нагоре по веригата.

51

Чобака

преди 6 години

Нека суджука бъде с вас!

50

БОКО, СТАРХЛИВЕЦО

преди 6 години

ЯДЕ, ЯДЕ И ОЩЕ КАК. ТАЯ ШИЯ НЕ Е ТУРШИЯ. И КАКВО СЕ ЗАНИМАВА СЕГА С БСП? СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕГОВАТА ПАРТИЯ, ПАРДОН БАНДА, А НЕ ЗА БСП. И ЗАЩО СЕГА ГИ ГОВОРИ ТЕЗИ ЗА ДЕПУТАТА НА БСП, А НЕ ПРЕДИ ДА ГРЪМНЕ СУДЖУК ГЕЙТ. ЗАЩОТО ТАКА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ НЕГОВИТЕ АЛЧНИ И КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ, КОИТО СА СЪЩИТЕ КАТО НЕГО. ТОЙ СИ ГИ ИЗБИРА ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ. БСП ПОНЕ ДАВАТ ШАНС НА ДЕПУТАТА СИ, АКО НЕ Е ВИНОВЕН ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ, А БОКО ПАНИЧЕСКИ СЕ ОТЪРВАВА ОТ ВСЕКИ,КОЙТО ЗАПЛАШВА ЕГОТО МУ.

49

Анонимен

преди 6 години

То и Живко Мартинов подаде оставка "доброволно", да не петни партията, ама истината е друга. Каза го Бойко."Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партията", коментира още премиерът скандалът "Суджукгейт".Та на тази да и вярваме ли? "Доброволно" е напуснала, следите се замитат.

48

Роско Плевела

преди 6 години

Русия е виновна!!!

47

До Грабаджите

преди 6 години

Абе милички, от десет години сте властници, Вожда ви всъщност, но все тая и като се изложите все друг ви е виновен. Ало Ванйо, Вучката от митницата, и нямат край издънките, ама БСП е голям *** и все плашите с него хората. Ама аз ви вярвам, няма лошо.

46

Анонимен

преди 6 години

Суджук Тиквата, затънал си до шията в помия.

45

sdvfsd

преди 6 години

Папа само 14 годишни ***.Ех Лайла!!!

44

Анонимен

преди 6 години

В едно прословуто тефтерче щеше да е написано: Ж.М 4 т Ц и 60 к ФЕ!

43

Боко Тиквата

преди 6 години

Тая фина и стройна фигура я поддържам само с плод и зеленчук.

42

Анонимен

преди 6 години

както се пее в една песен "лъже мръстник@ - преяжда с луканка!"

41

Анонимен

преди 6 години

Хайде, хайде знае се що за стока сте българските политици.Майсторът на перото Чудомир има разказ "Суджуците" Може да го прочетете и да се чудите да се смеете ли или да плачете.Чети, бе вожде, не боли.

40

Анонимен

преди 6 години

Само ще цитирам част от официално обявеното меню за правителствения самолет на Тиквата, а вие си правете изводите: - "скариди, кайзер пастърма, филета, луканки, риби, ементал, октоподи, калмари, омари, телешки медальони, винен кебап, шопска, гръцка салата, "Цезар""

39

Анонимен

преди 6 години

Те затова подчинените му са се погрижили нито един суджук да не стигне до него. Грижат се за здравето му.

38

Анонимен

преди 6 години

Да попитам, какво стана с онова тефтерче на Вальо Черния???За един приятел питам!

37

Анонимен

преди 6 години

Дал го на прокурора! Че като видиш прокурора, става ясно къде е суджука. Така че изненада няма да има. Суджука го пиши изчезнал безследно. Като парите на една банка. Като едно тефтерче, както Мишо, като Ваньо, много мнооого други неща в мутренската ни държава.

36

Буратино

преди 6 години

Е ако не ядеш суджук, тогава защо имаш такава гуша и високо кръвно?