16

Анонимен

преди 6 години

аз съм зачеркнал отдавна България като правова държава , особенно прокуратура , откакто водих дело с мотопфое който ми взеха и продадоха автомобил който съм изплатил съм се отказал от правосъдието

15

Започна се

преди 6 години

Започна се с цирка ... да не се окаже че някак си тези сирийци са били ужким туристи и те са ги разхождали да им покажат колко е хубава магистралата.Закривайте този цирк държава, стига сте ни мъчили вече

14

Анонимен

преди 6 години

То се вижда и от самолет,че е кампания против патриотите

13

Бай Хой

преди 6 години

Накрая компетентните органи ще установят, че не са прекарвали мигранти ами са ги залавяли и таман са ги транспортирали към меверето.

12

Кукучката

преди 6 години

Гарван гарвану око не вади. Това се очакваше, защото ГЕРБерите са още по черни от ПАТРИОТарката. Само калашник ги оправя тея.

11

Анонимен

преди 6 години

ПАТРИОТИТЕ ТРАФИКИРАТ БЕЖАНЦИ!!! ЕТО ТОВА СА ТЕ!

10

Анонимен

преди 6 години

Преди обяд, имаше информация, че прокуратурата ще и иска постоянна мярка за неотклонение. Много бързо я невинна. Далаверите на винкела, ще катурнат тиквата. Гаранция!

9

аз

преди 6 години

В.Симеонов да не се ослушва, ами да си подава оставката. Видяхме и далаверките по финансирането на Гергьовден от КТБ и изпълненията на Сидеров от 2016 и Симеоновия. Закривай патриотите, че това ако са патриоти, да се закрива и държавата направо.

8

Анонимен

преди 6 години

ама то щом като дойде време депутати да въртят далавери със суджуци,представете си на какво ниво е държавата.

7

Разсл. полиция

преди 6 години

Че то такава е практиката, бе! Днес ги хващат с цял автобус талибани, до 24 часа ги пускат и след седмица същият автобус с друг водач пак кара инженери и химици. Граничарче бе споделило, че едни и същи каналджии са задържани за месец 3 пъти.Иначе е заведено ДП по Заяв. матреал номер еди кой си и са освободени до делото с подписка, парична гаранция и ако ги осъдят, то е в 95,3% от случаите на 500 лева глоба и 1 г. лишаване от свобода с 3 г. изпитателен срок /условно/.!

6

Анонимен

преди 6 години

прилича повече на фолк певица или екскорт, а най-вероятно работи и като двете

5

емигрант

преди 6 години

баси и държавата пропаднала!

4

Анонимен

преди 6 години

ако е посъбрала достатъчно парички от бежанците,притичайте до летището да и купите билет за при братя галеви. после я обявете за национално издирване. за какво ще я разкарвате да се подписва? не притеснявайте жената!

3

Анонимен

преди 6 години

Таз яко свири в духовия оркестър както изглежда

2

Подложки сте

преди 6 години

Да напиша нещо позитивно, че иначе триете. Упътвайте ни под всяка статия накъде да духа вятъра, че понякога отговаряме спонтанно.

1

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ НАЛИ ВЧЕРА Я ХВАНАХА ДА ПРЕКАРВА ТАЛИБАНИ!КАК ТАКА НЯМАЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА!?АБСУРДИСТАН!НИКОГА ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ТРЪГНЕ И МИЛИМЕТЪР НАПРЕД!