21

Istinata

преди 6 години

Mi ne ne gi slushameot 20 godini...

20

Анонимен

преди 6 години

Тия неща ги слушаме от 20 години,нищо ново

19

Анонимен

преди 6 години

Бла-бла - визия-мизия.А подземни паркинги нямате ли намерение да правите?

18

Върбан

преди 6 години

Офцо *** вземи довърши южната дъга , направи нови кръстовища на бул.България и започни да строиш паркинги по кварталите.Само тогава ми говори за нова визия.А не да слагаш само павета да разширяваш зони и да цивриш че въздуха бил мръсен.

17

Анонимен

преди 6 години

До ЩирлицЛицето е нещо, което го имаш.Визията е нещо, което си мислиш, че го имаш, ама народът ти се смее.Така че в случая "визия" е правилната дума. Е, малко скъпичка, ама можеше и повече да излезе.....

16

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ ТАКА, КАТО КАЖЕШ "ВИЗИЯ" И ПОГЛЕДНЕШ УМНО, ХОРАТА МОГАТ И ДА СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ СИ ИНТЕЛИГЕНТЕН.

15

Анонимен

преди 6 години

Новата визия на София трябва да включва забрана на нископлатения работник да влиза в центъра на града с 15-годишното си BMW.

14

vinkel

преди 6 години

Neka Sofia i Pernik se obedeniat v ein goliam gradmalko ostana e tova sche e nai hubabata stolica v Evropastolicha obschina sche specheli i ot stroitelni razreschitelnikolko ostava da se zastroi sled vladiaMetrroto pochti e gotovo i do Pernikvmesto obschinata da prebiria pari tia se chudi kyde da gi razdavaArhitektite povece sche cpecheliat a i obschinata ot danyci i taksiSOFIA I PERNIK edin goliam grad velika stolica na Balkanite

13

Щирлиц

преди 6 години

Този труден български език...Толкова ли е трудно да напишете:новото лице на София?Или това е "професионално"изкривяване?

12

Анонимен

преди 6 години

Дългосрочната визия за развитието на София...------А, "дългосрочната" визия за развитието на Бг???Или може би родният ни Ганьовски политически елит, в дългосрочен план е решил да обезлюди държавата ни и да "продаде" по-голяма част от територията ни на една наша югоизточна съседна държава?Ами, ако е така, тогава що мъчат народа?Да обявяват търга и да се свършва, а!Б-х му елита, и "матряла, и държавата!!!!!

11

провинциятя

преди 6 години

До Дуле СавичАми северозапада на кого го оставяте? Съединението е пагубно за румелията!

10

Дуле Савич

преди 6 години

Ама каква визия, бе, госпожа?! Тоя град е пренаселен, презастроен. Да не говорим за градския транспорт, в който лятото не може да се живее.Говорите за зелен град, вземете се разширете посока Перник, садете дървета, храсти, тревички, правете детски градинки, а недейте да унищожавате междублоковите пространства заради смешни комисионни.

9

Анонимен

преди 6 години

Само средствата получени от тези зони не се вижда къде отиват. Разбитите разчертани за синя зона тротоари обаче няма как да не ги забележим.

8

Анонимен

преди 6 години

Платени зони по света се правят, когато се изчерпат другите възможности. В София се започна и завърши с платени зони, както никъде по света не се прави, но така е с Фандъкова и останалите преди нея. Мафиотската платена зона започна по времето на Мафиянски, но истински разцвет достигна при Борисов и протежето му Фандъкова.

7

Циклоп

преди 6 години

Не мога да разбера кой ще понесе отговорността, че София е столицата на последно място в Европа? Данчето и мафията герп управляват вече 12 години и София си е същата клоака.18 млн. за светофари (вече ръждясват) без обществена поръчка. !!Хвалят се с едно метро , защото от дупката най-лесно се краде.....

6

торен_червей

преди 6 години

брам бръм

5

Анонимен

преди 6 години

Докато България се населява от българи, и 100 трилиона няма да оправят тази ***.

4

Анонимен

преди 6 години

Днес половин милион за визия, утре цял за идея... Даскалицата живее в паралелен свят

3

Анонимен

преди 6 години

До Нов"Само 500 бона ?!?"---Това е само за "дългосрочната визия", т.е. нещо като идеен проект за развитието на София. Нали "едни проектантски фирми" трябва да "усвоят едни пари ... :)

2

Анонимен

преди 6 години

"Зеленият и иновативен град" в момента е разкопан, прашен, презастроен, с ужасен и скъп транспорт.Визията, дрОгарко фандъкова, започва в главата. Не може целият облик на града да се върти около едно метро. Има цели райони, необхванати от метро. Има цели райони, където маршрутките са по-редовни от градския транспорт.София е м'ръсна, прашна и гадно място за живеене. Аз лично вече си купих имот извън нея и се изнасям.