20

ХКНХФ

преди 6 години

До Неи НЕ САМО ГО ПОМИЛВАХА но англичанина подаде жалба с/у България в Европпарламента която бе допусната с НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНИ

19

Тато из Правец

преди 6 години

Кой съдия взе подкупа ? Моля,журналистите,проучете !!!

18

Анонимен

преди 6 години

добре де, да го сложиме в наш затвор, да го гледаме 2, 3 години да го превъзпитаваме с наши средства. ок. да го дадеме на шведите те да си го гледат в техен затвор.то ни така, ни иначе.е, какво наказание се иска все пак от обществото. смъртна присъда ли. 20 години затвор ли. "бой с тояги ли". нека да се произнесат компетентните.

17

Aaaaa

преди 6 години

България

16

Пенчо

преди 6 години

Скоро родните съдии ще пуснат от пандиза и убиеца на Алекс.

15

Юриста

преди 6 години

Словосъчетанието "домашен арест" предолага че мярката следва да се изпълнява там където е дома на обвиняемия. Домът на Ралф се намира в Швеция, за това не се учудвайте ако той вече е там. Друг е въпроса има ли право дадена община да дава адресна регистрация по настоящ адрес на лице, което се намира в следствения арест или в затвора.

14

Прос Селендур

преди 6 години

Ама наистина ли има хора които да вярват че тоя швед ще лежи в затвора...

13

Анонимен

преди 6 години

Има престъпление, има законно наказание за това престъпление. Какъв е проблема да се отсъди? Наши пари се харчат за това разтакане. Как да се боят от наказание престъпниците, то е цяло приключение да те съдят, любопитно и интересно!

12

Анонимен

преди 6 години

Оня турски тираджия дето прегази и уби мотористи преди време също нямаше опасност да се укрие, но още в същия ден драсна към Германия. Какво се случи с него? Някой разбра ли? Някакви протести имаше, но до там. Полицай ли му са вързали, че ще е под наблюдение? Адвокатите в нс, пишещи законите са за пребиване.

11

Случайна овца

преди 6 години

Бееееееее!

10

Анонимен

преди 6 години

Drugiq pat ne palete samo parlamenta ami i sadebnata palata

9

Не

преди 6 години

се палете! Всички помним как приключи сагата с ония английски *** Майкъл Шийлдс или както там му беше глупавото име. Осъден за опит за убийство, но британците натиснаха, съответно великият български съд реши, че трябва да си излежи присъдата в Англия, и още със слизането от самолета беше помилван! Нека никой не си прави илюзии! За такива като нас комшиите имат хубава дума-гьотверен!

8

м даа

преди 6 години

Същия е като родителите на 16-годишния, дето прегази група туристи- излязаха пред медиите и се извиниха на пострадалите, извиниха се за това че са му дали колата, извиниха се че го крият толкова време и казаха че са готови да помогнат на пострадалите след което дариха кръв като жест на отговорност за случилото се.

7

Бау

преди 6 години

Тихомълком ще напусне страната и ходи го търси. Загубена работа ... Понякога наистина ми се иска да не се бях раждал тук :(

6

Алкохолев

преди 6 години

Агресията е дошла след употреба на евтин български алкохол. Като пие у дома това не се случва, затова го пуснете.Няма такава държава - да ама има!

5

Хех

преди 6 години

"... обясни, че не си спомня нищо от въпросния момент" - Еми публикувайте тук името на хотела където е отседнал, и най- вероятно след няколко дни той не само че ще си спомни всичко, но и ще си спомни и усети какво е изпитала и жертвата му.

4

цецо

преди 6 години

При толкова явна доказана агресия трябваше по бързата процедура да е вече в затвора, както стана в Германия с нашенеца. Ама наште продажни съдилища чакаха да се отвори вратичка и да го пуснат. Дали още е в България? Следят ли го?

3

eвроатлантик

преди 6 години

Айде да си заминава в Швеция че има бостан да обира.

2

Анонимен

преди 6 години

Ето за това никой не бива да спазва законите в България.След подобни ОЧЕВАДНИ престъпления да няма последицизначи че само ***. би се съобразявал със законите.Както го каза един престъпник , "Закона е врата у полето".......И е бил прав......

1

Юда

преди 6 години

прокурори съдии само куршуми за тая престъпна клика