40

Shopp

преди 6 години

И защо трябвало да седи в ареста, не разбрах?Арестът е за опсни престъпници, този е един ***.

39

веднага

преди 6 години

Съдия Светлин Иванов да заеме мястото му в ареста.А шведа сигурно Благой Рагин го е приел в своя хотел.Той приема ритачи на камериерки,даже одобрява наглите постъпки към персонала,важното шефа(Рагин) да пълни гуша.

38

не сме под тъп ъгъл

преди 6 години

Не, ние не сме нравствено на такава висота, че да си дадем главите, но много са си я дали ,за да сме това до момента. Всъщност ние погубваме тази даденост,съсипваме България и това боли.А може би невиждаш? Лошото зрение е типичен покоазател на унищожителя.Остро е...

37

Анонимен

преди 6 години

До не пей ми се 40И какъв е ИЗВОДА???Ами не си давай "главата" за родина.Тъпо е.

36

не пей ми се

преди 6 години

Жалко и болно за красивата ни Родина.Полужива , България е изложена на тезгяха за продан. А...колко глави паднаха за нея !! Това не е само история , а съдби...

35

Анонимен

преди 6 години

Новина от последният час."Изчезнал е шведът, ритнал камериерката в главата"Сега съдията който го е пуснал да влиза в килията вместо него.

34

не е съд нашият

преди 6 години

Каква държава сме ние ? Правова ли ? Сами на себе си се подиграваме, затова...да не се обиждаме ,когато други ни пренебрегват, обиждат ,подиграват. Ако това деяние се бе случило другаде, този вече да е влезнал в затвора с ефективна присъда.Така е в нормалните държави, но не и у нас.Селянинът - швед е в хотел ,само защото е подкупил "неподкупните" ни магистрати.Не се уважаваме , затова не ни уважават.

33

равноправие

преди 6 години

Щом ще е така, да пуснат шведа Светослав в Берлин! Още сега отивам пред немското посолство да протестирам за незабавното му пускане под домашен арест в петзвезден хотел!

32

Анонимен

преди 6 години

Безумие и подигравка е към всички нас неговият домашен арест. Ако ние си позволим такова поведение в чужбина едва ли ще ни пуснат.

31

йхж

преди 6 години

До фактКъде ги е лежал В Бълггария -Да В Англия месеци и навън .

30

факт

преди 6 години

Майкъл Шилдс не е помилван със слизането си от самолета, а е излежал 4 г.

29

срам

преди 6 години

".......... в хотел, но не е ясно кой и къде"--------------това изречение горе долу описва съдебната ни система , какво се прави , как се отсъжда , защо се отсъжда така ---- на никой не му е ясно . Или обяснението е прекалено простичко - играят парички , интереси , влияние и т.н и т.н , но не и законите Е ако си прегладнял и вземеш ,ч е откраднеш хляб , може да ти дадат и ефективна присъда от няколко години ,а убиеш някога на пътя - *** не исках ,, *** аз уча , *** той е добро момче - и условна

28

юрист

преди 6 години

Правилно решение на колегата! Оставете го човека, зашутил я и кво толкоз. Тя сега преиграва, явно адвоката и е казал да реве колкото се може повече, за да изтръгне парици от нещастния швед, 50 хил била искала

27

1221

преди 6 години

МИЛА РОДИНО ТИ СИ ЗЕМЕН АД

26

Анонимен

преди 6 години

До Пенчоте още ли не са го пуснали?...

25

Анонимен

преди 6 години

мър.шите от съдебната ни система трябва да ги сполети същото, или техните майки, за да осъзнаят какво причиняват на народа на България! Управниците ни са некадърни и крадливи, за това нямаме адекватни закони, в които да няма "дупки" за да се измъкват престъпниците!

24

Анонимен

преди 6 години

Има ли изненадани? Да чувате нещо за *** който нападна слепите хора? Нещо за онзи дето изрита възрастната жена на спирката?...... това е правосъдието в България калпаво като самата държава. Мила ми Родино какви тежки времена те чакат под предтекст, че са демократични.

23

Иван Пешев

преди 6 години

Имало е подмолни дипломатически ходове и нашите нали са подмазвачи са го пуснали и нали съда е независим и справедлив и така. Политик, дипломат, съдия - лъжци най-долни а затова ги мразим и при първа възможност ще ги изринем.

22

ккк

преди 6 години

До АнонименБългари! Юнаци!По добре е БЪЛГАРИ-***

21

Анонимен

преди 6 години

Българи! Юнаци!