15

Hellas

преди 6 години

Гърция ще се оправи. Гъция я е имало 5000 години. Имало я е много преди Германия, ще я има и много СЛЕД Германия. Поздрави!

14

Анонимен

преди 6 години

Скоро не са стачкували. Стачкуваха всяка седмица за всичко, получиха европейски заплати и фалираха. И да стачкуват, няма да получат нищо.

13

народопсихология

преди 6 години

еххх, чета коментарите и се убеждавам колко векове назад сме тук. А бе, не четете ли за какво става дума: за условия на труд, за заплащане, за някакъв морал... все чуждици за масовия българин. Не разбирате ли, че хората се борят за правата си?? Тук обаче някои разсъждавате само със шкембетата и з.дниците си. Срам. Това сме- роби с дебелашко самочувствие. Никога българите не решават проблемите си, не се борят за нищо, само си търсят нов господар и той после им го... и така до безкрай.Жалка работа

12

Анонимен

преди 6 години

от "Шпигел" седналнали да правят сметка на гърците ...

11

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас приходи около 3 милиарда лева там около 14 милиарда евро.Кой лъже толкова юнашки.

10

само факти

преди 6 години

До Анонимен 9 Като природни дадености Черноморието ни е много хубаво , но след 89-та година системно бе съсипвано , унищожавано , свръхзастроявано Сега инфраструктурата се държи от мутри и бизнесмени с мутренски произход , ако не си чужденец идващ да пие и да търси жени , не виждам какво би намерил обикновен турист тук !!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Колко *** трябва да си да ходиш в тъпата Гърция на море като нашето Черноморие е в пъти по-хубаво?

8

Пепи

преди 6 години

До Глупости И с какво ще дръпнат.Още 2006 година Солун беше по зле от София.Ама ако чуеш некой грък ще ти каже че е страшен град.Да ама не.

7

Глупости

преди 6 години

В кря на м. Май тази година бях в Гърция. Хората си работят спокойно. Гърците си гонят интересите,но създават погрешни впечатления за да цицат ЕС. Пълнят им гушите,защото заплашиха,че ще го напуснат. А,нали се сещате какво ще стане,ако и те си тръгнат? Ще има още страни мераклии.В един момент гърците така ще дръпнат напред,че няма да можем да ги стигнем дори в мечтите си.

6

Илко

преди 6 години

При всички финансови реформи винаги прецакани са най- бедните работещи!

5

до 3

преди 6 години

В България за такива неща не се стачкува,затова тука някои са учудени...Ама там има синдикати,и хората си гонят интересите!

4

Анонимен

преди 6 години

А ,кво ли е положението с работещите у нас?!Сами си отговорете...

3

Анонимен

преди 6 години

германците ако продължават с тези статии гърчолята как ще имат пари да им връщат заемите ???

2

ами

преди 6 години

П0-добро е заплатено от българското черноморие,ама да оплюем гърците..................

1

Анонимен

преди 6 години

Поредната поръчкова статия - трета за днес, оплюваща Гърция и туризма й.Не разбрахте ли че няма ни откажете да ходим там, нито ще ни накарате да стъпим на ***-морието ви, бетонирано и пълно с отреп-ки всякакви.