34

Кольо

преди 6 години

Защо като са им малко заплатите, половината са по 120 кила живо тегло. Нямаше ли ежегодни нормативи за покриване. Тази система е толкова пробита.. ..ще ми говорят те за чест, риск и служба на обществото. Който не му изнася да се пробва на борсата....сигурно ще са много желани на всякъде.

33

Запознат

преди 6 години

Имам приятел полицай в Охранителна полиция, същият работи от 2 год., месечният му чист доход е между 1000- 1200 лв., като включва основна заплата, добавки за храна и изв. труд. Освен това, изв. труд се компенсира и с годишен отпуск от 35 дни.Стига са приказвали само за основни заплати. А на полицаите се начислява и клас прослужено време по 2 % на година, така че един служител с 10 г. стаж взема с 20 % повече. Е това е истината.....какви 600 лв??????

32

Разбирам ги!!!

преди 6 години

Че трябва да имат безплатно облекло и обурудване съм съгласен.От друга страна, докато изпълняват политически поръчки ще бъдат мразени от хората.Факт е че България е със най-много полицаи на глава от населението, но за жалост са неефективни.Това не зависи от полицаите, а от политиците, които имат интерес да подчинят изпълнителната и съдебната власт.Искам да доживея деня, в който заедно срещу порочната система пред НС протестират - лекари, пациенти, полицаи и учители!!!

31

Анонимен

преди 6 години

За несвършена работа мен ме наказват. Или ще ме накажат по-точно, защото си я върша. Доколкото знам, разкриваемостта на престъпленията е 32% в България. За какво да им даваме още пари, да не би да има ефект?

30

Анонимен

преди 6 години

Един го взели на работа в КАТ. На третия месец шефа му го вика при него и казва: - Абе, ти няма ли да ходиш при касиерката да си вземеш заплатата? - Ха, ама то и заплата ли имало? Аз мислех, на ти пищова и палката и се оправяй сам.

29

Мен

преди 6 години

Да вдигнат заплатите, да уволнят всички и с новоте заплати да назначат хора, които ще работят. Не може това, че ти е ниска заплатата да е причина да не си вършиш работата. Като не те устройва ставаш и си заминаваш. Не знам за вас, но аз не познавам нито един човек, ставал жертва на престъпление, който да е имал късмета полицията да разкрие извършителя. Лошото е, че даже не познавам човек, който да познава подобен човек. Да не говорим за превенция на престъпления. Полициятаизглежда смешна.

28

Митко Гестапото

преди 6 години

Никакви заплати на тия тюфлеци ! Оня ден една *** пак им избяга от ареста !

27

Анонимен

преди 6 години

Да отиват да работят.Мързеливци!

26

Анонимен

преди 6 години

Изобщо няма вълна от протести. Стига сте надували заглавията.Тези мързеливци само заплати искат, без да работят.И накрая се пенсионират млади, с 20 заплати!А другите хора ?!

25

Българин

преди 6 години

Контрапротест от страна на гражданите и бой по главите на полицайте!

24

USA

преди 6 години

Какво, какво - искат по-ниски заплати ли ?, ами, че дайте им ги. Това заслужават нали ???

23

Към анонимен 17

преди 6 години

Ааа, не може да се прави никакво сравнение между БМБ и бай Тошо. Живков изгради цяла държава,в която имаше всичко и хората живееха добре,а БМБ я срина,а хората живеят зле. Разликите са много,но темата е обширна.Бай Тошо беше хитрец и България беше уважавана страна.

22

Анонимен

преди 6 години

70% съкращаване и после вдигане на заплати. Не можем повече да хрантутим мързеливи изедници. Няма с какво.

21

естесвено анонимен

преди 6 години

Не вдигайте кръвното на Краля! Пари нема - обличайте се от Илиенци - трето хенд. Заплатите ДАГАДИНА.

20

вести

преди 6 години

моля напишете с колко заплата започва полицай със средно образование, колко взема месечно за храна, кой му плаща здравно и социално осигуряване, на каква възраст сепенсионира и с каква пенсия, взема ли 20 заплати при пенсиониране или десет.

19

крият

преди 6 години

До Анонимен 9Полицаите не плащат осигуровки и данъци за всичко плаща народа а те некадърни,нагли,не работещи и вечно искащи.Заради техните привилегии има огромна дупка в НОИ.

18

стига вече

преди 6 години

Който не работи не трябва да яде,май забравихме тази поговорка и 27 год.храним една не работеща система....

17

men

преди 6 години

и на джените и щерките им да плащат че те горките по колко тояги чупят тато докат е на патрул в опръдяната мършрутка.... лели. направо на 35 да се пенсионират кадъните на заптиетата на сфинету с инвалидни пенсии.

16

Анонимен

преди 6 години

Репортерите на Нова Телевизия и господари на ефира разкриват повече от хилядите подслушвачи и патруладжии.Пари само от съкращения за вас!

15

Анонимен

преди 6 години

"проблема" на една партия в момента е един, и се казва не "герб", а бойко методиев борисов! човека, който много се доближава като публичен образ и политик до тодор живков, който умееше да лавира и навън и вътре и българия беше 2-а икономическа сила в сив!тази партия (която на практитка изобщо не е това, за което претендира) не може да преживее този факт, а пък опитите и в подривни действия е дълбоко известен от миналото!