5

джо

преди 6 години

Да припомня на по-долу изказалите се соросчета че господин президента Радев бе избран от две трети от българите. Така че малко поне уважение му се полага. Но това понятие май ви е или непознато или отдавна е изпарено от плитките ви мозъци.

4

DreamTheater

преди 6 години

За истинския българин и патриот Левски може да бъде само източник на вдъхновение.Поклон пред Левски и неговият патриотизъм!

3

факт

преди 6 години

Още не мога да разбера какво работи тоя ***. Само ходи насам-натам и дрънка глупости. Нали стана президент да работи за благото на българите, ама досега нищо не е направил за обикновения българин. Сигурен съм, че и бъдеще нищо няма да направи.

2

Анонимен

преди 6 години

Самальотчик Радев, системно препивал с хасковска радиационна вода с уран, отново се изказа неподготвен! Румен РадиЙеФ е срам за Президентската институция! Радевата промяна включва убийства, побоища с юмруци, стикове за голф, разкол, изнасилвания, нападения, катастрофи, катаклизми невиждани досега, мизерия, глад, нищета, безпътица, смутни мутренски времена, анархия, безвластие, беззаконие, тотално разхищение и кражба на държавни пари, своеволие, нулев контрол от страна на държавните институции!

1

DedoIvan

преди 6 години

Радев, моралът на този човек не само трябва да те смущава. Проумеш ли го, опиташ ли се да следваш принципите и идеологията му - ще направиш много за България. Особено отношението му към имперска Русия. Прочети заветите му. Иначе си оставаш с празните дрънканици и ролята на московская подсадная утька. А колкото до вдъхновението- при теб вече е късно-поет няма да ставаш, ни воевода!