47

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Днес е 14 юли - падането на астилията и националния празник на Франция... - искам да видя кака *** на барикадата - с разкъсана рокля и гола гръд да държи знамето, като оная известна картина на ДьоЛакроа... - но за съжаление тя си остава една бедна и нещастна Козета - обслужваща корпоративните интереси на червените олигарси...

46

Анонимен

преди 6 години

Токът трябва да се уврличи не с 12 %, а с 120 най малко, а класовете за пеослужено време отдавна трябваше да отпаднат!

45

Анонимен

преди 6 години

И двамата са смехурковци.

44

Циник

преди 6 години

Клетата Козета....колко да е клета??!!!Едва крета с "народните милиони", които прибра!Мъчат я избори - Ролс Ройс...или Бентли!Клетата Козета!

43

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаНе я е срам.А Баце декларира само некви 26 бона-джобни пари.

42

э23

преди 6 години

"Клета ми Козета" :)))) Какъв завоалиран начин да кажеш на някоя комунистическа тетка, че си е чиста коза.:)))

41

Анонимен

преди 6 години

Винкел,остави Корнелия.Гном като тебе,въобще не може да се мери с нея.Я бегай при великата ти ограда,че една бабичка се е заклещила в тела.Та там се направи на мъж.Старите забулени баби са ти стихията.

40

Анонимен

преди 6 години

Заради тримата патриотари,по-известни като тримата знакови герои на Доньо Донев,терминът"патриот"стана *** дума в България.

39

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Валери се меси в Живота на Българите .Днес и вчера изтече Новина че ще се премахнат класовете за прослужено време , днес се заяде с Нинова за Бузлуджа . Интересното е защо Валери Симеонов не провери КЕВР за увеличението на Тока ?Не знам колко от тук коментиращите плащат сметки за ток директно или техните родители ?Знаете ли че Тока се е Увеличил с 12% като ФАКТУРА за месец ЮНИ , очаква се още едно Увеличение за месец ЮЛИ с още 12% . Така ТОКА се увеличава с 24% за 60 дни , въпреки КЕВР .

38

Анонимен

преди 6 години

wow

37

Анонимен

преди 6 години

До БГ Кворума го осигуряваха ГРАБаджиите като се регистрирваха за заседанието на НС и после изчезваха да протестират. 112 пъти са осигурявали кворум от 146 заседания. И Пеевски беше избран с гласовете на ГРАБ. А Плевнелиев подписа,, Указ за изменение на Закона за ДАНС,, за да може Пеевски без стаж да бъде назначен . Къси са ти краката ,късички . Всичко е в архивите на НС . Прекалено къси са . Личи си .

36

Анонимен

преди 6 години

погледнето го, това е вицепремиера ни, да го вземат за реклама на дезодорант, погледнето него, погледнете мен, накрая някой е над кон, а в случа под магаре.

35

Анонимен

преди 6 години

Задавате ли си въпроса защо от всички лидери на опитомените от мутрата (патриоти) по медиите най много се лансира мутрата на Валери Симеонов ? Те ви отговора-Докатоп бяха в лоши отношения с Волен Сидеров по партийната телевизия на ПП Атака показваха редовно кой всъщност е В Симеонов- който произлиза от номенклатурна еврейска фамилия и затова не си използва фамилията ,а презимето,показаха и кадри от посещението на В.Симеонов в Израел ,където Валерката с кипа на темето се моли на стената на плача

34

така е налиииии

преди 6 години

Този с мазната усмивка отдавна ни е ясен що за патриот е."патриот е ,душа дава, но не своита душа дава а душата на народа"

33

Нацепен от Сливен

преди 6 години

Почуствахте ли се вече всички като евтини електорални kyртизанки,уважаеми сънародници?

32

Анонимен

преди 6 години

До изнервен *** червени кратуна на Цецка ,Тиквата , Цецо ,Чехъла ,Свинетка ?? Нали . И даже повече от 20 милиарда . Един път 4 милиарда евро ,вторият път 8 милиарда и за капак тихомълком 1,2 милиарда евро . КЪДЕ СА ??

31

БГ

преди 6 години

Тези и двамата са жалки, но най-жалък е сидер ага! Той осигуряваше кворума в НС, че да може в правителството на ореха да има министри от ДПС. "Достойно" поведение на "патриот". После стана русофил - как патриот може да слави друга страна освен своята?!? Крещеше по софийските улици _урвите на Бойко, а сега бялата златка нарича същия стана ГОСПОДИН Борисов...Открадна годеницата на доведения си син... Много "християнска" постъпка!Ненавиждам предателството и лицемерието на ЮРУШ!Да живее България!

30

Анонимен

преди 6 години

До Нацепен от СливеН Изглежда си нацепен в мозъка природно щом още не знаеш ,че за разлика от Тиквата или Винкела ,Нинова НЕ Е БИЛА НИКОГА В БКП. А изцепкиТЕ И уйдурмата на Винкела са ЗА ДА ПРИКРИЕ СЛЕДВАЩОТО МЕРОПРИЯТИЕ И УДАР ПО НАРОДА НА ГЕРБ- ПРЕМАХВАНЕ НА КЛАСОВЕТЕ ЗА ПРОСЛУЖЕНИ ГОДИНИ . Сиреч- започва да се дърви днес на един ,утре на друга ,,вдига парата ,а тихомълком Голямата стъпка и котилото ГРАБ действат .

29

Анонимен

преди 6 години

Будната патриотарска съвест на В.Симеонов му позволи да приютява в хотелите си по границата държавни служители на висока цена.Да "спестява" от парите за оградата чрез приближени фирми,които си оставиха ръцете при строежа и която е като швейцарско сирене,гледана отблизо,затова Валерката води журналисти да я гледат само с хеликоптер.А иначе се мазни на ББ и с патриотичен порив брани властта,защото къде по-голяма далавера ще намери от тая в която се намърда.

28

Валери

преди 6 години

Много елементарни обяснения от другарката ***. Жалки и смешни, на махленско ниво.