7

Един от Северозапада

преди 6 години

До хх Едно се чудя, и не мога да се начудя. Колко ле се окраде от КТБ, че Борисов, Симеонов и сие управляващи, в момента и преди, само за това говорят, а сума ти наши и чужди експерти правят всичко възможно,да върнат по най-бърз начин парите?Счупиха си краката от бързане напоследък!Пък после говори затова, какво е "крала" Корнелия.Впрочем, след години необмислени приказки, когато поизтрезня и народът и експертите, а най-вече -политиците, какво загубихме, докато Борисов си чеше егото?

6

Анонимен

преди 6 години

Клетият Валери и на спътник да си качи антената на кабеларката, рейтингът му все по-дълбоко ще се забива. Особено ако патриотично премахне и класа за прослужено време! Има хора прости, има хора вредни, но тоздветуродливо съчетание и на двете!

5

До 2

преди 6 години

Той винаги си е бил такъв. Слуга на Мутро-олигархията.

4

Анонимен

преди 6 години

най-лошото, че все по надолу - по надолу пада нивото в парламента и никой не стига дъно, колко ли дълбоко трябва да затънем?

3

Анонимен

преди 6 години

Така става, когато господин никой получи власт. От някаква кабеларка да станеш вицепремиер - това може да се случи само в Бг. Не, че и Кокито е цвете, ама този чупи *** отвсякъде.

2

ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ

преди 6 години

Валери започва да става Гнусен .

1

хх

преди 6 години

другарката клептоманка открадна техноимпекс, булгартабак и пловдивския панаир - има няма 2 милиарда.честито,да ви е жива и здрава.