57

София Лорен

преди 6 години

Типичен българин - *** като г*з и също толкова привлекателен...

56

Анонимен

преди 6 години

Динко, ела в София, да видиш как се краде, та да видиш що бой може да удариш.

55

Анонимен

преди 6 години

Защо онзи около полунощ зарежда багерите с бутилки гориво източено от автобус?! Правилно е изял боя. То се е видяло, ние народ без бой няма да станем.

54

Анонимен

преди 6 години

Тоя явно ще бъде задържан, чак когато пререже гърлото на някой или някоя (както мамин Стефчо - убиецът на Виола).Дотогава всички жалби срещу него ще отиват в коша!

53

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSАко бях на...студентска възраст,щях да замина за там с...еднопосочен билет.Сурова природа,сурови хора,ментета не виреят.

52

Милостив

преди 6 години

Е, то не сме и очаквали друго де... Динко - "ловецът" на бежанци, всевиждащият, всечуващ и винаги отзивчив ямболски бизнесмен, денонощно готов да помогне "патриот" на повикване... Новата "СЪВЕСТ" на нацията!

51

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSТайна майна.Знаеш ли колко е горещо сега в Ямбол и цяла България.Преди един ден се...разходих из Аляска чрез гугъл мапс и малко се...поразхладих.Голям...кефф.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54защо не му е повдигнато обвинение, какво чакат да утрепа някой ?..поставена му е задача за създаване на "модел за подражание" , което да отключи пътя към анархията и саморазправата ...смяна на доктрината: до сега беше - най-добрият роб е този, който си мисли, че е "свободен". понеже това вече не работи, докрината вече е друга - най-добрият роб е този, който сам иска да е роб!който не иска - "в кофата за ***", защото от него не може да се печели!

49

Хм

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSПо принцип е възможно да прехвърлят с шишета нафта от една машина на друга и в нашата сравнително голяма(и бедна) фирма се случва и то често-прехвърляме нафта от по-маловажните към ключовите машини.Дали е такъв случая-кой знае?Иначе като гледаме работодателя,можем да си представим работниците какви са.С приятелката-същата работа.

48

Анонимен

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSедва ли му е трябвало за пълнене на резервоара, някои фадроми имат проблем с подкачването на гориво, виждал съм много пъти да го правят наливат във филтъра и после палят

47

Анонимен

преди 6 години

Така като го гледам на снимката - интелектуалец отвсякъде. Да се чудиш как не са го номинирали за Нобелова награда.

46

Анонимен

преди 6 години

въпроса е защо не е бил задържан тоя. още като е пребил приятелката си, защо не му е повдигнато обвинение, какво чакат да утрепа някой ?

45

шматка

преди 6 години

До 49Е малка фадромка.Малолитражка:))

44

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ебаааааси как мяза на Вин Дизел. Направо кат двие капки бозъ. Мдаааам ;))))

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Нормално е при демокрацията работодателят да бие работника ако се съмнява, че краде...а какво ли трябва да направи "работника" осъзнавайки, -кой- в действителност е крадеца?

42

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбрах защо медиите правят подобни *** известни...

41

Анонимен

преди 6 години

До Гошо...Тъпотода ги...уплаши и да спре циг...пардон,ромската престъпност...че тя ромската престъпност, винаги я е имало, още едно време и си е 99% кокошкарска. кога тази престъпност стана "проблем от нац. значение"? много ми е странно това внезапно втренчване в циг*аните, турците, и т.н. що ми се струва, че някой иска да има конфликт между етносите ? само сляп не го вижда и усеща това? "големите" престъпници - ромите, дали не служат за параван на едни други "лачени" престъпници?

40

Анонимен

преди 6 години

е що бе Валери Симеонов би бабички по границата и вместо в затвора отиде в министерски съвет като вицепремиер, не е смешно, жалко е

39

гуню

преди 6 години

новомутра

38

aman

преди 6 години

Щом цял ден се сменяват статии за новите "национални герои" Динко и Перата ... спукана ни е работата. Няма шанс за тази държава. Вкарйте тези *** в затвора, където им е мястото, а не по цял ден глупости.