77

:)

преди 6 години

Това е най-големия *** в Ямбол.Никой не го брои за жив ,но кривокракия гном с ръст на табуретка и физиономия на плъх, постоянно се навира по медиитеАааа, имате и друг идЕот от Ямбол онзи НИдялко шашавия,певача....ха ха ха

76

Анонимен

преди 6 години

До Гошо...ТъпотоСредна клас ? ХахааХХАХАХАХахХАХАХХАХАхахаХацжх вхй вв йв й ох, чакай, че малко ... да пия една водичка ... Така. Успокоих се - тоя е върл селянин и не убиждай хората, който не са като него. И аз исках да лова емигранти, ама не мога да взема автоматично оръжие.

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 82По скоро връзката е обратна, явно нещата са си бали мамата, що типчета като този се мислят за закона. В една нормална държава щеше или да е общак или в затвора !

74

Анонимен

преди 6 години

Тоя няма ли да се съберат групичка хора да му вкарат як бой бил ловец на бежанци на всеки посяга кой ли ще е следващият тоя е опасен за обществото

73

bluesky1

преди 6 години

Престанете да пишете за това Огромно недоразумение на майката природа, наречено Динко!!! Излишно му вдигате самочувствието без покритие ...

72

Анонимен

преди 6 години

Когато Динко,Пинко и прочие почнат да си мислят,че те са законът,нещата излизат сериозно извън контрол!

71

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Най...големия враг в момента на плебса е Динко-момче средна класа,икономически независим и с гражданска позиция!!Явно не само на...плебса,а най-вече на управляващата ни...мътилка,защото там не искат самоорганизираща се и...независима средна класа.Не искат,ама ще стане;нали хамериканците са ни...модел,или евротолерантната Европа.Аз лично предпочитам американскя...модел;да раздават пушкалата и базуките.Ама страх малее,страх в безбройните държавни чиновници и сюрията политически феодали от възмезд.

70

Пепо

преди 6 години

Явно новите мутри сега са център на внимание за нашите журналисти

69

Анонимен

преди 6 години

Героите на новото време....

68

РусенецЪ

преди 6 години

Леле, и с-е-л-я-н-д-у-р ли е редактирана думичка? Пичове, половината български речник се забранили бре ?! Да пишем на шльокавица ли?

67

РусенецЪ

преди 6 години

Абе какви работници има този потомствен ***?! Насинено око, охлузвания ... замислям се, ако на шефа ми даже му мине за секунда мисъл да ми посегне. Точно за 5 секунди ще го пратя в анестезия. А после ... болката за него ще отмине, но срама ще е голям.

66

антон кура

преди 6 години

какъв е тоя Динко, от къде има мозък за бизнес, слушах го един път - ами той е доста ***. България страда от липсата на интелигентни хора, останаха Динковците

65

Анонимен

преди 6 години

Пълен ***. Ходи из града и си мисли че е голяма работа. Просто е бушонче на някой доста по навътре в нещата. Динко няма нито средставата нито ума да управлява такъв бизнес. Да го прибират докато не е почернил някое семейство.

64

Dinko and the Perra

преди 6 години

Динко, ела в София, да ловиш "мигранти" край джамията и на женския пазар. Ела да те видим какво си мъжленце в реални условия.

63

Иван

преди 6 години

Ето го най-големия *** на държавата!!

62

!!!!!

преди 6 години

İstinski sin na svoya narod...itstinski evropeets..borets za tsenostite..na bilgarite i evropa...ot tuy natatik tryabva da mu se postavyat pametnitsi viv vseki igil na rodinata ...do pametnitsite na Botev Levski..i drugite hayduti...viv uchilishtata spetsialen Dinkov igil sis dejurni ..do kato vse oshte e jiv ( che moje drug haydutin da go lishi ot jivota) da se zapisvat vsichkite mu Krilati frazi..za bideshtite pokoleniya..

61

RysnakaSaT

преди 6 години

*** !

60

Психодиспансер

преди 6 години

Разшетал се е админа. Сигурно е прЕАтел на ямболския бег ;))). Евалла на мацката Лорен от София.

59

Makedon

преди 6 години

Ahhhhhhhhh be toj Dinko ami zosto ne dojde Makedonija ami ke go posinevme malku [okolu ocite] a i ako imase ka'smet i spomenik ke mu napravevme....

58

саки

преди 6 години

Вече май всеки ден ще четем , как се редуват в побоите тия двамата анимационни герои Динко и Пера. Че някой ги подпира с по един мерцедес и затова ги кара ,да отвличат вниманието на народа.