63

Анонимен

преди 6 години

Уникално решение. - и вълкът сит и агнето цяло. Наздраве.Пенсионерите дето не им се яде асфалт, ще си отделят от парите за поддръжката целогодишно. Нали другари.

62

Анонимен

преди 6 години

До *** до 48Сега са ГМО от швейцарски молове и мохамеди.

61

Циник

преди 6 години

Предния ми коментар е до " текезесарскию наследник с коментар 67"

60

Анонимен

преди 6 години

СДС разрушиха всички комунистически паметници а 1944-1989 г. е част от най-славната история и просперитет на България, когато бяха изкоренени бедността и неграмотността.

59

Циник до 48

преди 6 години

Ти т*п ли си...или така си роден?Преди "национализацията" дядо ми е имал дизелова помпа Мерцедес...вършачка...ако можеше да ползваш мозъка си - освен за спане, и за нещо друго - щеше да разбереш!Вие *** сигурно си мислите, че фермите в Швейцария с кравите Милка са им ги подарили извънземните!Питай баба ти - какви са били маслото, яйцата, месото, и зеленчуците преди 9 .IX.България можеше и да е рай - ако не бяхте вие!Щял да се смее - *** червендалест!

58

Анонимен

преди 6 години

"Вместо цъфтящи български ферми с биопродукти спретнахте ТКЗС".Нещо си се объркал а на мясотото на ТКЗС направиха Ликвидационни съвети, изклаха елитни стада с овце и ***, храниха бременни крави със сезал и сега се чудим какво да ядем.

57

Анонимен

преди 6 години

ферми с биопродукти да се смее ли човек, да плаче ли :?

56

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

55

Циник до 54

преди 6 години

Не се срамувай - признай си, че дедо ти е бил профпредседател на ТКЗС-то! Хубаво ли беше, като ви носиха луканки, и ви каниха на прасе?Какво сте направили ВИЕ за България? По-грозни и от турски заптиета...обрахте народа, и от цветна градина - направихте нещо средно - между ***, и Гулак!Вместо цъфтящи български ферми с биопродукти спретнахте ТКЗС - та в които "народното" беше само ваше....а за народа оставихте човекочасовете!Разбойници нагли!

54

Петърчо

преди 6 години

Комунистите протестираха против демонтирането на паметника пред НДК. Същите тези комунисти дълги години не направиха нищо с "чинията" въпреки че им беше дадена даром от държавата. И сега същите имат наглостта да се изказват по този въпрос въпреки че се оказаха некадърни даже и в опазването на тяхното наследство. Те са кадърни само да унищожават и да подпалват кранове. За всичко друго не ги търси защото да направят нещо добро просто не е част от техния геном.

53

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Разрушете и нея !Съсипвайте и разваляйте всичко !Изтрийте историята на България !Само магистрали трябва да се строят за западните господари.

52

Анонимен

преди 6 години

Генади, на тебе колко път съм ти казвал, да не се опитваш да мислиш?

51

до Генади

преди 6 години

"Тази жалка комунистическа недомислица" е номер едно в световната класация за най-красиви изоставени сгради. Дори CNN публикува обширна статия за нея, а авторите останаха възхитени от архитектурата, въпреки състоянието й. Дневно бива посещавана от над 100 чуждестранни туристи, а когато се реставрира ще стане хит.

50

До Генади

преди 6 години

И НДК трябва да остане така както го остави Шестокролия петоъгълник Боршош, за да виждат идните поколения до какво води управлението на СДС.

49

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 40 Мислех да те опровергавам , но избрах по добрия вариант, да не ти отговарям. Просто имаш ***.

48

Я гледай

преди 6 години

До Обективен 39 Изобщо не искаме да помним историята на 45г. социалистически застой. Не благодаря!

47

Питам

преди 6 години

А нас данъкопладците пита ли ни някой дали сме съгласни.Събаряй!

46

Анонимен

преди 6 години

Цялата ни мара втасала тия дни, та цялата държава се занимава с два паметника.

45

видов

преди 6 години

Тази конструкция вече не може да се възстанови така лесно. Покривът се разпада. Желязното скеле изгнива. За възстановяване ще отидат милиони левове. После за поддръжката пак ще отиват десетки хиляди лева. Сградата е високо в планината, изложена е на върха на всички атомсферни промени и удари. Вместо да се дават пари на вятъра, да се инвестира в археологията на региона, средновековие например, така ще се развие туризма.

44

Анонимен

преди 6 години

до Провалилата се БСП. Колко от бившите "комунисти" развяват най-различни знамена на "демократичните" партии в момента и са най-върлите антикомунисти?